ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Σε αναμονη για επισημες ανακοινωσεις των δυο ομαδων για το φιλικο της Μαλαγα με τον Ολυμπιακο

Σε αναμονη για επισημες ανακοινωσεις των δυο ομαδων για το φιλικο της Μαλαγα με τον Ολυμπιακο

3/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RDIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

Στον «αέρα» το φιλικό με Μάλαγα 
Κυκλοφορησε η ειδηση οτι υπαρχει ενδεχόμενο να μην γινει το φιλικό με την Μάλαγα την ερχόμενη Τρίτη για τον Ολυμπιακό. Συμφωνα με εφημερίδες φιλικα προσκείμενες στην ισπανική ομάδα γράφουν πως οι παίκτες δεν έχουν διάθεση (που ακουστηκε παλι αυτο?) να ταξιδέψουν ούτε στην Ιταλία, όπου υπάρχει φιλικό με την Γιουβέντους, ούτε και στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό.Ακουγεται επισης οτι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι πολλά και για τον λόγο αυτό, φαίνεται, πως δύσκολα η αποστολή θα ταξιδέψει για τις αναμετρήσει αυτές. Μάλιστα, όπως αναφέρεται έγινε… ψηφοφορία στα αποδυτήρια και από τους 22 παίκτες οι δώδεκα ήταν αρνητικοί.

Τις επόμενες μέρες, λογικα θα γνωστοποιήσει και η Μάλαγα στον Ολυμπιακό τις προθέσεις της, εάν βέβαια, αποφασίσει να μην γίνει το φιλικό. Αυτό, εξάλλου, είναι και το μοναδικό των Πειραιωτών στην έδρα τους, πριν από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Πάντως σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση η Μάλαγα έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της για Ιταλία και ετσι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε με το φιλικο με την Γιουβεντους αλλα ουτε και με τον φιλικο με τον Ολυμπιακο.

Δειτε και ενα σχετικο ρεπορταζ για την κατασταση που επικρατει στην Μαλαγα...

Yπό διάλυση η Μάλαγα

H διοικητική κρίση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στη Μάλαγα απειλεί να τινάξει στον αέρα το οικοδόμημα που με κόπο είχε χτίσει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Ο Τουλαλάν, ένα από τα βαριά χαρτιά, βρέθηκε την Τετάρτη στα γραφερία της ομάδας και ζήτησε επισήμως μεταγραφή αφού, όπως τόνισε, έχει προτάσεις από άλλους συλόγους.
Ο Καθόρλα από την πλευρά του, αντιλαμβανόμενος ότι η κατάσταση είναι σχεδόν χαοτική, συζήτησε με την Αρσεναλ και είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.
Εν τω μεταξύ οι οπαδοί της ομάδας ανησυχούν. Περίπου 200 από αυτούς βρέθηκαν την Τετάρτη στις προπονητικές εγκαταστάσεις για να ανυψώσουν το ηθικό των παικτών. Δεν κατάφεραν όμως και πολλά πράγματα.
www.contra.gr/


Λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα αλλα για να ειμαστε σιγουροι επειδη ηδη εχουν κυκλοφορησει πολλες δημοσιευσεις για το θεμα αυτο και ολοι εχουμε ανησυχησει δεν εχουμε να κανουμε τιποτε αλλο παρα να περιμενουμε τις επισημες ανακοινωσεις  των δυο ομαδων...

Ιδωμεν....




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου