ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Nα διορθώσουμε πράγματα στην άμυνα"

Μπαρτζώκας: "Nα διορθώσουμε πράγματα στην άμυνα"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διορθώσει πράγματα στην άμυνα, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του είχε καλή αντίδραση κόντρα στη Ζαλγκίρις.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, τοποθετήθηκε για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του σαν σύνολο θα πρέπει να διορθώσουν πράγματα στην άμυνα, στάθηκε στην καλή αντίδραση των Πειραιωτών μετά την ήττα κόντρα στην Λοκομοτίβ Κούμπαν, ενώ αναφέρθηκε και στα διαφορετικά σχήματα που δοκίμασε λόγω των απουσιών (Λο, Άντιτς).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε: "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ΤΣΣΚΑ και τους διοργανωτές γι’ αυτό το τουρνουά. Ήταν δυο εξαιρετικά φιλικά. Είχαμε καλή αντίδραση σήμερα και είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε σήμερα και δείξαμε ότι αφήσαμε πίσω μας το χθεσινό παιχνίδι (σ.σ με την Λοκομοτίβ Κούμπαν).

Είναι πολύ σημαντικό αυτό σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα είχαμε διάφορα σχήματα τα οποία δεν είναι συνηθισμένα για μας όπως το ότι είχαμε τρια γκαρντ στην ίδια πεντάδα και ότι παίξαμε με τον Κάιλ (σ.σ Χάινς) στο τέσσερα, αφού δεν είχαμε στη διάθεσή μας τους Εϊσι Λο και Πέρο Αντιτς".

Δεν είμαστε 100% έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν. Πιέσαμε αρκετά τους παίκτες μας όλες αυτές τις μέρες και παίξαμε φιλικά με πρωταθλήτριες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Σιένα, η Μακάμπι και η Μπάμπεργκ.

Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά πρέπει να διορθώσουμε ακόμα αρκετά πράγματα, ειδικά στην άμυνα", δήλωσε ο 47χρονος τεχνικός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου