ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Καθυστερεί το ντεμπούτο του Γκρέκο

Καθυστερεί το ντεμπούτο του Γκρέκο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Παράταση στο ντεμπούτο του Λεάντρο Γκρέκο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς ο Ιταλός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.
Ο Λεάντρο Γκρέκο δεν θα αγωνιστεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βίλεμ, το προσεχές Σάββατο (4/8).

Ο Ιταλός μέσος ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στον αχίλλειο, πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στην προετοιμασία της Ρόμα, και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού άναψε το "κόκκινο φως" για τη συμμετοχή του στο ματς με την ολλανδική ομάδα, στο οποίο θα προφυλαχθούν πιθανότατα και οι ανέτοιμοι Κέβιν Μιραλάς και Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο Γκρέκο θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες στο Έρμελο της Ολλανδίας ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν προτίθεται να ρισκάρει με τη συμμετοχή των τριών ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με τη Βίλεμ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου