ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

29/9/2012

 


Tα αποτελεσματα της 5ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE (videos)


 ΣΑΒΒΑΤΟ 29/9

 Κέρκυρα - ΟΦΗ
 



 Πανιώνιος - ΑΕΚ

Ατρόμητος - Ολυμπιακός


  ΚΥΡΙΑΚΗ 30/9

Πανθρακικός - Βέροια




Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης


Πλατανιάς - Ξάνθη



ΠΑΟΚ - Άρης

 
ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 20:30 NS2


Η επόμενη αγωνιστική (6η) 

Σάββατο, 6/10 ΑΕΚ-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 2)
Βέροια-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 1)
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 7/10 

 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (16:00, NovaSports 1)
 SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (18:15, NovaSports 2)
Άρης-Πλατανιάς (18:15, NovaSports 1)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 8/10 
Λεβαδειακός-Πανθρακικός (20:30, NovaSports 2)


Σκαρτάδος: «Στόχος η έξοδος στο Champions League» 

29/9/2012

Σκαρτάδος: «Στόχος η έξοδος στο Champions League»
Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League πρέπει να είναι στόχος του Γιώργου Δώνη και των ποδοσφαιριστών του, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σκαρτάδος. «Τους δίδεται μια μεγάλη ευκαιρία στους παίκτες αυτή η χρονιά να γίνει η χρονιά τους και να βγουν σε αυτή τη διοργάνωση», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος. Επίσης, κάλεσε τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα σε κάθε αγώνα και όχι μόνο σε εκείνα με τις μεγάλες αντιπάλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σκαρτάδος στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»

Για τους στόχους που θέλει εκείνος να έχει ο ΠΑΟΚ:

«Για τον ΠΑΟΚ αυτό που θέλω να δω, είναι ύστερα από 27 χρόνια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ή μέσω των πλέι οφ να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ . Σε αυτήν την περίπτωση θα είμαι ευχαριστημένος. Είναι πολλά τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δύο κύπελλα που κατέκτησε πριν από 9 χρόνια ήταν κάτι θετικό, μια επιτυχία. Άλλη αίγλη έχει το Τσάμπιονς Λιγκ και άλλη το ΟΥΕΦΑ».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν:

«Φέτος είναι μια καλή ευκαιρία, δεδομένου πως υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. θεωρώ πως η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ για τη 2η θέση είναι ο Ατρόμητος. Επομένως δίδεται μια μεγάλη ευκαιρία στους παίκτες αυτή η χρονιά να γίνει η χρονιά τους και να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για την πρώτη θέση, αυτή την περίοδο θεωρώ πως είναι δύσκολο να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό που είναι υπερπλήρης σε όλες τις γραμμές, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που έχει καλό ρόστερ, όμως είναι 16 παίκτες. Και είναι δύσκολο να βγάλεις ένα μαραθώνιο με 16 παίκτες. Αυτό θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από τους παίκτες και σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται η ομάδα μέχρι τον Γενάρη οπότε και θα γίνουν οι μεταγραφές. Αν η ομάδα βρίσκεται στους στόχους για την 2η θέση πιστεύω ότι ο κ. Σαββίδης θα κάνει αυτό που πρέπει. Δηλαδή να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ με ποιοτικούς παίκτες που θα βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ:

«Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο με τη Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία, πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή η πορεία του ΠΑΟΚ. Βέβαια θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, έχοντας μάλιστα και έναν προπονητή που γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και σε όποια ομάδα έχει εργαστεί έχει αφήσει αρκετά καλό έργο. Ας μην ξεχνάμε τις δύο τελευταίες χρονιές με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα του Περιστερίου με τον Δώνη πήγε στον τελικό του Κυπέλλου».

Για τις διαφορές με πέρυσι:

«Πέρσι υπήρχε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος μπορούσε να κατεβάσει την μπάλα από πίσω και να δημιουργήσει παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετοί καλοί νέοι παίκτες, όπως ο Αθανασιάδης. Ο οποίος βρίσκεται πάντα μέσα στη φάση για γκολ. Ο επιθετικός πρέπει να κάνει ευκαιρίες και το γκολ θα έρθει. Ο Ιρλανδός Λόρενς δείχνει να προσαρμόζεται, θεωρώ ότι ο Σταφυλίδης πρέπει να είναι βασικός στην ομάδα από την αριστερή πλευρά. Ίσως μία μετακίνηση Σταφυλίδη, Λίνο με τον πρώτο στην άμυνα και τον δεύτερο πιο επιθετικογενή».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Έχω μάθει να λέω τα πράγματα ξεκάθαρα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία και την προσφορά τού Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Έτσι. όποιος το κάνει θα είναι... να μην πω τι θα είναι. Από κει και πέρα, ο Γκαρσία είναι σε μία ηλικία που ίσως να είναι και η τελευταία του χρονιά. Ίσως, δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο ίδιος και πώς σκέφτονται στον ΠΑΟΚ.

Ευκολονόητο είναι πως θα κοιτάξει περισσότερο τον εαυτό του να μην τραυματιστεί. Γιατί είναι κακό πράγμα να τελειώνεις την καριέρα σου και να είσαι τραυματίας. Ο Γκαρσία παρότι είναι παίκτης που έχει 90 στις 100 σίγουρες πόσες, καθυστερεί τον ρυθμό της ομάδας. Παίζει με πολύ κοντινές πάσες και αν παρατηρήσατε οι 8 στις 10 πάσες είναι προς τα πίσω. Αυτό δείχνει πως δεν έχει τις δυνάμεις να μπορέσει να πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του
».

Για την «απουσία» του από τον ΠΑΟΚ από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο:

«Μετά το τέλος της καριέρας μου προσπάθησα με διάφορες διοικήσεις να αναλάβω κάποιο πόστο. Για ένα διάστημα επί Μπατατούδη πρόεδρο και Μπάγεβιτς προπονητή και τον Φούρτουλα στην ομάδα, μου είχε ανατεθεί το τμήμα σκάουτινγκ σε όλη την Ελλάδα για εξεύρεση ταλέντων. Επί τρεις μήνες όργωσα την Ελλάδα και έκανα μια λίστα με παίκτες που την παρέδωσα στον Φούρτουλα με 20 παίκτες που κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν εκείνη την εποχή να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ.

Τουλάχιστον κάποιοι απ» αυτούς. Ζήτησα από τον Μπάγεβιτς και τον Φούρτουλα να τους φέρουν ένα Σαββατοκύριακο, να κάνουν ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια για να δουν τους παίκτες. Η απάντηση ήταν του στιλ: "Πού να τους φέρνουμε τώρα, θα μας στοιχίσουν". Και η κατάσταση μπήκε στο αρχείο. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν είχα κανέναν λόγο να μείνω στην ομάδα και έφυγα. Υπήρχαν παίκτες που από ό,τι θυμάμαι σήμερα, την εποχή εκείνη ήταν οι δύο αδελφοί Καπετάνου, ο Παπαζαχαρίας, ο Διλμπέρης, ο Μπούρμπος, ο Τζαβέλας, που σήμερα είναι στο εξωτερικό.

Τον Τζαβέλα τον είχα παίκτη στην Τερψιθέα και όταν τον πρότεινα στον ΠΑΟΚ μου είχαν πει ότι ήταν μικρός, 16 ετών. Και αυτήν τη στιγμή όλοι βλέπουμε πού είναι. Και την επόμενη 3ετία η αλήθεια είναι πως μίλησα με αρκετούς που βρίσκονταν στην ομάδα, αλλά η συμπεριφορά τους ήταν τέτοια, που νόμιζαν ότι είχαν απέναντι τους κάποιον που ήταν άγνωστος. Δεν ξέρω αν αξίζω, αυτό θα το δείξει η δουλειά.

Είναι αυτό που είπες, πως με στεναχωρεί ότι δε μου δίνουν την ευκαιρία να δείξω αν μπορώ. Αλλά φαίνεται ότι προτιμούν κάποιους με τους οποίους τα έχουν καλά ή κόποι ους "ποντικούς". Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι οι ποντικοί, θεωρώ πως κάποιοι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση έχουν τέτοιο κόμπλεξ απέναντι σε ποδοσφαιριστές του παρελθόντος που έχουν προσωπικότητα που προσπαθούν να τους σβήσουν από την ιστορία του ΠΑΟΚ. Αλλά ό,τι κι αν κάνουν, οι αριθμοί μένουν. Και ο ΠΑΟΚ θα μείνει. Αυτοί θα φύγουν
».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Ένα παιχνίδι με τον Άρη είναι δυνατό. Σήμερα όπως είναι τα πράγματα, αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τώρα οι καταστάσεις είναι πιο ήρεμες. Παλαιότερα γινόταν πόλεμος. Στη σημερινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης και το ότι αυτή τη στιγμή παίζουν νέα παιδιά από την Β ομάδα και ένας δύο ξένοι, έχει τη μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο επί της Ξάνθης να συνεχίσει με έναν ακόμη θρίαμβο. Και να αποδείξει ότι πλέον τα ντέρμπι είναι μόνο στα χαρτιά».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

«Το μήνυμα στον κόσμο είναι ένα. Κάθε Κυριακή να γεμίζει το γήπεδο, να υποστηρίξουν τους παίκτες και τον νέο προπονητή, ούτως ώστε η ομάδα να πάει από το καλό στο καλύτερο. Για να μπορέσει και ο Σαββίδης να κάνει το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή πραγματικότητα. Και αυτό δεν είναι άλλο, από τη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League».


 Ερευνα σε τραπεζικούς λογαρισμούς των Κούγια - Γιαννακόπουλου 

 29/9/2012


Εισαγγελέας για Γιαννακόπουλο και Κούγια! Κατεπειγόντως άνοιγμα λογαριασμών!

Φαίνεται πως ο ελληνικός αθλητισμός δεν θα ησυχάσει ποτέ! Μια υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού επανήλθε στην επιφάνεια και μάλιστα με τη μορφή της κατεπείγουσας! Το ρεπορτάζ ανήκει στην ιστοσελίδα www.tovima.gr και αναδημοσιεύουμε το περιεχόμενου του…

Έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς των Κούγια – Γιαννακόπουλου

Εξετάζεται αν ενέχονται σε υπόθεση παράνομου στοιχήματος στη Μαλαισία
Έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς του δικηγόρου και Προέδρου της Παναχαϊκής κ. Αλέξη Κούγια και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου ζητά με κατεπείγον έγγραφο της η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Οι δικαστικές Αρχές εστιάζουν στο αν ο γνωστός δικηγόρος και ο αθλητικός παράγοντας σχετίζονται με την υπόθεση ενδεχόμενου παράνομου στοιχήματος στη Μαλαισία ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού.
 

Σύμφωνα με νομικούς, το αίτημα πιθανόν να σχετίζεται με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ξάνθης – Παναθηναϊκού τον Μάρτιο του 2008, που έληξε 3-2. Σημειώνεται ότι προ μερικών μηνών πρώην διαιτητής είχε υποστηρίξει σε εκπομπή ότι «ο γιός μεγαλαπαράγοντα ομάδας του μπάσκετ στοιχημάτισε σε ήττα του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ματς, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη με παράνομο στοίχημα στη Μαλαισία». Παράλληλα υπήρχαν πολλά σχετικά δημοσιεύματα.
 

Το έγγραφο των δικαστικών Αρχών προς την Τράπεζα της Ελλάδος που αποκαλύπτει «Το Βήμα» έχει τη μορφή του κατεπείγοντος, έχει συνταχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2012 και φέρει αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠ.1462. Την εισαγγελική παραγγελία υπογράφει ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Αριστοτέλης Κορέας.
 

Στο έγγραφο σημειώνονται τα εξής:
 

«Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την υπηρεσίας προς διακρίβωση μεταξύ άλλων της τέλεσης του εγκλήματος της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εαν τα κάτωθι αναφερόμενα πρόσωπα και συγκεκριμένα 1) ο Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαικής και 2) ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος του Παύλου, μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναικός α) πραγματοποιήσαν εμβάσματα προς την Μαλαισία ή έτερη χώρα του εξωτερικου κατά το χρονικό διάστημα από 15-2-2008 έως και 31-3-2008 και β) ποιό το ύψος αυτών. Λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα της έρευνας μας, παρακαλούμε όπως ικανοποιήσετε το σχετικό αίτημα μας, το αργότερο εντός 20 ημερών από της λήψεως της παρούσης».
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει αποδεικτικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του πρώην διαιτητή και όλα τα αναφερόμενα πρόσωπα αρνούνται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή σε οποιεσδήποτε παράνομες ενέργειες.
Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι «ουδέποτε έχω παίξει στοίχημα και πιθανόν η κακοβουλη ανάμιξη του ονόματος μου έγινε γιατί είμαι νομικός σύμβουλος του κ. Γιαννακόπουλου».
 
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=477003

 

Ετοιμάζει και ο Κούγιας μηνύσεις 

29/9/2012

Ετοιμάζει και ο Κούγιας μηνύσεις 
Το δρόμο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα ακολουθήσει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, με αφορμή δημοσίευμα του "Βήματος", αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας. Μάλιστα τονίζει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις, ενώ την Τετάρτη μαζί με τον κ. Γιαννακόπουλο θα επισκεφτούν τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε.


Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:


«Πληροφορήθηκα με δυσάρεστη έκπληξη ότι διενεργείται κατ΄ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στου οποίου στις επιχειρήσεις είμαι νομικός σύμβουλος, έχουμε εξάγει χρήματα για να παίξουμε στοίχημα στη Μαλαισία. Πληροφορήθηκα ότι ο έλεγχος γίνεται μέσω της Τραπέζης Ελλάδος και έχω να δηλώσω τα εξής:

1) Tόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχουμε καμία σχέση με στοίχημα και ειδικότερα ποτέ δεν έχουμε εξάγει ούτε ένα ευρώ στη Μαλαισία ή οπουδήποτε αλλού για να παίξουμε στοίχημα.

Προσωπικά δεν γνωρίζω τι είναι το στοίχημα, δεν έχω παίξει ποτέ ΠΡΟΠΟ, δεν έχω αγοράσει λαχείο και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι λαχειοπώληδες και οι πράκτορες ΟΠΑΠ της Ελλάδας. Προκαλώ οποιονδήποτε πράκτορα ΟΠΑΠ ή λαχειοπώλη βρει ένα δικό μου δελτίο στοιχήματος ή ΠΡΟΠΟ να το δημοσιοποιήσει.

Δεν γνωρίζω να χειρίζομαι ηλεκτρονικό υπολογιστή, δεν έχω μπει ποτέ στο Ιντερνετ, δεν έχω σχέση με το facebook ή κάτι άλλο σχετικό και δίνω αγώνα να κάνουν και τα παιδιά μου το ίδιο.

2) Τη Δευτέρα (1/10) το πρωί, μαζί με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα καταθέσουμε κοινές μηνύσεις και αγωγές σε όλα τα ΜΜΕ που υπέπεσαν σε κακουργηματικές παραβάσεις, δημοσιοποιώντας τα ονόματά μας σε μια ανύπαρκτη υπόθεση. Από τώρα σκέφτομαι την ώρα που θα εισπράττω τα χρήματα και τη στιγμή της καταδίκης των συκοφαντών.

3) Την Τετάρτη (3/10), γιατί νωρίτερα δεν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, τόσο οι δικές μου, όσο και του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θα επισκεφτούμε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, την παλαιά και τη νέα προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, κυρίες Ράικου και Φάκου, αλλά και τους προϊσταμένους της διώξεως οικονομικού εγκλήματος, κυρίους Πεπόνη και Μουζακίτη για να διαπιστώσουμε ποιος Εισαγγελέας και κατόπιν ποιας εντολής αρχικά άσκησε την επείγουσα προκαταρκτική και σε ποια σοβαρά στοιχεία βασίστηκε. Αν το σοβαρό στοιχείο είναι ο γνωστός σε όλους Βοριάς, τόσο εγώ, όσο και ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα προβούμε στις νόμιμες ενέργειες.

4) Τόσο ο κ. Γιαννακόπουλος όσο και εγώ, γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή τη βρωμερή και κατασκευασμένη ιστορία και το μόνο για το οποίο χαιρόμαστε είναι ότι επιτέλους, μετά από εισαγγελική έρευνα, κάποιοι που νομίζουν ότι είμαστε ίδιοι με αυτούς θα αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα.

5) Αυτού του είδους οι ενέργειες, όπως και η προσπάθεια να ασκηθεί δίωξη εναντίον μου, όσο και του κυρίου Πατέρα για τις γνωστές κασέτες Μπέου, τις οποίες εγώ παρέδωσα στη δικαιοσύνη και ο Πατέρας καμία σχέση είχε, σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται να με κάνουν να αλλάξω σε καμία περίπτωση την απόφασή μου να φθάσω ως το τέλος την κάθαρση του ποδοσφαίρου.

Έστω και αν χρειαστεί να με προφυλάσσουν όχι τέσσερις, αλλά τετρακόσιοι!» 

"Οι λασπολόγοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη"

Μέσα από γραπτή του δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για όσους τον συνδέουν με υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού τονίζοντας ότι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημητρη Γιαννακόπουλου: «Εδώ και 2,5 χρόνια παρακολουθώ με περίσσια υπομονή σειρά "στρατευμένων" συκοφαντικών δημοσιευμάτων, που στόχο έχουν να πλήξουν εμένα προσωπικά, καθώς επίσης και την επιχειρηματική μου δραστηριότητα.
Όλο αυτόν τον καιρό, οι λασπολόγοι δεν επέδειξαν το θράσος που επέδειξαν σήμερα, κατονομάζοντάς με ως έναν από τους βασικούς υπόπτους στην υπόθεση του παράνομου στοιχήματος.
Όλο αυτόν τον καιρό, αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάκια, πετούσαν τη λάσπη στον ανεμιστήρα, μην κάνοντας ευθεία αναφορά στο όνομά μου, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για δική μου εμπλοκή.
Τώρα όμως που οι μάσκες έπεσαν, ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια και οι λασπολόγοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Προκλητικό tweet Κλάους για τη νίκη των «μικρών» 

29/9/2012

Προκλητικό tweet Κλάους για τη νίκη των «μικρών»

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε μια ημέρα νωρίτερα. Το ματς για το πρωτάθλημα Κ20 μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη έληξε με νικητή τον «Δικέφαλο του Βορρά» χάρη στο γκολ του Ανδριόπουλου στο 79’ αλλά εντύπωση προκαλεί το tweet του Στέφανου Αθανασιάδη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν κάποιο γκολ αλλά τελικά το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Ανδριόπουλος, έντεκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αυτός που το χάρηκε περισσότερο φαίνεται να είναι ο επιθετικός της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Κλάους είπε "μπράβο" στα παιδιά της ομάδας Κ20 και συνέχισε αρκετά προκλητικά, δημιουργώντας… κλίμα λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεταξύ τους ματς για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δείτε την δεύτερη φωτό.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δ., Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου (Γεωργιάδης 86΄), Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β. (Μπαντάνης 81΄), Σαββίδης, Ανδριόπουλος (Ταουσιάνης 70΄)

Άρης: Παπαδόπουλος, Πολυζωίδης, Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια, Παλιάτσος, Καλούδης (Παπακώστας 65΄), Καραγιάννης, Καρασίμος (Κρυστάλλης 46').

«Ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε» 

29/9/2012

«Ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε»
Μετά την… χοντράδα που έγραψε στο twitter, ο Στέφανος Αθανασιάδης επανήλθε. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ «τιτίβισε» και τόνισε πως το προηγούμενο του tweet ήταν απλά μια πλάκα ενώ επισήμανε πως το ήθος του το δείχνει μέσα στο γήπεδο.

«Να αποδείξει αλλού τον ανδρισμό του» 

29/9/2012

«Να αποδείξει αλλού τον ανδρισμό του»
Κάθε άλλο παρά στα ψιλά δεν πέρασε από τον Άρη το ατυχές σχόλιο του Στέφανου Αθανασιάδη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ματς των Νέων.

Το ντέρμπι άρχισε μια μέρα νωρίτερα κι εκτός γηπέδου, με τον διεθνή επιθετικό να... προκαλεί μέσω twitter και τους "κίτρινους" να σηκώνουν το γάντι με ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να υπενθυμίσει στον διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Αθανασιάδη ότι μια από τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου είναι ο σεβασμός ( Respect ) του αντίπαλου.

Οι αγώνες κερδίζονται με ανωτερότητα και παιδεία, στοιχεία που - απ' ό,τι φαίνεται - λείπουν από το λεξικό του.
Εφόσον θέλει να αποδείξει τον ανδρισμό του με... sex και βία, καλό θα ήταν να απαλλάξει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με αυτά τα... σπορ εκτός γηπέδων».

Το τηλεοπτικό «πακέτο» της Α1 μπάσκετ και το «ψήσιμο» στον Μιχάλη Κωνσταντίνου... 

29/9/2012


Το τηλεοπτικό «πακέτο» της Α1 μπάσκετ και το «ψήσιμο» στον Μιχάλη Κωνσταντίνου...
Την Δευτέρα ή, σε κάθε περίπτωση, την Τρίτη θα τελειώσει, όπως γράψαμε και χθες (28/9) το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α1 μπάσκετ. ΕΡΤ και Nova θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι (θα συζητηθούν και μία σειρά από άλλα θέματα) και όλα δείχνουν πως θα τα βρουν.

Πέρα απ' το οικονομικό σκέλος της επικείμενης συμφωνίας, θα καθοριστεί και ο τρόπος μοιρασιάς των μεταδόσεων. Τονίσαμε και χθες πως το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που θα γίνει την 2η αγωνιστική είναι σχεδον σίγουρο πως θα μεταδοθεί απ' την ΕΡΤ. Αν και εφόσον η συμφωνία διαμορφωθεί όπως φαίνεται τις τελευταίες μέρες.

Αυτό και τα υπόλοιπα στοιχεία των μεταδόσεων θα ξεκαθαριστούν στις συζητήσεις της δημόσιας τηλεόρασης και του συνδρομητικού.

Η Nova ξεκίνημα με Ολυμπιακό
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα βγάλει το πρόγραμμα μεταδόσεων της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας μπάσκετ η Nova με το συνδρομητικό να δείχνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού (ο Παναθηναϊκός θα είναι στη ΝΕΤ).

Το «ψήσιμο» Κωνσταντίνου
Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ενδέχεται να είναι καλεσμένος του Champions NET της Τρίτης (20.00) στη ΝΕΤ. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Καλεσμένος θα υπάρχει και στην εκπομπή της Δευτέρας και θα είναι ο Πέτρος Μίχος.

Δυσκολεύει του Ακόστα 

29/9/2012

Δυσκολεύει του Ακόστα 
Λίγες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας (1/10) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως έχει ο Νόε Ακόστα.

Ο Ισπανός μέσος του Λεβαδειακού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έτσι δύσκολα θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή των Βοιωτών, Γιώργο Παράσχο.

Αντιθέτως, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις ικανότητες του βασικού κεντρικού αμυντικού της ομάδας, Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και όπως όλα δείχνουν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Καμπάνταης: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον» 

29/9/2012

Καμπάνταης: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον» 
Σίγουρος πως το μέλλον ανήκει στον Πανιώνιο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο σκόρερ του τέρματος των «κυανέρυθρων» στο ματς με την ΑΕΚ (1-0), Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο έμπειρος φορ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το γκολ που δεν πανηγύρισε απέναντι στην «Ένωση», ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NοvaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ: «Είναι το πρώτο μου γκολ και το χάρηκα πάρα πολύ. Δεν πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, όμως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πιστεύω γίνεται σπουδαία δουλειά και αυτή η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της, καθώς αποτελείται από πολλά νεαρά παιδιά. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά στον Πανιώνιο κάτι που οφείλεται και στον τεχνικό της ομάδας. Αν συνεχίσουμε έτσι και με λίγη βοήθεια θα τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ: «Έχω περάσει ωραία χρόνια στην ΑΕΚ, έχω ωραίες αναμνήσεις από εκεί και έτσι προτίμησα να μην πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα».

Βλάχος: «Η παραίτηση είναι για τους δειλούς» 

29/9/2012

Βλάχος: «Η παραίτηση είναι για τους δειλούς»
Αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση του παρά τη νέα ήττα της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο (1-0) παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Η «Ένωση» βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό, αλλά ο Έλληνας τεχνικός της Ένωσης δεν έδειξε καμία διάθεση να τα παρατήσει, αφού πιστεύει πως «η παραίτηση είναι για τους δειλούς».


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος στην συνέντευξη Τύπου

Για την εικόνα του ματς: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Ήταν καθαρή και δίκαια. Με τον τρόπο που προσπαθήσαμε μετά το γκολ του Πανιωνίου να φτάσουμε στην ισοφάριση δεν ήταν δυνατό. Αν έχει δύο δυνατά ψηλά σέντερ φορ ψηλά δεν μπορείς. Δεν είχαμε τίποτα. Νιώθω ότι έχουμε προδώσει τους εαυτούς μας και τους ΑΕΚτζήδες όπου κι αν βρίσκονται κι έρχονται να μας συμπαρασταθούν.

Δεν ήθελα ποτέ να το παραδεχτώ και να το πιστέψω, βασιζόμενος σε αυτό το όνομα της ομάδας, αλλά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Σε πέντε αγώνες έχουμε έναν βαθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι στην προπόνηση, αλλά στο ματς χάνουμε πολλά πράγματα. Δεν μένω στην απειρία πλέον. Το έχω πει από την πρώτη μέρα. Ή μπορώ ή δεν μπορώ. Όχι πια»
.

Για την ΑΕΚ: «Η ομάδα δεν είναι χειρότερη από παιχνίδι σε παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε μόνο τα 45 λεπτά του αγώνα με τον ΟΦΗ. Θα βλέπετε μια ομάδα που μια Κυριακή θα είναι καλή και την άλλη κακή. Είναι φυσιολογικό. Είναι δύσκολο το θέμα. Ο Πανιώνιος έχει μια βάση από πέρυσι, όταν κατάλαβε τι θα συμβεί. Η μόνη ομάδα που έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι, γιατί είμαστε ολόφρεσκοι, είμαστε εμείς. Αγωνιστική ταυτότητα πριν δύο Κυριακές είχε η ομάδα; Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προστατέψουμε αυτά τα παιδιά».

Για τον Πανιώνιο: «Τον έχω δει σε όλα τα ματς τον Πανιώνιο. Αν εξαιρέσει κανείς πως αιφνιδιάστηκε στη Λιβαδειά, στα άλλα είναι πολύ καλός. Καλοδουλεμένη ομάδα. Έχει νέα παιδιά με ταχύτητα στο μυαλό και στα πόδια. Εγώ έχω κάνει αυτό που θα έκανε κάποιος στη θέση μου. Έχω βάλει όλα τα παιδιά να αγωνιστούν. Προσπαθούν πάντα. Αυτό που κάνουν σαν ομάδα το κάνουν πάντα. Αν δεν έχουμε ευχέρεια στο γκολ είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε. Θα περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο για να πάρουμε κάποιον παίκτη, αν και είναι μακριά ακόμα».

Για το αν με μία νίκη αλλάξει η νοοτροπία της Ένωσης: «Όλοι λένε αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα θα αλλάξει η ψυχολογία. Εγώ δεν το πιστεύω. Είμαστε λυπημένοι. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη. Σίγουρα θα τους δώσει χαρά, αλλά πως θα το χειριστούμε; Το καλύτερο είναι η ενδιάμεση κατάσταση. Αν χαρούμε και πάμε στο Θεό και αν χάνουμε είμαστε στον πάτο τότε τα πράγματα δεν είναι καλά».

Για το ποιος φταίει: «Όλοι φταίνε. Δεν φταίει κάποιος ξεχωριστά. Είναι ομαδικό το άθλημα. Δεν είμαι απογοητευμένος. Δεν περνάει από το μυαλό μου η σκέψη της παραίτησης. Αυτοί που νιώθουν ικανοποιημένοι από τη δουλειά τους δεν παραιτούνται ποτέ. Η παραίτηση είναι για τους δειλούς. Κανένας προπονητής δεν πρέπει να παραιτηθεί. Ούτε λαμόγιο είμαι. Ούτε αληταράς. Δουλεύω πάντα. Η παραίτηση σημαίνει δηλεία. Εγώ έβαλα το κεφάλι μου στη λαιμητόμο από επιλογή μου. Και όταν κατάλαβα ότι οι παίκτες πήδαγαν ένας-ένας από το καράβι θα μπορούσα να είχα φύγει τότε και να σώσω το τομάρι μου. Τη μάχη μου θα την δώσω μέχρι τέλος».

Για τους φιλάθλους: «Τους φιλάθλους τους έχουμε πικράνει. Αυτό που μπορούμε να τους πούμε είναι ότι στο επόμενο παιχνίδι θα νικήσουμε. Με την πρώτη φάση ή με το πρώτο κόρνερ έχουμε φάει γκολ. Ελάτε στη θέση αυτών των παιδιών. Εγώ τους καταλαβαίνω. Εγώ τους φωνάζω, αλλά αν δεν πεις αυτά που πρέπει να πεις δεν μπορείς να σκεφτείς αν είναι μικρός. Σκέφτεσαι ότι είναι παίκτης της ΑΕΚ. Επαγγελματίας παίκτης της ΑΕΚ. Εμένα θα μου άρεσε να είχα δέκα αποβολές και να πω ότι το πάθος μου έφερε τις αποβολές. Αυτό θα ήταν το πιο τίμιο. Κάναμε δέκα αποβολές γιατί θέλαμε το παιχνίδι πάρα πολύ».

Για τον Βασίλη Τσιάρτα: «Ο Βασίλης προσπάθησε να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε ούτε να ξοδέψει, ούτε να κρατήσει, ούτε τίποτα. Φτιάξαμε την ομάδα με 420.000 ευρώ, καταλαβαίνετε που είμαστε. Όλοι μας λέμε για τον σύλλογο. Δεν με νοιάζει αν δεν βρω δουλειά. Με κράτησε στο συναίσθημα στην ΑΕΚ. Τη μάχη μου κι όπου βγει! Είναι διοικητική η απόφαση της αποχώρησης του Τσιάρτα. Είναι απόφαση του Μαύρου. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει σε αυτή την ΑΕΚ δεν έχω ασχοληθεί με κανέναν. Στην αρχή έφταιγα εγώ και ήμασταν ψυχραμένοι. Μετά έφτιαξαν οι σχέσεις μας».

Για το ποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν: «Όταν θα μπορέσουμε να γίνουμε μια ομάδα σε 500 χρόνια όπως η Μπαρτσελόνα που έχει τους ίδιους παίκτες, θα μπορούσα να σας πω ότι θα βάζαμε κι εμείς αυτά τα παιδιά. Όποιος στην προπόνηση δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αυτή και νομίζω ότι αυτός θα βοηθήσει καλύτερα την ΑΕΚ τότε θα παίζει. Εγώ είχα πει πράγματα για τον Γκερέιρο και τον Φουρτάδο».

«Η ΑΕΚ τελευταία ρε;» 

29/9/2012

«Η ΑΕΚ τελευταία ρε;» 
Την αποστολή της ΑΕΚ που επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μετά την ήττα από τον Πανιώνιο περίμεναν περίπου 20 οπαδοί οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση και την εικόνα της ομάδας. «Η ΑΕΚ τελευταία ρε; Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς», ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλαν.

Η Ένωση έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας ενώ η εικόνα της κόντρα στον Πανιώνιο ήταν απογοητευτική. Αυτός ήταν και ο λόγος που μία μερίδα οπαδών της, περίπου 20 στον αριθμό, πήγαν στα Σπάτα και περίμεναν την αποστολή που έφτασε εκεί.

Αφού συγκέντρωσαν τους παίκτες και τον Βαγγέλη Βλάχο, τους είπαν: «Μας ντροπιάσατε, δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας! Η ΑΕΚ τελευταία ρε; Ξυπνήστε τώρα που είναι αρχή ακόμη γιατί θα σας κυνηγήσουμε όλους εδώ. Τέρμα η ανοχή και η παιδική χαρά… Θέλουμε να ματώνετε την φανέλα. Φαίνεται ότι δεν ξέρετε σε ποια ομάδα παίζετε. Γνωρίζουμε τα προβλήματα αλλά δεν φταίμε εμείς. Φταίνε οι διοικήσεις».

Να σημειωθεί όμως ότι οι παίκτες αποχώρησαν χωρίς να πουν κάτι και στην συνέχεια έφυγαν και οι οπαδοί χωρίς κάποιο παρατράγουδο.

Τέλος Βλάχος και Μαύρος! 

29/9/2012

Τέλος Βλάχος και Μαύρος! 
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον Πανιώνιο (1-0).

Παρά την διαφωνία του Θωμά Μαύρου για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν το «διαζύγιο» με τον Έλληνα προπονητή.

Κατόπιν του «αδειάσματος» λοιπόν, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι αποχωρεί κι εκείνος.

Μάκης Χάβος και Άγγελος Αναστασιάδης τα πρώτα ονόματα που ήδη ακούγονται για τον πάγκο.

Οι «φωνές» στο ΔΣ της ομάδας μετά και την ήττα στην Νέα Σμύρνη που έφερε την ΑΕΚ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που ζητούσαν την απομάκρυνση του Βλάχου από τον πάγκο της ομάδας, αυξάνονταν όσο περνούσε η ώρα… Και τελικά η μπάλα πήρε ολόκληρο το τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και τον Χρήστο Κωστή που είχε αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού.

Τα μέλη της διοίκησης είχαν επικοινωνία μεταξύ τους και αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση προκειμένου να «συνέλθει» η ομάδα είναι το «διαζύγιο» με τον Βλάχο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θωμάς Μαύρος, του οποίου ήταν προσωπική επιλογή ο Έλληνας τεχνικός, δεν ήταν σύμφωνος με μία τόσο… βιαστική απόφαση (όπως τη χαρακτήρισε) καθώς θεωρούσε ότι δεν πρέπει πάνω σε τόση ένταση να ληφθεί μία τόσο σοβαρή απόφαση.

Αυτό βέβαια, φαίνεται ότι δεν επηρέασε την απόφαση των μελών του ΔΣ που κατέληξαν στην απομάκρυνση Βλάχου. Όπως ήταν εύλογο λοιπόν -κατόπιν όλων αυτών- ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεώρησε πως «αδειάστηκε» και με δήλωσή του στο «aek365» δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αποχωρήσει κι εκείνος από την ομάδα.

Όσο για το θέμα του προπονητή, είναι ακόμα πολύ νωρίς, ωστόσο ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Αυτά είναι του Μάκη Χάβου (που ήταν μάλιστα σήμερα στην Νέα Σμύρνη) και πολύ περισσότερο του Άγγελου Αναστασιάδη, οι ικανότητες του οποίου χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τα μέλη του ΔΣ.

Αγρίτης: «Καλό για την ψυχολογία μας» 

29/9/2012

Αγρίτης: «Καλό για την ψυχολογία μας» 
Σίγουρος πως μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με σκορ 2-1 η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας θα αλλάξει προς το καλύτερο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ανέστης Αγρίτης.

Πέραν αυτού ο έμπειρος φορ σχολίασε και το γεγονός να μην πανηγυρίσει το τέρμα που πέτυχε απέναντι στους Κρητικούς.

«Ήταν ένα κρίσιμο ματς για εμάς, κομβικό. Καταφέραμε να νικήσουμε, έστω και δύσκολα στο τέλος αλλά είναι θετικό για την ψυχολογία μας, να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Αφού προηγηθήκαμε 2-0 δεν ήμασταν τόσο καλοί. Έτσι καταλήξαμε να γίνει το σκορ 2-1, να μείνουμε με δέκα και το τέλος να είναι δραματικό. Το καλό για εμάς είναι ότι θα αλλάξει η ψυχολογία και θα ανέβουμε βαθμολογικά», είπε αρχικά ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Φαιάκων, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για το τέρμα που πέτυχε, αλλά δεν πανηγύρισε:

«Ναι μεν πέτυχα το γκολ, αλλά από εκεί και πέρα θεώρησα σωστό να μην πανηγυρίσω το γκολ μετά από τα δύο χρόνια που πέρασα στο Ηράκλειο. Ωστόσο, το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στην ομάδα».

Μάντζιος: «Κάποιοι ζητάνε παραπάνω πράγματα» 

29/9/2012

Μάντζιος: «Κάποιοι ζητάνε παραπάνω πράγματα»
Ο Άκης Μάντζιος ήταν όπως ήταν φυσικό ευχαριστημένος μετά την πρώτη νίκη της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα αλλά παράλληλα άφησε αιχμές, χωρίς να καταστήσει σαφές σε ποιον αναφέρεται. Η ισοπαλία το δικαιότερο αποτέλεσμα με βάση τα λεγόμενα του Νίκου Αναστόπουλου.

«Κάναμε μεγάλο παιχνίδι, είχαμε αποφασιστικότητα, θέληση, και ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, εκτός από τα 15 τελευταία λεπτά που αγωνιστήκαμε με δέκα παίκτες» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των Φαιάκων ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Κάποιοι ζητάνε κάτι παραπάνω από εμάς. Αν συνεχίσουν να τα ζητάνε τότε προφανώς δεν βαδίζουμε σε κοινό δρόμο».

Ο Νίκος Αναστόπουλος με την σειρά του τόνισε:

«Η Κέρκυρα ευτύχησε και πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε μονόλογο για μας. Καταφέραμε να μειώσαμε και είχαμε πλεονέκτημα λόγω της αποβολής, είχαμε κα τις φάσεις και θεωρώ πως η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα».

Φεύγει και ο Μαύρος από την ΑΕΚ! 

29/9/2012

Φεύγει και ο Μαύρος από την ΑΕΚ! 
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ εξέφρασε ο Θωμάς Μαύρος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος αντιδρά έτσι για το «άδειασμά του» -όπως το χαρακτήρισε, αφού τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν εν αγνοία του την αποπομπή του Βαγγέλη Βλάχου.

«Έδιωξαν τον Βλάχο εν αγνοία μου. Με άδειασαν! Φεύγω κι εγώ. Τρώνε τον Μαύρο, όχι τον Βλάχο. Αυτό ήθελαν. Αλλά η αντοχή μου και η αξιοπρέπειά μου και σαν Μαύρος τελείωσε. Εγώ επειδή είμαι πολεμιστής ήξερα ότι θα περάσω... συμπληγάδες. Έκαναν έκτακτο Δ.Σ. χωρίς να με ενημερώσουν. Μίλησα με τον Δημητρέλο και μου είπε ότι σκέφτονται ως Δ.Σ. να διώξουν τον Βλάχο, τους συνεργάτες τους και τον Κωστή. Του είπα ότι τέτοιες αποφάσεις, εν βρασμό δεν θέλω να παίρνω, λέγοντάς του ότι θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, πιο ήρεμοι.

Ο Δημητρέλος συμφώνησε. Και μετά από λίγο μου λέτε ότι πήραν απόφαση να διώξουν τον Βλάχο και το ανακοίνωσαν κιόλας κι επίσημα. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Αυτό σημαίνει ότι με γράφουν στα παλιά τους παπούτσια. Δεν υπάρχω θεσμικά! Έκαναν Δ.Σ. εν αγνοία μου! Αποφάσισαν, διέταξαν και προχώρησαν! Δεν υπάρχω κι εγώ, λοιπόν από εδώ και πέρα! Αν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι τελείωσαν κι εμένα. Αυτή είναι η ΑΕΚ! Με «έφαγαν»... Με γεια τους με χαρά τους»
, ήταν η δήλωση του Θωμά Μαύρου στο aek365.gr.

Ξαναφέρνουν Δημητριάδη στην ΑΕΚ 

30/9/2012

Ξαναφέρνουν Δημητριάδη στην ΑΕΚ 
Το κύμα των αποχωρήσεων -μετά τη νέα ήττα της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο- έπληξε και τον Χρήστο Κωστή.

Σε αντίθεση ωστόσο με τη θέση του προπονητή (για την οποία έχουν γίνει ήδη επαφές με τον Άγγελο Αναστασιάδη) και φυσικά του προέδρου (η οποία θα μείνει επίσης κενή μετά την αποχώρηση του Θωμά Μαύρου) εκείνη του γενικού αρχηγού έχει αποφασιστεί ήδη από ποιον θα καλυφθεί.

Λίγους μόλις μήνες λοιπόν μετά την αποχώρησή του -και κατόπιν συμφωνίας τω μελών του ΔΣ- επαναπροσεγγίστηκε ο Βασίλης Δημητριάδης.

Κι αφού ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ απάντησε αμέσως θετικά, δεν αποκλείεται να βρίσκεται ακόμα και από την Κυριακή στις εγκαταστάσεις των Σπάτων για να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Θα «ψαχθεί» για επιθετικό 

30/9/2012

Θα «ψαχθεί» για επιθετικό 
Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις του Ατρομήτου για την επιθετική δυστοκία που αντιμετωπίζει η ομάδα και φάνηκε για ακόμη μία φορά στο χθεσινό παιχνίδι (0-1) με τον Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο θέμα βάζει σε σκέψεις τη διοίκηση των Περιστεριωτών, οι οποίοι φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν από τώρα για την απόκτηση ενός αξιόπιστου επιθετικού που θα δώσει λύσεις στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι «κυανόλευκοι», πάντως, εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του Ανδρέα Παππά, ο οποίος μπορεί να μην είχε κάποια κραυγαλέα φάση σε βάρος τους, αλλά υποστήριζαν ότι το να μη δείξει κίτρινη κάρτα στον Αριέλ Ιμπαγάσα σε μαρκάρισμα από πίσω πάνω στον Γιάννη Σκόνδρα «έδειξε τις διαθέσεις του».

Παράλληλα, στον Ατρόμητο παρουσιάζονταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τον κόσμο της ομάδας, που για τρίτο συνεχές εντός έδρας παιχνίδι γέμισε το γήπεδο (είχαν προηγηθεί τα ματς με ΠΑΟΚ και Νιούκαστλ).

«Έρχομαι για να μιλήσω με την ΑΕΚ…» 

30/9/2012

«Έρχομαι για να μιλήσω με την ΑΕΚ…»
Τις επαφές του με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Βλάχο επιβεβαίωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στο www.sport-fm.gr.

«Κατεβαίνω στην Αθήνα το απόγευμα για να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ», δήλωσε ο 59χρονος τεχνικός, αλλά δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν έχω να πω αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο. Μου εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούμε, αλλά φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Θα πούμε περισσότερα το βράδυ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επαφή με τον Άγγελο Αναστασιάδη έγινε χθες βράδυ με διαμεσολαβητή τον Βασίλη Δημητριάδη, που όλα δείχνουν πως επανακάμπτει σε θέση γενικού αρχηγού. Ακολούθησαν συζητήσεις με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος έχει πάρει τα ηνία της ΠΑΕ μετά την παραίτηση του Θωμά Μαύρου.

Στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να έχει κλείσει το θέμα προπονητή μέχρι αύριο, προκειμένου ο νέος προπονητής να πιάσει άμεσα δουλειά. Άλλωστε μετά το αυριανό ρεπό, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να προετοιμαστούν τάχιστα για το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, το ερχόμενο Σάββατο.

Οι λόγοι της επιλογής του Άγγελου Αναστασιάδη είναι προφανείς. Η διοίκηση εμπιστεύεται τις τεχνικές του ικανότητες, ενώ διαθέτει εμπειρία από ανάλογα δύσκολες καταστάσεις, αφού μόλις πέρυσι παρέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και τον οδήγησε με σχετική ευκολία στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Ασφαλώς ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων) δεν θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή άνευ όρων. Θα ζητήσει διαβεβαιώσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ και την παροχή των κατάλληλων συνθηκών για να δουλέψει απερίσπαστος με τους παίκτες. Πάντως το γεγονός ότι δέχτηκε να έρθει στην Αθήνα για συζητήσεις, δείχνει πως είναι κοντά σε συμφωνία…

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν: ο Μάκης Χάβος, ο Νίκος Κωστένογλου, προπονητές από το εξωτερικό, ακόμη και ένα δίδυμο Δέλλα-Λυμπερόπουλου, αν και είναι αμφίβολο αν θα δέχονταν να αναλάβουν ένα τόσο δύσκολο έργο. Πάντως αυτές οι λύσεις είναι «ρεζέρβες» και δεν θα χρειαστεί να περάσουν σε πρώτο πλάνο εφόσον συμφωνήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Άγριο «κράξιμο» στον Φερέιρα 

30/9/2012

Άγριο «κράξιμο» στον Φερέιρα
Πρωτόγνωρο σκηνικό στο ΟΑΚΑ για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα. Μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, περίπου τρεις χιλιάδες οπαδοί των «πράσινων» τον περίμεναν καθώς κατευθυνόταν στα αποδυτήρια και τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ο Πορτογάλος χειροκρότησε ειρωνικά και αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο το συγκεντρωμένο πλήθος που του «χρεώνει» μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας.

Μετά από μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση των «πράσινων», οι οπαδοί της ομάδας εξαγριώθηκαν. Αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες αλλά στο τέλος… επικεντρώθηκαν στον Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής, έφυγε από τον πάγκο για να κάνει δηλώσεις στην συνδρομητική τηλεόραση και αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

Εκεί όμως περίπου τρεις χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» περίμεναν τον Φερέιρα και τον αποδοκίμασαν έντονα, πράγμα που συμβαίνει τόσο εκτεταμένα πρώτη φορά στην θητεία του στον πάγκο των «πράσινων».

Ο Πορτογάλος όμως έκανε… χειρότερη την κατάσταση αφού σταμάτησε, τους χειροκρότησε ειρωνικά και τους χαιρέτισε. Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί εξαγριώθηκε ακόμα περισσότερο και συνέχισε να αποδοκιμάζει…

Φερέιρα: «Είχαμε ευκαιρίες για γκολ» 

30/9/2012

Φερέιρα: «Είχαμε ευκαιρίες για γκολ» 
Παρά το νέο απογοητευτικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού (0-0 με Αστέρα Τρίπολης), ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έδειξε να συνειδητοποιεί την κρισιμότητα της κατάστασης και στάθηκε στις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε η ομάδα του, με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι, παρόλο που είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε. Εάν πετυχαίναμε γκολ, αυτόματα θα ανέβαινε η αυτοπεποίθησή μας. Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά αλλά πρέπει να αλλάξουμε κάποια στοιχεία που δεν έχουμε ακόμα αλλάξει».

Στο ΟΑΚΑ (και) ο Τζίγκερ 

30/9/2012

Στο ΟΑΚΑ (και) ο Τζίγκερ 
Ο Παναθηναϊκός, όπως επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, συνεχίζει να αγνοείται.

Αντίθετα όμως, σημεία ζωής (πέραν του Σεμπάστιαν Λέτο) έδειξε και πάλι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βρέθηκε κι εκείνος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ -για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος και δεύτερη φορά φέτος μετά τη ρεβάνς με τη Μάλαγα για τα πλέι-οφ του Champions League.

Γιαννακόπουλος: «Ντροπή και μόνο ντροπή» 

30/9/2012

Γιαννακόπουλος: «Ντροπή και μόνο ντροπή» 
Απογοητευμένος αποχώρησε από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ τόνισε ότι ήταν ντροπή η εμφάνιση του «τριφυλλιού» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

«Για αυτό που είδαμε σήμερα, πρέπει να υπάρχει γιατρειά. Για το παιχνίδι με τον Αστέρα τι να πεις; Ντροπή και μόνο ντροπή», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου κατά την έξοδο του από το ΟΑΚΑ.

Ο Κωστένογλου στην Ξάνθη 

30/9/2012

Ο Κωστένογλου στην Ξάνθη 
Ο αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης βρέθηκε και είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ της την έναρξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό που ήταν «άνεργος» μετά την θητεία του στην ΑΕΚ.

Μετά και την ήττα από τον Πλατανιά, η διοίκηση της Ξάνθης αποφάσισε να επισπεύσει την προσπάθεια για να βρεθεί «μόνιμος» τεχνικός αφού μετά το «διαζύγιο» με τον Ουζουνίδη, ανέλαβε αρχικά ο Δανιήλ (σ.σ τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει) και μετά ο Παπαδημητρίου σε ρόλο υπηρεσιακού.

Τελικά, ο «εκλεκτός» βρέθηκε και είναι ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος μετά την θητεία του στην ΑΕΚ δεν εργαζόταν πουθενά. Λεπτομέρειες για την διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει γνωστές.

Παντελίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα» 

30/9/2012

Παντελίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα» 
Στεναχωρημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Βέροια, καθώς όπως τόνισε το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο βάση της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύαμε στις δυνατότητες μας. Στο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, όμως το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε. Σίγουρα αξίζαμε κάτι καλύτερο. Δεν τα παρατάμε όμως, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Καρνέζης: «Τρελαινόμαστε με τον Παναθηναϊκό τόσο χαμηλά» 

30/9/2012

Καρνέζης: «Τρελαινόμαστε με τον Παναθηναϊκό τόσο χαμηλά» 
Δεν μπορεί να… χωνέψει τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού, ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» δεν έχει βρει το λόγο για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και τον χειροκρότησαν στο τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν ξέρω τι φταίει. Κανένας από εμάς δεν μπορεί να το καταλάβει. Εάν το είχαμε βρει θα το είχαμε λύσει. «Είναι πολύ άσχημο. Τρελαινόμαστε που βλέπουμε τον Παναθηναϊκό τόσο χαμηλά», τόνισε αρχικά ο Καρνέζης και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα του. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν μπορούμε να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη».

Τσιώλης: «Εμείς τις μεγάλες ευκαιρίες» 

30/9/2012

Τσιώλης: «Εμείς τις μεγάλες ευκαιρίες»
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, τις μεγαλύτερες όμως, τις δημιούργησαν οι Αρκάδες. «Θα βρει το δρόμο του», το σχόλιό του για το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τσιώλης για το παιχνίδι:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε όσον αφορά τον ρυθμό και τις φάσεις και από τις δυο ομάδες. Προσπάθησα να ετοιμάσω την ομάδα να αντιμετωπίσει με πίστη και αυτοπεποίθηση αυτό το ματς λέγοντας στους παίκτες μου ότι πέρσι στον δεύτερο γύρο ήμασταν η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς και από ότι φάνηκε τα κατάφερα. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε ακόμα περισσότερο. Και οι δυο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ. Όποια το πετύχαινε θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα οι δυο πιο μεγάλες ευκαιρίες ήταν το τετ-α-τετ του Περόνε και η κεφαλιά του Ντε Μπλάσις. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά. Κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα κατάφεραν να σταθούν όρθιοι. Φυσικά θα ήθελα να ευχηθώ ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ στον Παναθηναϊκό να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε για το ποιο νομίζει ότι είναι το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, για να απαντήσει:

«Νομίζω ότι πολύ μεγάλη υπόθεση έπαιξαν οι Ευρωπαϊκές καταστάσεις του Παναθηναϊκού καθώς τα πράγματα ίσως δεν ήρθαν όπως ήθελαν στην ομάδα. Επίσης το γεγονός ότι ξεκίνησε από το -2 έπαιξε τον ρόλο του. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μια μεγάλη ομάδα που θα ξεπεράσει την κρίση».

Καρύδας: «Δικαιούμαστε κάποια θετικά αποτελέσματα» 

30/9/2012

Καρύδας: «Δικαιούμαστε κάποια θετικά αποτελέσματα» 
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Βέροιας μετά τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Πανθρακικού εκτός έδρας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά», αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούται κάποια θετικά αποτελέσματα, βάση της δουλειάς που γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καρύδας:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και θέλω να ευχαριστήσω όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα αλλά όλα τα παιδιά που για διάφορους λόγους δεν ήταν στο παιχνίδι», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το παιχνίδι και την προσπάθεια των παικτών του, είπε: «Η προσπάθεια που καταβάλλουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα είναι μεγάλη και πιστεύω ότι δικαιούνται κάποια θετικά αποτελέσματα. Στην ανάπαυλα εντοπίσαμε κάποια κενά που είχαμε στο παιχνίδι μας και προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε στο δεύτερο. Αλλάξαμε σχηματισμό αλλά αυτό δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο η θέληση που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής για τη νίκη. Εύχομαι στον Πανθρακικό καλή συνέχεια».

Ενώ αναφορικά με την δική του παρουσία στη Βέροια, τόνισε: «Εγώ δεν είναι γαντζωμένος σε μια καρέκλα, η απόφαση για τον τεχνικό ανήκει στη διοίκηση, εγώ απλά προσπαθώ να κάνω καλύτερα τη δουλειά μου».

Αποδοκιμασίες και στους παίκτες 

30/9/2012

Αποδοκιμασίες και στους παίκτες
Δεν ήταν μόνο ο Ζεσουάλντο Φερέιρα που άκουσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα. Κατά την αναχώρηση της αποστολής από το ΟΑΚΑ περίπου 50 οπαδοί των «πράσινων» περίμεναν στο πάρκινγκ και τα… έχωσαν στους Ζέκα, Φορναρόλι και Τοτσέ που πέρασαν από μπροστά τους εκείνη την ώρα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές όπως είναι λογικό δεν αντέδρασαν αν και φυσικά δεν… κατάλαβαν και πολλά από τα σχόλια και τις αποδοκιμασίες των οπαδών που εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την εμφάνιση σήμερα αλλά και την γενική εικόνα μέχρι τώρα.

Χωρίς να γίνει κάτι ιδιαίτερο, οι παίκτες μπήκαν στο πούλμαν, οι οπαδοί έφυγαν και το σκηνικό έλαβε τέλος.

Χατζηνικολάου: «Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε» 

30/9/2012

Χατζηνικολάου: «Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε»
Απόλυτα ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε εξίσου συγκρατημένος, όσον αφορά την μέχρι τώρα συγκομιδή, καθώς όπως τόνισε υπάρχει πολύ… δρόμος ακόμα.

«Ο Άρης είναι ομάδα της καρδιάς μου, αλλά είμαι προπονητής του Πλατανιά», τόνισε για το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στους Θεσσαλονικείς, με τη φανέλα των οποίων αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής.

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο Περιβολίων. Σήμερα κερδίσαμε πέρα από τρεις βαθμούς και τρεις παίκτες. Γύρισε η καλή ψυχολογία στην ομάδα, αφού γυρίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να έχουμε 8 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε γιατί και σήμερα η Ξάνθη με 9 παίκτες κατάφερε να μας ισοφαρίσει με τον Βασιλακάκη και παραλίγο να χάσουμε τη νίκη στα τελευταία λεπτά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τον Ντόε:

«Όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι από εμάς, είναι επαγγελματίες και θα πρέπει όταν θα τους χρειαστείς η ομάδα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σήμερα κερδίσαμε τρείς παίκτες και μέσα σε αυτούς είναι ο Ντόε, όπως και ο Μαρτσάκης και ο Γιακουμάκης».

Τέλος, για το ματς κόντρα στον Άρη την ερχόμενη εβδομάδα τόνισε: «Είμαι επαγγελματίας προπονητής και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω τα 90 λεπτά που θα διαρκέσει ο αγώνα. Ο Άρης είναι ομάδα της καρδιάς μου αλλά εγώ είμαι προπονητής στον Πλατανιά».

Σεϊταρίδης: «Οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν» 

30/9/2012

Σεϊταρίδης: «Οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν» 
Καμία πρόθεση να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις δεν είχε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, με τις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό και είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Όπως τόνισε ο Έλληνας αμυντικός απλά ήθελε να εκφράσει τον προβληματισμό του για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Εγώ δεν είχα καμία πρόθεση ούτε να θίξω κανέναν, ούτε να δυσφημίσω το άθλημα, αλλά θέλησα να σχολιάσω κάτι που κατά τη γνώμη μου ήταν λάθος και αποτελεί μέρος ενός γενικότερου προβληματισμού για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον οποίο πιστεύω ότι συμμερίζονται οι περισσότεροι. Προφανώς οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν», τόνισε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς με τον Πανθρακικό.

Τριανταφυλλόπουλος: «Σήμερα πραγματοποίησα το όνειρο μου» 

30/9/2012

Τριανταφυλλόπουλος: «Σήμερα πραγματοποίησα το όνειρο μου» 
Ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισα τη συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός πρόσθεσε πως στο μυαλό του δεν είναι οι ατομικές διακρίσεις, αλλά οι επιτυχίες του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού:

«Σήμερα πραγματοποίησα το όνειρο μου αλλά έχω πάντα στο μυαλό μου να δώσω τα πάντα για την ομάδα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ώρα με την ώρα μας έπεφτε η ψυχολογία. Ξεκινάμε να παίξουμε αλλά όσο δεν έρχεται το γκολ τα πράγματα γίνονται δύσκολα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Θέλουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει. Τώρα με την Τότεναμ στόχος μας είναι να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σήμερα είχα λίγο άγχος στην αρχή αλλά δεν είχα στο μυαλό μου την ατομική διάκριση αλλά τη νίκη της ομάδας μου».

Παπαδημητρίου: «Καλή τύχη στον διαιτητή» 

30/9/2012

Παπαδημητρίου: «Καλή τύχη στον διαιτητή» 
Λίγα λόγια στην συνέντευξη Τύπου από τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος μετά την ήττα 3-2 από τον Πλατανιά, άφησε αιχμές για την διαιτησία του Ντίτσιου, ενώ ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της Ξάνθης.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στον Πλατανιά. Καλή συνέχεια και στο διαιτητή της αναμέτρησης. Τέλος, ο νέος προπονητής της Ξάνθης θα είναι ο κύριος Νίκος Κωστένογλου, από Δευτέρα».

Σοκ και δέος! 

30/9/2012

Σοκ και δέος!
Σε μια από τις πιο εμφατικές νίκες στην ιστορία του επί του συμπολίτη, ο ΠΑΟΚ διέσυρε με σκορ 4-1 τον Άρη, μπροστά στον Ιβάν Σαββίδη και 26.000 οπαδούς του στην Τούμπα!

Με γκολάρες από τους Λόρενς (12’), Κατσικά (23’), Φωτάκη (30’) και Αθανασιάδη (43’) -ειδικά του Κλάους- όλες στα πρώτο ημίχρονο έκανε «σκόνη και θρύψαλα» τον αιώνιο αντίπαλο, που το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει με τον Αγκάνθο (39’).

Νεύρα στο φινάλε με τον Κάκο να μοιράζει τις κάρτες σαν… στραγάλια και τους Κατσικά, Λόρενς και Γιαννιώτα να αποβάλλονται.



Ό,τι μπορούσε έκανε ο ΠΑΟΚ για να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση του Άρη. Ισοπεδωτικός από την αρχή και χωρίς να δείξει οίκτο ξεκίνησε ένα ανελέητο «σφυροκόπημα» στην εστία του Βελλίδη. Ο Λόρενς δίνοντας το έναυσμα με μονοκόμματο σουτ, προειδοποίησε για το τι θα ακολουθήσει.

Ο Κατσικάς αφού απέτρεψε τον Αγκάνθο να βάλει τους «κίτρινους» στο παιχνίδι, με μια ακόμη εξαιρετική ενέργεια διεύρυνε το προβάδισμα του «Δικεφάλου» και στρίμωξε τον αντίπαλο στα σκοινιά. Σκυτάλη πήρε ο Αθανασιάδης, ο οποίος ναι μεν σπατάλησε μοναδική ευκαιρία, αλλά στην επόμενη φάση έστρωσε στον Φωτάκη κι αυτός με ξερό σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη επικράτηση της ομάδας του.

Ο Αγκάνθο μείωσε, αλλά η συνέπεια του Ισπανού στο σκοράρισμα (3/3 από τότε που ήρθε) δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αναλαμπή. Το εκπληκτικό γκολ με βολέ του Αθανασιάδη και το ξέσπασμά του αμέσως μετά σφράγισαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο μια πολύ μεγάλη νίκη.

Συνειδητά ή ασυνείδητα ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα στο β’ ημίχρονο. Πέραν της κλασικής ευκαιρίας του Κλάους -στο πρώτο πεντάλεπτο μετά την έξοδο από τα αποδυτήρια- δεν έμοιαζε να κυνηγά μεγαλύτερο σκορ, παρόλο που ο Δώνης θέλησε με τις αλλαγές του να γράψει περισσότερα το κοντέρ. Την ίδια στιγμή ο Άρης ναι μεν έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν φαινόταν ικανός να προβάλλει σθεναρή αντίσταση.

Από ένα σημείο κι έπειτα τα νεύρα άρχισαν να κυριαρχούν, με τον Κάκο να προσπαθεί μάταια να επιβάλλει την τάξη. Η ένταση ήταν μεγάλη, ιδιαίτερα στο φινάλε κι έτσι οι Κατσικάς, Λόρενς, Γιαννιώτας, αλλά και ο Δώνης έφυγαν νωρίτερα για τα αποδυτήρια.

Σε κάθε περίπτωση όμως το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΠΑΟΚ αγκαλιά με μια μεγάλη νίκη, μπροστά στα μάτια του Ιβάν Σαββίδη που βρέθηκε για πρώτη φορά στην Τούμπα και αποδείχθηκε ιδιαίτερα γουρλής. 

Αλαφούζος: «Η ομάδα είναι σε βαθιά κρίση» 

30/9/2012

Αλαφούζος: «Η ομάδα είναι σε βαθιά κρίση» 
Μέσω twitter ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει -όπως και όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο- πως αντιλαμβάνεται πως ο Παναθηναϊκός διέρχεται περίοδο βαθύτατης αγωνιστικής κρίσης.

Στη συνέχεια του μηνύματός του ξεκαθαρίζει πως οι «πράσινοι» θα την αντιμετωπίσουν, προαναγγέλλοντας (;) εξελίξεις.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα μας είναι σε βαθιά κρίση. Θα την αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα»!

Μιλάει για όλα ο Μαύρος 

30/9/2012

Μιλάει για όλα ο Μαύρος 
Όσο αμετάπειστος δηλώνει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, άλλο τόσο αποφασισμένος να μιλήσει για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή εμφανίζεται ο Θωμάς Μαύρος.

Όπως δεσμεύτηκε λοιπόν από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοίνωσε την πρόθεση να παραιτηθεί από τη θέση του, ο πρόεδρος της «Ένωσης» θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσα στην εβδομάδα.

Αυτή θα οριστεί κατά πάσα πιθανότητα για το μεσημέρι της Τετάρτης (3.μ.μ), με τον Μαύρο να απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας και όσα θα αναφέρει για πρόσωπα και γεγονότα κατά τη διάρκεια της θητείας του να αναμένονται με ενδιαφέρον.

Ιβάν, ο τυχερός! 

30/9/2012

Ιβάν, ο τυχερός! 
Το αγέρωχο βλέμμα του Ιβάν Σαββίδη δεν «μαρτυρά» εύκολα τα συναισθήματα του.

Ούτε μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη, όπως η σημερινή του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μνημονεύεται στο μέλλον για το τελικό 4-1 που καταγράφεται ως μια από τις πιο ευρείες νίκες του «Δικέφαλου του Βορρά» απέναντι στον συμπολίτη, αλλά και για την πρώτη παρουσία του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας στην Τούμπα.

Με τον Ιβάν τον... τυχερό, οι «ασπρόμαυροι» ήταν τρομεροί!

Αθανασιάδης: «Να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά»

30/9/2012
Αθανασιάδης: «Να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά» 
Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ παρά τον σύντομο αποκλεισμό του το Europa League θα πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε στο twitter σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Άρη, ενώ μίλησε και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Νova:

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Αξίζαμε τη νίκη, γιατί ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και έτσι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League είπαμε πως στόχος μας είναι τόσο το Κύπελλο, όσο και το πρωτάθλημα. Στόχος μας φέτος είναι να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Για το πόσο τους βοήθησε το γρήγορο γκολ που πέτυχαν:

«Ξέραμε πως αν πτωχαίναμε νωρίς ένα γκολ, μετά τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για εμάς κάτι που τελικά επαληθεύτηκε».

Για την ένταση που υπήρξε στο τέλος του αγώνα:

«Είναι ένα ματς ΠΑΟΚ- Άρης και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μερικά νεύρα. Στο Ωστόσο, στο τέλος τα πράγματα ηρέμησαν και όλα πήγαν καλά».

Για το σχόλιό του στο twitter:

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως το ήθος μου το έχω δείξει στο γήπεδο. Αν οι αντίπαλοί δεν μπορούν να καταλάβουν την πλάκα και την καζούρα δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Για το ματς με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική:

«Έχουμε ένα ακόμη πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Κρήτη».

Για τον Ιβάν Σαββίδη που έδωσε το «παρών» στην Τούμπα:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρίσκεται στο γήπεδο ο νέος μας πρόεδρος και να βλέπει τις προσπάθειές μας».

Καπετάνος: «Δεν θα πρέπει παιδιά να βρίζουν μάνες και σπίτια»

30/9/2012

Καπετάνος: «Δεν θα πρέπει παιδιά να βρίζουν μάνες και σπίτια» 
Αιχμές για τη συμπεριφορά κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών, άφησε ο Κώστας Καπετάνος, μετά την ήττα (1-4) του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Θέλω να πω ότι δεν γίνεται παιδιά 18 και 19 χρονών να βρίζουν σπίτια και μάνες. Κάποιοι πρέπει να τους τραβήξουν τα αυτιά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας μέσος.

«Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου μπήκαμε καλά. Κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά πιστεύω πως από τύχη ήρθε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω τι έφταιξε για την ήττα, αλλά συνεχίζουμε», είπε αρχικά στη Nova ο Κώστας Καπετάνος και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε τρία γρήγορα γκολ. Μειώσαμε, πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Στη συνέχεια δεχθήκαμε και τέταρτο τέρματα με αποτέλεσμα να τελειώσει γρήγορα το ντέρμπι».

Για το αν ο Άρης κρατά κάποια θετικά στοιχεία από το ματς: «Η μαχητικότητα που δείξαμε θα μείνει. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και γι’ αυτό θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μαζέψουμε βαθμούς».

Για τα πολλά νεύρα στο ντέρμπι: «Θέλω να πω ότι δεν γίνεται παιδιά 18 και 19 χρονών να βρίζουν σπίτια και μάνες. Κάποιοι πρέπει να τους τραβήξουν τα αυτιά. Παίζουμε δέκα χρόνια μπάλα και δεν μπορούν να μας μιλάνε έτσι με δύο μόλις παιχνίδια. Δεν πρέπει να πουλάνε μαγκιές για να πάρουν με το μέρος τους τον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μπορεί να χρειαστεί να παίξουν στον Άρη κάποια στιγμή. Κατά τύχη παίζουν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης με τα τόσα οικονομικά προβλήματα και πρέπει να το σεβαστούν αυτό. Έτσι δεν θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κατσικάς: «Με ανάγκασαν να εκτεθώ» 

30/9/2012

Κατσικάς: «Με ανάγκασαν να εκτεθώ» 
Απογοητευμένος από την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Άρη ήταν ο Γιώργος Κατσικάς. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θέλησε μέσα από τις δηλώσεις του να ζητήσει συγγνώμη στον κόσμο και στους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά που είχε, ωστόσο, τόνισε ότι αυτή προκλήθηκε από την κακή συμπεριφορά που είχαν οι αντίπαλοί του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κατσικάς στην κάμερα της Nova:

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει να εκτεθώ με αυτόν τον τρόπο εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες θα πρέπει να είναι χαρούμενοι σήμερα, αλλά δεν θα πω το ίδιο. Με την αποβολή μου εκτέθηκα στον κόσμο και την ομάδα μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Υπήρξαν κάποιες διαφορές από την αρχή. Όλοι διαμαρτύρονταν, έπεφταν με τη μία κάτω, έβριζαν και με… ανάγκασαν να εκτεθώ και να πω πολλά άσχημα πράγματα».

Όσον αφορά το παιχνίδι, αλλά και την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ, είπε: «Μπήκαμε από την αρχή δυναμικά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και να κλειστούν στο δικό τους μισό και να πετύχουμε κι άλλο γκολ. «Έχουμε κάποιο πρόβλημα στα στημένα. Ελπίζω να το διορθώσουμε γιατί δεν γίνεται να καρδιοχτυπούμε σε κάθε στημένη φάση τη στιγμή που στη ροή δεν έχουμε απειληθεί».

Τέλος αναφορικά με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και το αν η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, σχολίασε: «Μας δίνει ώθηση το γεγονός πως έχουμε κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας και να μην χάνουμε βαθμούς. «Η παρουσία του κ. Σαββίδη αλλά και του κόσμου του ΠΑΟΚ και των παικτών που ήταν στον πάγκο μας δίνουν ώθηση και αυτοπεποίθηση».

Έτο: «Είμαστε χαρούμενοι» 

30/9/2012


Έτο: «Είμαστε χαρούμενοι»
Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση απέναντι στον Άρη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αραούχο Έτο.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως στο δεύτερος μέρος αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Για το αποτέλεσμα:

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για μία τέτοια νίκη όπως η σημερινή. Στο δεύτερο μέρος κάναμε συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του επόμενου ματς».

Για την ένταση στο φινάλε:

«Κάποιοι ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά έχασαν τον έλεγχο και αυτό είναι κρίμα διότι αυτές οι νίκες είναι γιορτές».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια:

«Είναι πολύ καλό που ήρθε ο μεγαλομέτοχος στα αποδυτήρια. Αυτό μας χαροποιεί, γιατί δείχνει ότι είμαστε ενωμένοι, όπως είμαστε ενωμένοι και με τους οπαδούς μας. Ο κ. Σαββίδης ήρθε να συγχαρεί και αυτό μας έδωσε χαρά»

Κατσαβάκης: «Καθοριστικά τα γρήγορα γκολ που φάγαμε» 

30/9/2012

Κατσαβάκης: «Καθοριστικά τα γρήγορα γκολ που φάγαμε» 
Στα γρήγορα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κρίθηκε η άνετη νίκη του «Δικεφάλου» επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε πως είναι ένα άσχημο βράδυ για τους «κιτρινόμαυρους» και πως η νευρικότητα, η πίεση, τα λάθη και το «πούλημα» της μπάλας δεν άφησαν τους παίκτες του να αντιδράσουν. Σημείωσε πως η ομάδα τώρα «χτίζεται» και χαρακτήρισε απαράδεκτα τα επεισόδια στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Είναι μια άσχημη μέρα για τον Άρη, για τον κόσμο και για όλους. Τα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είχε φοβερά ποσοστά ευστοχίας και, μετά το 3-0, εμείς κυριευτήκαμε από μια νευρικότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε την κάθετη πίεση για να απειλήσουμε τον ΠΑΟΚ. Ήταν μια άτυχη μέρα για μας. Ακόμη κι όταν μειώσαμε σε 3-1, με ένα "μαγικό" τρόπο έγινε το 4-1.

Συν τοις άλλοις, "πουλούσαμε" εύκολα την μπάλα και μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από ηρεμία, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, μας δημιούργησε πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας, είχε ασφαλώς και αρκετή τύχη.

Έπρεπε να κάνουμε κάτι στην επανάληψη, δηλαδή έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσει το παιχνίδι; Πάντα προσπαθείς να ξαναμπείς στον αγώνα. Ο Άρης είναι μια ομάδα που τώρα προσπαθεί να "χτιστεί", σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, που έχει έναν "κορμό" έμπειρων και καλών παικτών. Είναι λογικό να έχουμε "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοσή μας.

Δεν ήταν σωστό και για τις δύο πλευρές τα επεισόδια. Είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια πράγματα, αλλά και να επιδεικνύονται συμπεριφορές που δεν αρμόζουν. Ο Γιαννιώτας χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθεί. Σιγά-σιγά, θα τα καταφέρει». 

Καταγγελία για «σεξ και βία»! 

30/9/2012

Καταγγελία για «σεξ και βία»! 
Επίθεση σε παίκτες του Άρη, αλλά και ότι ο φωτεινός πίνακας είχε ένδειξη «σεξ και βία» (όπως και το χθεσινό περιβόητο tweet του Αθανασιάδη) κατήγγειλε ο Νίκος Αγγελούδης μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος στην ένταση των τελευταίων λεπτών, είπε: «Δεν το ξεκινήσαμε εμείς. Στο ταμπλό έγραφε “σεξ και βία” για μια στιγμή, Το είδα. Δεν μπορούμε να λέμε πριν δύο χρόνια ότι υπάρχει τρομοκρατία στο Βικελίδης και να χτυπούν παίκτες μας. Σεκιουριτάδες χτύπησαν τους Παπαστεριανό και Νταμαρλή».

«Ήμασταν απογοητευτικοί. Από την άλλη, η αντίπαλη ομάδα ότι έκανε, το έκανε στο πρώτο μέρος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε το κεφάλι ψηλά, να καταλάβουμε που παίζουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια», το σχόλιο του νεαρού επιθετικού για το αγωνιστικό κομμάτι.

«Με την ΑΕΚ τελευταία, φεύγει και ο Μουρίνιο…» 

1/10/2012

«Με την ΑΕΚ τελευταία, φεύγει και ο Μουρίνιο…» 
Αναπόφευκτη -όσο και επιβεβλημένη- χαρακτήρισε την αποχώρηση του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Ο ηγέτης της ORIGINAL 21 ανέφερε πως ο προπονητής δεν είναι ο μόνος υπαίτιος για την κατάσταση, ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά πως «με την ΑΕΚ τελευταία, φεύγει και ο… Μουρίνιο».

Αφού χαρακτήρισε λοιπόν «άνθρωπο ειδικών αποστολών» τον Άγγελο Αναστασιάδη και ευχήθηκε να ξανασκεφτεί ο Θωμάς Μαύρος την παραίτησή του, εξέφρασε την ελπίδα «να πάρει κάποιος το 51% της ΠΑΕ για να τελειώνουμε».


Αναλυτικά όσα είπε ο Χατζηχρήστος στον «ΣΚΑΪ»

«Όποιος και να ήταν, δεν θα μπορούσε σταθεί στην θέση του. Όταν έχεις την ΑΕΚ τελευταία με ένα βαθμό, φεύγεις. Τέλος. Παρότι είναι ο τελευταίος που φταίει. Με την ΑΕΚ τελευταία και ο Μουρίνιο πρέπει να φύγει…

Δεν ξέρω αν ξεκάθαρα τοποθετήθηκε ο Μαύρος για το αν θα φύγει. Πικράθηκε για την απομάκρυνση Βλάχου, αλλά μακάρι να το σκεφτεί ξανά. Είναι σύμβολο για την ΑΕΚ ο Μαύρος. Είναι συμβολική η θέση του, όχι τόσο ουσιαστική. Του το έχω πει και από κοντά μία φορά στο μαγαζί του και μία στα Σπάτα, ότι αν δεν βρει ανθρώπους με λεφτά είναι δύσκολό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ας έρθουν τα χρήματα από τους επενδυτές και βλέπουμε.

Ο κόσμος δικαιολογημένα δεν πιστεύει τίποτα. Πιστεύει μόνο αν δει. Μόνο με τον κόσμο στο γήπεδο μπορεί να ζήσει η ΑΕΚ, το έχω ξαναπεί. Αν δεν γίνει και τώρα κάτι με τους επενδυτές δεν ξέρω… Σε δύο μήνες θα δούμε μπροστά μας το φάσμα της πτώχευσης. Ο Αναστασιάδης είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών. Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Εμείς θα στηρίξουμε όποιος και αν είναι. Τώρα πρέπει ο κόσμος να είναι ακόμα πιο κοντά.

Μπορεί να παίζουν αυτοί οι παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά σύντομα αλλάζουν όλα. Σε δύο χρόνια δεν ξέρουμε πως θα είναι η ΑΕΚ. Πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα με κάθε τρόπο το Σάββατο. Πρέπει να τους κερδίσουμε όλους παντού. Ας αναστηθεί η ΑΕΚ. Δεν υπάρχουμε αγωνιστικά, το βλέπετε. Από το 2008 ξεκίνησαν όλα αυτά… Εκεί που πήραμε το πρωτάθλημα και το χάσαμε στα χαρτιά. Όπως σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γκρέμισμα του γηπέδου, το οποίο θα το πληρώνουμε για πολλά χρόνια ακόμη.

Αν είχαν έρθει οι Μόρας, Μάντζιος, Κουτσιανικούλης θα ήμασταν καλύτερα και πιο ψηλά. Πήραμε Κατσικοκέρη και Φουρτάδο όμως. Αυτά είναι επιμέρους προβλήματα. Είναι βαριά και ασήκωτα τα προβλήματα της ΑΕΚ. Όπως όταν έδωσε ο Παππάς τις μετοχές του σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος. Και το παραδέχθηκαν μετά.

Ο Μαύρος πικράθηκε από το Δ.Σ. για την αποχώρηση Βλάχου. Όταν συναντηθήκαμε ήθελε 40.000 διαρκείας και μιλάγαμε για 7 εκατ. Ευρώ. Είχε πει πως αν δεν έχει διαρκείας, θα έφευγε. Δεν στηρίχθηκε από ανθρώπους με λεφτά. Ήταν μόνος του. Χάναμε καλές μεταγραφές για λίγα χρήματα. Με τρεις καλούς παίκτες θα μπορούσε να ήταν τρίτη η ΑΕΚ. Έγινε εγκληματική διάλυση της ομάδας το καλοκαίρι.

Μας κατηγορούν γιατί επεμβαίνουμε. Όταν δεν κάνουμε τίποτε, μας λένε ότι δεν κάνουμε τίποτα γιατί τα παίρνουμε. Η φαρσοκωμωδία των τελευταίων Γ.Σ. με τους μικρομετόχους πρέπει να σταματήσει. Να έρθει ένας να πάρει το 51% να τελειώνουμε. Τέλος το μοντέλο των διαχειριστών, απέτυχε πλήρως»
.

Δώνης: «Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται πάθος, όχι τακτική»

1/10/2012

Δώνης: «Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται πάθος, όχι τακτική» 
Στο γεγονός πως τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη κρίνονται στο πάθος και τη θέληση και όχι στην τακτική στάθηκε ο Γιώργος Δώνης, μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως δεν παίχτηκε μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο και τα «έχωσε» στους παίκτες του, γιατί δεν έπαιζαν άμυνα και είχαν πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Τόνισε πως έληξε το θέμα με τον Κάκο και πως υπεύθυνοι είναι όλοι στην ομάδα, που έπεσαν στην «παγίδα» του αντιπάλου. Πιστεύει πως η απουσία ευρωπαϊκών αγώνων βοηθάει στην καλύτερη προετοιμασία για τα ματς πρωταθλήματος και έθεσε στόχο τη συνεχή βελτίωση.

Αναλυτικά: «Τα παιχνίδια με τον Άρη δεν είναι παιχνίδια τακτικής, αλλά πάθους, Σκεφτόμασταν καθαρά επιθετικά, από τη μία αυτό είναι καλό, γιατί πετύχαμε τέσσερα γκολ, από την άλλη στο δεύτερο μέρος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Στο ημίχρονο, έβαλα τις φωνές στους παίκτες μου, γιατί έπρεπε να σκεφτούμε και αμυντικά. Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που είδαμε, αλλά, δυστυχώς, χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες και τον Κάτσε, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Σήμερα είχαμε περισσότερες τελικές, αλλά στις στημένες φάσεις ήμασταν κακοί, όπως και στην οργανωμένη άμυνα.

Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και λύθηκε πιστεύω το θέμα με τον Κάκο. Όλοι εμείς που παίζουμε ρόλο στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζουμε ένα τέλος. Στο συγκεκριμένο κομμάτι αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε εμείς, γιατί πέσαμε στην "παγίδα". Όταν ένα παιχνίδι είναι σε αυτό το σκορ, είμαστε στη δεύτερη θέση, δεν θέλουμε να χάνουμε παίκτες, δεν έπρεπε να εκνευριστούμε, εμείς έχουμε την ευθύνη και όχι η διαιτησία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει μία αμφιβολία για το αν πρέπει να τα βάλεις με τους παίκτες σου ή όχι, δυστυχώς ο εκνευρισμός πέρασε και σε εμάς και δεν θα έπρεπε, είναι λάθος δικό μου.

Έχουμε την πολυτέλεια, παρόλο που δεν θέλαμε να αποκλειστούμε από την Ευρώπη, να διαθέτουμε πέντε, έξι και εφτά ημέρες για να δουλέψουμε πάνω σε ένα παιχνίδι. Αυτό μας βοηθάει να αφομοιώνουμε καλύτερα κάποια στοιχεία. Γιατί, είναι άλλη η προετοιμασία όταν είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους παίκτες σου και άλλο όταν δεν έχεις τους παίκτες μαζί σου όλη την ημέρα.

Ο στόχος μας είναι πως θα γινόμαστε καλύτερη ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν μπορείς να δημιουργείς νοοτροπία δεύτερης θέσης μέσα στα αποδυτήρια, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα, ποτέ δεν θα ακούσουν οι παίκτες μου αυτό το πράγμα, μόνο ότι πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Θα δούμε που θα μας βγάλει. Με τον καιρό θα είμαστε καλύτεροι, έχουμε πειθαρχημένους παίκτες, θα έχουμε και επιστροφές. Πάντως, είναι υποτιμητικό σχόλιο ότι πάμε για τη δεύτερη θέση, δεν είναι κάτι που μας "ανεβάζει". Δεν μπορούμε να φτιάχνουμε ομάδα και να λέμε πάμε για τη δεύτερη θέση, θέλουμε πάντα νοοτροπία νικητή.

Το έχω κάνει σε ομάδες που δεν έχουν την ιστορία του ΠΑΟΚ, τώρα λειτουργούμε με την λογική του κάθε ματς, ώστε κάποια στιγμή η ομάδα να είναι έτοιμη για τίτλους. Θέλουμε μία καινούργια και δυνατή ομάδα, διαφοροποιούμε αρκετά πράγματα στη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, δεν ξέρουμε που θα μας πάει αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σημαντική η ομιλία του κ. Σαββίδη για την ομάδα. Είναι δίπλα μας, θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια για να φτιάξουμε μία ομάδα δυνατή, που θα διεκδικεί τίτλους.

Καλό είναι οι ευκαιρίες να έρχονται, επειδή το αξίζουν οι παίκτες. Δεν θα ήθελα να δίνονται έτσι οι ευκαιρίες. Υπολογίζω και στον Πέλκα και στον Ιντζίδη, όλοι είναι έτοιμοι να πάρουν θέση στην ομάδα, πρέπει να είμαστε καλοί και δυνατοί για να νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι».

«Πυρ και μανία» στον Άρη 

1/10/2012

«Πυρ και μανία» στον Άρη
Σε συνέχεια των καταγγελιών του Νίκου Αγγελούδη για προβολή υβριστικού μηνύματος στον φωτεινό πίνακα της Τούμπας, αλλά και για επίθεση σε ποδοσφαιριστές του Άρη στα αποδυτήρια από ανθρώπους της ασφαλείας του ΠΑΟΚ, η «κίτρινη» ΠΑΕ με οργισμένη ανακοίνωσή της ζητεί από τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του θέματος.

Αναλυτικά:

«Το προκλητικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή Αθανασιάδη -απ’ ό,τι φαίνεται- βρήκε υποστηρικτές ανάμεσα στους υπευθύνους διεξαγωγής του παιχνιδιού από την γηπεδούχο ΠΑΕ, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου αναγράφηκε το συγκεκριμένο σλόγκαν.

Η αμεσότητα του συγκεκριμένου σλόγκαν ήρθε να επιβεβαιωθεί και στη φυσούνα, όπου οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Παπαστεριανός και Νταμαρλής, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση και χτυπήθηκαν από ανθρώπους της ασφάλειας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταδικάζει τις παραπάνω ακραίες συμπεριφορές και περιμένει την αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς και την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Σεβόμενοι την μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών στα Τέμπη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέδωσε στεφάνι, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν κατατέθηκε ποτέ».

Σαββίδης: «Ευχαριστώ για το δώρο» 

1/10/2012

Σαββίδης: «Ευχαριστώ για το δώρο» 
Ούτε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει καλύτερα την πρώτη του παρουσία -ως θεατής- στην Τούμπα από τότε που έγινε αφεντικό στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας μετά το 4-1 επί του Άρη ευχαρίστησε τους παίκτες του «Δικεφάλου» για το δώρο που του έκαναν.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Δεν θέλαμε με τίποτα να απογοητεύσουμε τον κόσμο. Η ομάδα είχε πλήρη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και είναι σημαντικό που νικήσαμε. Στο τέλος υπήρξαν, βέβαια, κάποια επεισόδια και ίσως μερικοί φίλαθλοι να αισθάνθηκαν άσχημα. Θέλω να συγχαρώ όλους για το πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το δώρο που μου έκαναν. Ξέρω ότι προσπάθησαν περισσότερο επειδή ήμουν στην εξέδρα. Όλες οι νίκες είναι μπροστά μας».

Για τους στόχους που έχει θέσει ως νέος ιδιοκτήτης : «Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να παραμένουμε ψηλά. Όσο πιο πάνω, όμως βρίσκεσαι, τόσο πιο βαριά πέφτεις κάτω. Σαφώς και σκέφτομαι και ονειρεύομαι καλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά γήπεδα και με την ατμόσφαιρα που συνάντησα σήμερα κατάλαβα ότι πρέπει να βρίσκομαι πιο συχνά στη Θεσσαλονίκη».

Για την ποντιακή καταγωγή του: «Πολύ με ρωτούν σχετικά. Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο ποντιακός ελληνισμός είναι το μέλλον για την Ελλάδα. Είμαι ευτυχισμένος που για πρώτη φορά ως ιδιοκτήτης βρέθηκα στο γήπεδο. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους και κάποια μικρά προβλήματα θα πρέπει να τα ξεχάσουμε».

Μαύρος: «Έχει ευθύνες ο Δημητρέλος» 

1/10/2012

Μαύρος: «Έχει ευθύνες ο Δημητρέλος»
Ευθύνες στον Ανδρέα Δημητρέλο για το «άδειασμά» του, που οδήγησε και στην παραίτηση που υπέβαλε από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιρρίπτει ο Θωμάς Μαύρος μέσα από τη SportDay. Ο θρύλος της «Ένωσης» δεν ξεκαθαρίζει για το αν σκέφτεται να επανέλθει στην ηγεσία της ομάδας εφόσον δεν προχωρήσει το deal με τους Βιντιάδη-Χάρις, αλλά καθιστά σαφές πως στην παρούσα φάση ο σύλλογος έχει ανάγκη από χρήματα.

«Δεν έχει ευθύνες ο Δημητρέλος; Δεν έλεγε ότι δεν έχει λόγο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι; Αρα η απόφαση για την παραμονή ή όχι του Βλάχου ανήκε σε μένα. Κι όμως με πήρε τηλέφωνο να μου πει την απόφαση και απλώς με ρώτησε αν συμφωνώ. Είπαμε να τα πούμε από Δευτέρα και σε λίγη ώρα είχε ανακοινωθεί η απόφαση. Αν δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει και λόγος να κάθομαι», τόνισε, ενώ προανήγγειλε… περισσότερα σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει πιθανότατα την Τετάρτη: «Αυτό που θα κάνω είναι να μιλήσω στον κόσμο γιατί του το χρωστάω προκειμένου να πω τι έχει γίνει», ανέφερε.

Όσο για το ενδεχόμενο να επανακάμψει μέσω της γενικής συνέλευσης της Παρασκευής, αν δεν «μπουν» στην ΠΑΕ οι υποψήφιοι επενδυτές, τόνισε: «Δεν σκέφτομαι έτσι, προτιμώ να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω ότι θα κλείσει θετικά το θέμα των επενδυτών. Προέχει η ομάδα. Μετά βλέπουμε τι μπορεί να γίνει. Για να προχωρήσει η ΑΕΚ, πάντως, χρειάζονται χρήματα. Αν δεν βρεθούν χρήματα δεν γίνεται τίποτα, διότι η ομάδα έχει ανάγκες».

Preview: ΠΑΣ-Λεβαδειακός (20:30, Novasports 2) 

1/10/2012

Preview: ΠΑΣ-Λεβαδειακός (20:30, Novasports 2) 
Έχουν μείνει και οι δύο λίγο πίσω.

Ευκαιρία όμως είναι οποίος νικήσει να πάρει βαθιά ανάσα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι που ρίχνει αυλαία στην Πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ έχει μείνει προτελευταίος με 2 βαθμούς μόνο. Την περασμένη αγωνιστική έχασε σχετικά εύκολα από τη Βέροια και καλέιται να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Γιάννης Χριστόπουλος «καταστρώνει» τα πλάνα του, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει δύο παίκτες.

Ο Ντε Βινσέντι που έχει πετύχει το ένα ( το φοβερό σουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό) από τα συνολικά δύο γκολ του «Άγιαξ της Ηπείρου) θα απουσιάσει από το ματς, κάθως σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του έπαθε διάστρεμμα και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. Ο άλλος «πονοκέφαλος» του Έλληνα τεχνικού ακούει στο όνομα του Θέμη Τζημόπουλου, καθώς τον ταλαιπωρεί ακόμα μια θλάση και δεν κατάφερε να είναι έτοιμος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Τοπούζης, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Τζάνης, Κοροβέσης, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πάντος, Ντάσιος, Αυγενικού.

Λεβαδειακός

Ήρθε η... δικαίωση για τον Λεβαδειακό στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο Λεβαδειακός πήρε το πρώτο του τρίποντο κόντρα στον μέχρι τότε αήττητο Πανιώνιο και επιτέλους φάνηκαν οι αρετές του πολύ καλού ρόστερ που διαθέτει.

Εδώ και πολύ καιρό οι δύο μόνιμα τραυματίες, Γεωργίου και Ακόστα «πονοκεφάλιαζαν» τον Γιώργο Παράσχο. Τελικά, ο πρώτος είναι κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τη δύσκολη αποστολή στους «Ζωσιμάδες», την ώρα που ο τελευταίος δεν τα κατάφερε να δώσει το «παρών», καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος και Ζαουί.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου