ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πρίντεζης: "Να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν"

Πρίντεζης: "Να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν"

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεχάσει την περσινή σεζόν, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει από το μηδέν, ενώ αναφέρθηκε στην βελτίωση των Πειραιωτών στην άμυνα.
Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Πρίντεζης κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ (20π), αλλά και ο ηγέτης της ομάδας στην αναμέτρηση, με τον 27χρονο πάουερ-φόργουορντ να μην χάνει σουτ κοντά στο καλάθι (7/7). O ήρωας της Κωνσταντινούπολης στις δηλώσεις του ζητάει από την ομάδα να ξεχάσει την περσινή ονειρεμένη σεζόν, ώστε να συγκεντρωθεί απόλυτα στο τώρα για να ξεκινήσει από το μηδέν.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: "Σήμερα απέναντι στην Ζαλγκίρις αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το χθεσινό όχι τόσο καλό παιχνίδι που κάναμε κόντρα στην Κούμπαν.

Σήμερα παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και δεν κάναμε πολλά λάθη. Στην επίθεση παίξαμε όπως θέλουμε και βρήκαμε λύσεις.

Πρέπει να ξεχάσουμε όμως γρήγορα την περσινή χρονιά και να ξεκινήσουμε από το μηδέν για την ερχόμενη σεζόν.

Να δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώνουμε πράγματα και κυρίως στην άμυνα. Στην άμυνα θα πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου