ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη (1-0) επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Φουστέρ, καλή εμφάνιση από Μανωλά και Ιμπαγάσα, κακός ο Γκρέκο.

Κάρολ: Λίγες φορές χρειάστηκε να επέμβει και όσες φορές το έκανε ήταν αποτελεσματικός. Η εστία του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και από την στιγμή που και ο ίδιος απέφυγε τα λάθη και ήταν σταθερός, ήταν σχεδόν απίθανο να δεχθεί κάποιο τέρμα.

Παπάζογλου: Σκάρτη μισή ώρα έμεινε στο παιχνίδι ο Τάσος, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Γκρέκο εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, χωρίς ωστόσο να προσφέρει κάτι στον επιθετικό τομέα.

Μανωλάς: Ίσως η καλύτερη εμφάνιση του 21χρονου στόπερ με τα χρώματα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής. Πολύ αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του πάνω στην μπάλα, είτε στο χόρτο είτε στον αέρα. Οι μεταβιβάσεις του ήταν αρκετά βελτιωμένες. Δεν έλειψαν 1-2 επιπόλαιες ενέργειες του, τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθεί. Συνολικά είχε μια άκρως θετική παρουσία.

Κοντρέρας: Δεν πάταγε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, εμφανώς βελτιωμένος στην επανάληψη κατάφερε μαζί με τον Μανωλά να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Κάρολ. Δεν απέφυγε κάποια λαθάκια, ενώ προώθησε την μπάλα σωστά στους μέσους της ομάδας. Είναι έμπειρος παίκτης ο Χιλιανός και σίγουρα θα βοηθήσει μέσα στη σεζόν.

Χολέμπας: Μεστή η παρουσία του 27χρονου μπακ - χαφ στο Περιστέρι. Ανασταλτικά στάθηκε εξαιρετικά, ενώ πολλές φορές πήρε μέτρα προς την επίθεση στηρίζοντας τον Μασάντο. Ανεβάζει την απόδοση του παιχνίδι με το παιχνίδι ο Χοσέ, κάτι που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός.

Μοδέστο: Για περίπου ένα μισάωρο έπαιξε σαν ανασταλτικός μέσος και στη συνέχεια πέρασε σε θέση δεξιού μπακ εξαιτίας της αποχώρησης του Παπάζογλου από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού. Με το ξεκίνημα της επανάληψης επανήλθε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του, χωρίς όμως να είναι ζημιογόνος για την ομάδα του. Έτρεξε, έκανε τάκλιν, πήρε κεφαλιές, πάλεψε, δίχως όμως να ξεχωρίσει. Μια τυπική εμφάνιση από τον Κορσικανό. Αυτό μπορεί, αυτό παίζει.

Μανιάτης: Στα πρώτα 45 λεπτά αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος, χωρίς να έχει ιδιαίτερα καλή παρουσία. Ανασταλτικά βοήθησε τον Μοδέστο, όμως είχε αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις προς τους συμπαίκτες του στην επίθεση. Στην επανάληψη θυμήθηκε τα... παλιά, καθώς κάλυψε τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Κοίταξε πρωτίστως να διασφαλίσει τα νώτα του και βγήκε με σύνεση μπροστά. Γενικά ο Έλληνας διεθνής άσος δεν είναι στα καλύτερα του, αφού μοιάζει κουρασμένος το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο πάντα έχει κάτι να προσφέρει.

Φουστέρ: Πρώτος μάγκας ο Ισπανός. Όποιος έχει μάτια καταλαβαίνει το γιατί. Αυτό και τίποτε άλλο.

Μασάντο: Ξανά σε ρόλο αριστερού μεσοεπιθετικού ο Πορτογάλος άσος απέναντι στον Ατρόμητο. Η απόδοση του ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και έδειξε πιο εξοικειωμένος με τις ανάγκες της θέσης. Συνεργάστηκε καλά με Ιμπαγάσα και Χολέμπας και γενικότερα το πάλεψε. Σίγουρα όμως το πικ της απόδοση του είναι μάλλον απίθανο να το πιάσει αν δεν αγωνιστεί στην κανονική του θέση.

Ιμπαγάσα: Οργάνωσε με μαεστρία την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και έδειξε πως στα 36 του αποτελεί ακόμη το βαρόμετρο της ομάδας. Στα τελευταία 20 λεπτά έδειξε σημάδια κόπωσης, πράγμα φυσιολογικό αφού από το ξεκίνημα της σεζόν σπανίως έχει πάρει ανάσες.

Μήτρογλου: Είχε διάθεση να προσφέρει, συμμετείχε στην ανασταλτική λειτουργία αλλά έδειξε να του λείπει ο ρυθμός, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη καθώς αυτό ήταν το πρώτο του παιχνίδι στο αρχικό σχήμα της ομάδας τη φετινή σεζόν. Από δική του τελική προσπάθεια και διώξιμο της μπάλας πάνω στη γραμμή από την άμυνα του Ατρόμητου (με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού), ο Φουστέρ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. Πάλεψε το ματς ο "πιστολέρο" αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο αν θέλει να εκτοπίσει τον Τζεμπούρ από τη βασική ενδεκάδα.

Γκρέκο: Αντικατέστησε τον τραυματία Παπάζογλου στο 28' αλλά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να μπει στο πνεύμα του αγώνα. Ο Ιταλός μοιάζει ακόμη να ψάχνεται, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να προσφέρει ουσιαστικά τη δεδομένη στιγμή, δικαιώνοντας τον Ζαρντίμ που τον κρατάει στον πάγκο. Ας ελπίσουμε πως θα βελτιωθεί...

Σιόβας: Μπήκε στο 78' στο ματς αντί του Μοδέστο και αγωνίστηκε σε θέση αμυντικού μέσου, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε επίσημο ματς. Έδωσε βοήθειες ανασταλτικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά επί της ουσίας το δείγμα είναι (χρονικά) πολύ μικρό για να κριθεί.

Ντιόγκο: Πέρασε στο παιχνίδι αντί του Μήτρογλου στο 83' και δεν πρόλαβε να δείξει κάτι περισσότερο, πέρα από διάθεση να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου