ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1(videos)

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1(photos+videos)

Με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στο 32', ο Ολυμπιακός περασε από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρομήτου με 1-0. Οι Πρωταθλητές πέτυχαν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια Πρωταθλήματοςέχοντας το απόλυτο των βαθμών, με τέρματα 13-3. , έστω και χωρίς να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ο άσος του Ολυμπιακού, χάρηκε ιδιαίτερα το γκολ που πέτυχε και το πανηγύρισε δεόντως μαζί με έναν καλό του φίλο, τον Μπάλας Μέγιερι.
Συγκεκριμένα, ο Νταβίδ Φουστέρ έτρεξε προς τον πάγκο που τον περίμενε ο Ούγγρος τερματοφύλακας της ομάδας και τον κράτησε στην αγκαλιά του σαν μωρό, αφού ο Ισπανός έβαλε το χέρι στο στόμα.
Ο πανηγυρισμός έγινε γιατί οι δυο συμπαίκτες είχαν συμφωνήσει να κάνουν κάτι.. πρωτότυπο σε περίπτωση που σκοράρει ο 30χρονος μεσοεπιθετικός και είχαν σχολιάσει παρόμοιους πανηγυρισμού. Εν μέρει το πέτυχαν!
Ο Ατρόμητος, μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, απείλησε τον Ολυμπιακό μόλις δύο φορές. Οι ερυθρόλευκοι είχαν συνοχή και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους, ενώ δεν έδωσαν δικαιώματα πάνω στο χορτάρι. Δεν άφησαν το συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς να βρεθεί με αξιώσεις στην ερυθρόλευκη μεγάλη περιοχή.

Ο Τάσος Παπάζογλου αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον ώμο και το πόδι και θα απουσιάσει σίγουρα από το προσεχές ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Ράφικ Τζεμπούρ έμεινε τελικά εκτός 18άδας, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από το προπονητικό επιτελείο. Περίπου χίλιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το "παρών" στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου.

Ο αγώνας

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέταξε τον Ατρόμητο με σύστημα 4-3-3. Ο Ιτάνζ υπερασπίστηκε την εστία. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης και Γιαννούλης. Ο Ιγκλέσιας αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος, έχοντας δεξιά του τον Δημούτσο και αριστερά του τον Μπρίτο. Ο Κούτσι έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Σουμπίνιο δεξιά και τον Επστάιν.



Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-3-3. Την εστία υπερασπίστηκε ο Κάρολ. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ο Μοδέστο ήταν ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Μανιάτη σε θέση μέσα δεξιά στην τριάδα του κέντρου και τον Ιμπαγάσα σε θέση μέσα αριστερά. Ο Φουστέρ κάλυψε τη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής (σ.σ. ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός τη φετινή σεζόν), ο Μασάντο την αριστερή (σ.σ. ο Πορτογάλος χαφ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα έπειτα από ένα παιχνίδι, αυτό με τον Πανθρακικό) και ο Μήτρογλου έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης. Ο Έλληνας επιθετικός άρχισε για πρώτη φορά στην εντεκάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Επστάιν, Δημούτσος, Κούτσι (57' Καραμάνος), Σουμπίνιο (60' Σουμπίνιο).

Αναπληρωματικοί: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Μπέλιτς, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Νάστος, Καραμάνος.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο (78' Σιόβας), Μασάντο, Παπάζογλου (28' Γκρέκο), Ιμπαγάσα, Μήτρογλου (83' Ντιόγκο), Κοντρέρας, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανωλάς.

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τάτος, Σιόβας, Γκρέκο, Ντιόγκο

*Εκτός 18άδας έμεινε τελικά ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου

Χωρητικότητα: 9.035 θεατές

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητές: Κώστας Ποντίκης (ΕΠΣ Πρέβεζας), Θανάσης Θανασακούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Τέταρτος διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Αθηνών)

Παρατηρητής: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (ΕΠΣ Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: 45' Σουμπίνιο, 65' Ιγκλέσιας, 71' Σκόνδρας (Ατρόμητος), 63' Χολέμπας, 83' Γκρέκο, 90' Ντιόγκο (Ολυμπιακός)

Κόκκινες κάρτες: -

Δειτε τα βιντεο του αγωνα με τα γκολ και τα highlights


 

ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου