ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Όλοι μέσα!

Όλοι μέσα!

30/7/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Όλοι μέσα! 
Με 28 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να μην «κόψει» κανέναν και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες για τους οποίους δεν έχει ακόμη άποψη. Το πρωί πετάνε οι «ερυθρόλευκοι». Μόνο ο Νταβίντ Φουστέρ έμεινε εκτός.

Αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει «μαύρη λίστα», ο τεχνικός των Πειραιωτών μεταθέτει για μετά την Ολλανδία το δύσκολο έργο του να κόψει τους ποδοσφαιριστές που… περισσεύουν στο ρόστερ της ομάδας.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των 28 παικτών που θα μπουν στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό το Έρμελο. Αυτοί είναι: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, τα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους αναμένονται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού από τις ενδεκάδες που θα επιλέξει ο Ζαρντίμ θα διαφανούν και οι προθέσεις του σχετικά με το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα εκείνων που δείχνουν –με βάση τα σημερινά δεδομένα- να βρίσκονται πιο κοντά στην… έξοδο.

Πάντως, με αυτήν την κίνηση ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει να είναι δίκαιος, καθώς δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε μια αξιολόγηση χωρίς να έχει πλήρη επίγνωση του έμψυχου δυναμικού των «ερυθρολεύκων».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου