ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE



Διαφορα απο SUPER LEAGUE

1/8/2012

  

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WAD/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Λ
Ένταση στη Γ.Σ της ΑΕΚ 

1/8/2012|

Ένταση στη Γ.Σ της ΑΕΚ 
Λίγο μετά τις 10.00 ξεκίνησε στα Σπάτα η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ. Το «παρών» δίνει, όπως είχε ξεκαθαρίσει, ο Θωμάς Μαύρος, ενώ συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης και της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου. Από τον Αντώνη Ηλιόπουλο εκπροσωπείται ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος κατά την τοποθέτησή του πρότεινε να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, υποστηρίζοντας πως αυτά τα χρήματα είναι απαραίτητα, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Από την πλευρά τους, οι μικρομέτοχοι αντιπροτείνουν να οριστεί η τιμή μετοχής στα 30 λεπτά και η ΑΜΚ να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, τονίζουν πως θα πρέπει οι κ.κ Παππάς και Νοτιάς να καλύψουν τα 10 εκατομμύρια της διαφοράς που προκύπτει από τα χρέη του 2004.

Ο Θωμάς Μαύρος επανέλαβε την πρόταση για τοποθέτηση μελών της επιλογής του στο Δ.Σ, δηλαδή ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενός supporter και ενός εκπροσώπου της Ερασιτεχνικής, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τους κ.κ Σταυρούπολο, Βούρο, Γκατσούλα και Ηλιόπουλο.

Στο μεταξύ, υπήρξε ένταση κατά την τοποθέτηση του Γιάννη Βούρου, αφού κάποιοι συγκεντρωμένοι τον κατηγόρησαν για το ρόλο του στο γηπεδικό αλλά και στο θέμα με τους Κινέζους επενδυτές. Αργότερα, το κλίμα συνέχισε να είναι τεταμένο με τον πρώην βουλευτή να επιτίθεται κατά του Ανδρέα Δημητρέλου, αλλά να δέχεται τα βέλη του Μάκη Κασνακίδη.

«Ροντέο» η Γ.Σ της ΑΕΚ 

1/8/2012

«Ροντέο» η Γ.Σ της ΑΕΚ
Βαριές κουβέντες, χαρακτηρισμοί και αλληλοκατηγορίες για τους λόγους που έφτασαν την ΑΕΚ στο σημείο που βρίσκεται σήμερα στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στα Σπάτα. Κόντρες μεταξύ Δημητρέλου, Βούρου, Κασνακίδη και Ηλιόπουλου, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ντέμη Νικολαΐδη. Επανέλαβε την πρόθεσή του να ορίσει δικό του Δ.Σ ο Θωμάς Μαύρος.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως από την πλευρά του στηρίζει την κίνηση του παλιού ποδοσφαιριστή της «Ένωσης», επιθυμία του οποίου είναι η τοποθέτηση μελών της επιλογής του στο Δ.Σ, δηλαδή ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενός supporter και ενός εκπροσώπου της Ερασιτεχνικής, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τους κ.κ Σταυρούπολο, Βούρο, Γκατσούλα και Ηλιόπουλο.

Στο μεταξύ, υπήρξε ένταση κατά την τοποθέτηση του Γιάννη Βούρου, αφού κάποιοι συγκεντρωμένοι τον κατηγόρησαν για το ρόλο του στο γηπεδικό αλλά και στο θέμα με τους Κινέζους επενδυτές. Αργότερα, το κλίμα συνέχισε να είναι τεταμένο με τον πρώην βουλευτή να επιτίθεται κατά του Ανδρέα Δημητρέλου, αλλά να δέχεται τα βέλη του Μάκη Κασνακίδη.

Η κρίσιμη Γενική Συνέλευση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.00, με τον Ανδρέα Δημητρέλο κατά την τοποθέτησή του να προτείνει να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, υποστηρίζοντας πως αυτά τα χρήματα είναι απαραίτητα, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Από την πλευρά τους, οι μικρομέτοχοι αντιπροτείνουν να οριστεί η τιμή μετοχής στα 30 λεπτά και η ΑΜΚ να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, τονίζουν πως θα πρέπει οι κ.κ Παππάς και Νοτιάς να καλύψουν τα 10 εκατομμύρια της διαφοράς που προκύπτει από τα χρέη του 2004.

Αργότερα όμως, η κατάσταση ξέφυγε τελείως με χαρακτηρισμούς όπως «ψεύτης», «απαράδεκτος» να εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως επιθυμεί μια διοίκηση με πρόεδρο τον Θωμά Μαύρο και λαϊκή βάση, ενώ ο εκπρόσωπος της «Original» υποστήριξε: «Μην παραμυθιάζετε τον Μαύρο ότι θα τον στηρίξει ο κόσμος. Πάνε αυτά. Άλλαξαν οι καιροί. Ο κόσμος δεν δίνει λεφτά. Πάνε αυτά που ξέρατε».

«Ένωση» με πρόεδρο τον Θωμά! 

1/8/2012

«Ένωση» με πρόεδρο τον Θωμά!
Τη θέση του προέδρου στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ, που ορίστηκε μετά από μία πολύωρη και επεισοδιακή γενική συνέλευση η οποία πάντως ολοκληρώθηκε ενωτικά και πανηγυρικά, ανέλαβε ο Θωμάς Μαύρος. Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναλαμβάνει χρέη διευθύνοντος συμβούλου στο νέο σχήμα, προκειμένου να «τρέξει» τα θέματα που… καίνε την ομάδα, ενώ θα είναι και ο υπεύθυνος για το νόμο. Το υπόλοιπο ΔΣ παραμένει αναλλοίωτο, με εξαίρεση την αποχώρηση του Μάκη Κασνακίδη, που έδωσε τη θέση του στο νέο πρόεδρο.

«Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, με τη βοήθεια του κόσμου μας, για το καλό της ΑΕΚ», είπε ο Θωμάς Μαύρος που γνώρισε την αποθέωση από όλους στην αίθουσα που έγινε η συνέλευση στα Σπάτα.

Νωρίτερα, ο Θωμάς Μαύρος είχε δεχτεί τις πιέσεις της Original να βγει από τώρα μπροστά . «Μπες εσύ πρόεδρος από σήμερα. Εσένα μόνο αγαπάμε και σε εμπιστευόμαστε απόλυτα. Πρόσεξε τα λαμόγια που είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουμε σε όλες τις προσπάθειες. Γίνε πρόεδρος τώρα και πάμε όλοι μαζί», ήταν το μήνυμα των οργανωμένων.

Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε, παράλληλα, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2,5 εκατ. ευρώ, κάτι που θα αποτελέσει και το... όχημα για να μετατραπεί η ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης, όπως είχε ζητήσει εξ αρχής ο Θωμάς Μαύρος. Πολλά θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αφού αυτή είναι η μοναδική πηγή εσόδων της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τα έσοδά της μέχρι και τον Ιανουάριο έχουν δεσμευτεί για άλλες υποχρεώσεις.

Αν και αρχικά ο Θωμάς Μαύρος ήθελε να αναλάβει την ευθύνη του αγωνιστικού σχεδιασμού μετά από 20-30 μέρες, τελικά-κατόπιν και των πιέσεων του κόσμου-δέχτηκε να επωμιστεί από τώρα την ευθύνη. Μένει να φανεί αν η ομάδα του θα είναι αλώβητη από τη συγκεκριμένη διαδικασία (υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Κωστής είχε ανακοινώσει ότι ακολουθεί τον Θωμά Μαύρο στην έξοδο, εφόσον εκείνος δεν όριζε ΔΣ, ενώ ο Βασίλης Τσιάρτας είχε διαχωρίσει τη θέση του).

Βλάχος: «Υπομονή, πίστη και… ενίσχυση»

1/8/2012

Βλάχος: «Υπομονή, πίστη και… ενίσχυση»
Απόλυτα ευχαριστημένος από την πρόοδο που παρουσιάζει η νέα ΑΕΚ δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος μετά τη φιλική νίκη με 3-1 επί της Ρέξαμ. Ο προπονητής της «Ένωσης» ζήτησε υπομονή και εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, αλλά τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης.




Ρέξαμ-ΑΕΚ 1-3 (Τελικό) 

1/8/2012

Ρέξαμ-ΑΕΚ 1-3 (Τελικό)
Την πρώτη της νίκη στα φετινά φιλικά επί αγγλικού εδάφους πέτυχε η ΑΕΚ.

Με γκολ των Παπαδημητρίου, Γροντή και Καλογέρη, η "Ένωση" γύρισε το ματς με τη Ρέξαμ και επικράτησε τελικά 3-1.

 

 

 




Πήρε Γιούμα ο Πανθρακικός 

1/8/2012

Πήρε Γιούμα ο Πανθρακικός
Ενίσχυση εξ Ισπανίας για τον Πανθρακικό! Η ομάδα της Κομοτηνής φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον Χαβιέρ Μονσάλβεθ Καράθο, γνωστότερο στην πατρίδα του ως σκέτο… Γιούμα. Ο 26χρονος κεντρικός χαφ (γεννημένος στις 8/10/1985, ύψος 1,77μ.) αγωνιζόταν στη Σαλαμάνκα, με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Στο παρελθόν ο Μαδριλένος άσος είχε αγωνιστεί στη Ράγιο Βαγεκάνο από το 2004 μέχρι το 2011, με εξαίρεση τη σεζόν 2005/06 που έπαιξε στη Φουενλαμπράδα.

Ξανά… θέμα με Κατίδη 

1/8/2012

Ξανά… θέμα με Κατίδη 
Νέο θέμα προκύπτει στον Άρη, καθώς μετά το επεισόδιο Κατσαβάκη - Καζναφέρη και εν τέλει το «συγχωροχάρτι» στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, προέκυψαν δύο νέα πειθαρχικά παραπτώματα στο στρατόπεδο των «κίτρινων», με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Κατίδη και Μπάμπη Οικονομόπουλο.

Πιο ιδιαίτερη -ως προς την επίλυσή της- μοιάζει (και είναι) η περίπτωση του πρώτου, καθώς είναι γνωστή η διάθεσή του να αποχωρήσει, ενώ ο μάνατζέρ του βρίσκεται στην Αγγλία για να κινήσει τις διαδικασίες της μεταγραφή του στην Έβερτον. Πάντως η πρώτη επίσημη πρόταση των «ζαχαρωτών» φέρεται να έπεσε στο κενό.

Ο νεαρός μέσος εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τον Έλληνα τεχνικό, στάση που τον θέτει στο περιθώριο, καθώς αποφασίστηκε να προπονείται μόνος του. Παρομοίως και ο Οικονόμοπουλος, ο οποίος επίσης υπέπεσε χθες σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά παρουσιάζεται μετανιωμένος.

Ο πρίγκιπας Φειζάλ «ξαναχτύπησε» 

1/8/2012

Ο πρίγκιπας Φειζάλ «ξαναχτύπησε»
Επιστολή με την οποία εκφράζει την απογοήτευσή του για την ακύρωση της πρώτης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκού, τονίζει ότι περιμένει την επόμενη για να λάβει μέρος και δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη επί της Μάδεργουελ, έστειλε ο πρίγκιπας Φειζάλ.

Στον Παναθηναϊκό όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ρεβάνς με την Μάδεργουελ ώστε να «σφραγιστεί» η πρόκριση και να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ αρκετά χρήματα, ωστόσο ο πρίγκιπας Φειζάλ που απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα το ρεπορτάζ των «πράσινων» και τον κόσμο τους, έκανε ξανά την εμφάνισή του.

Με επιστολή που έστειλε, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η πρώτη ΑΜΚ ακυρώθηκε και τονίζει ότι περιμένει την επόμενη ώστε να μπει στα διοικητικά της ομάδας. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την επικράτηση επί της Μάδεργουελ στην Σκωτία το βράδυ της Τρίτης.

Αναλυτικά η επιστολή του Φειζάλ:

«Είμαστε απογοητευμένοι με την ακύρωση της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Αυτή η ακύρωση έχει επηρεάσει αρνητικά τα πλάνα μας για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρόλα αυτά, με την παρούσα ξεκαθαρίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση και στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου όταν θα έχουμε εξασφαλίσει το δικαίωμα να το πράξουμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη χθεσινή της νίκη που φέρνει τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στις υπόλοιπες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα σε αυτή της την προσπάθεια
»

Επέστρεψε στη Ξάνθη 

1/8/2012

Επέστρεψε στη Ξάνθη
Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Γκλέισον Σάντος είναι από την Τετάρτη και πάλι παίκτης της SKODA Ξάνθη, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ο 30χρονος άσος είχε αγωνιστεί με τους Ακρίτες το 2010-2011, έχοντας 13 συμμετοχές, ωστόσο στο τέλος της σεζόν είχε αποχωρήσει, ωστόσο επέστρεψε στο ξανθιώτικο σύλλογο για δεύτερη φορά.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή GLEISON SANTOS».

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Γκλέισον Σάντος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποτελώ και πάλι μέλος της SKODA ΞΑΝΘΗ. Δυστυχώς κάποιοι οικογενειακοί λόγοι στο παρελθόν, δεν είχαν επιτρέψει και σε μένα αλλά και στην ομάδα να συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω και την Διοίκηση αλλά και τους ανθρώπους της ξανθιώτικης ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Προσωπικά είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην SKODA ΞΑΝΘΗ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να παρουσιαστούμε δυνατοί στις νέες προκλήσεις». 

Φιλικός αγώνας: Ατρόμητος – Lokomotiv Sofia 1-0 (video)

1/8/2012



atromitos lokomotiv sofia 1-0 filikos agonasΟ Ατρόμητος επικράτησε και της Lokomotiv Sofia με 1-0 στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους, δύο μέρες πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα.
Οι Περιστεριώτες κέρδισαν με γκολ του νεαρού Αντώνη Αθανασίου στο 80′ με σκορ 1-0 έπειτα από πάσα του Τάσου Καραμάνου και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άκρως ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η συνοχή τους δεν επηρεάστηκε σε καμία περίπτωση παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Bajevic.
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Radman, Νάστο, Φυτανίδη, Σκόνδρα, Epstein, Iglesias, Μπάλλα, Δημούτσο, Brito, Belic, Quci. Στο β’ ημίχρονο πέρασαν διαδοχικά στον αγώνα οι: Itandje, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Garcia, Καραμάνος, Αθανασίου, Οικονόμου, Καραγκούνης, Μακρής, Καλλέργης.

Δείτε το video με τo γκολ και τα highlights του φιλικού αγώνα Ατρόμητος – Lokomotiv Sofia 1-0
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου