ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Έβαλαν "φρένο" για ξένο λόγω Περπέρογλου

Έβαλαν "φρένο" για ξένο λόγω Περπέρογλου

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Στον Ολυμπιακό βάζουν "φρένο" για την απόκτηση ξένου σμολ-φόργουορντ, καθώς ο Στράτος Περπέρογλου δείχνει να επιλέγει τα ερυθρόλευκα. Η απάντηση του παίκτη εντός της εβδομάδας.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει προτεραιότητα του Ολυμπιακού για την θέση του σμολ-φόργουορντ (ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κώστα Παπανικολάου στο συγκεκριμένο πόστο), ήταν το να αποκτηθεί ένα "2αρο3άρι" Αμερικανός, ο οποίος να έχει κυρίως έφεση στο σουτ, συν το να είναι γρήγορος και να παίζει άμυνα. Έναν ξένο που να συγκεντρώνει στον καλύτερο δυνατό βαθμό αυτά τα χαρακτηριστικά.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είχαν καταλήξει στην περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας, αλλά ο παίκτης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και στους Σέλτικς. Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας "ξεψαχνίζει" την αγορά για να βρει καλαθοσφαιριστή που να συγκεντρώνει τα παραπάνω στοιχεία που σας γράψαμε, αλλά ακόμη δεν έχει βρει κάτι, το οποίο ταυτόχρονα να τον ενθουσιάζει, αλλά και το κασέ του να είναι προσιτό. Δεν είναι και εύκολο. Η έρευνα για ξένο σμολ-φόργουορντ, λοιπόν, συνεχίστηκε, αλλά κάπου εκεί υπάρχει και η περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου. Ως γνωστόν, ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ στην μεταγραφική του λίστα τον 28χρονο Έλληνα διεθνή. Ο εκπρόσωπος του, Νίκος Λότσος, πλησίασε πρώτα τους ερυθρόλευκους, ενημερώνοντας τους πως ο πελάτης του ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, αν και οι Πρωταθλητές Ευρώπης τον θέλουν. Έτσι ξεκίνησε το θέμα.

Τα δεδομένα για τον Στράτο Περπέρογλου, λοιπόν, έχουν ως εξής: τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός, έχουν καταθέσει πρόταση στον παίκτη, με εκείνη των Πειραιωτών να είναι καλύτερη οικονομικά. Είχε προσφορά και από την Ούνιξ Καζάν (των Καϊμακόγλου-Βουγιούκα), αλλά ο 28χρονος (7/8/1984) διεθνής την αρνήθηκε (αν και ήταν πλουσιοπάροχη) διότι η γυναίκα του (έχουν και παιδί εδώ και ένα χρόνο) δεν θέλει να φύγει στο εξωτερικό, με τον καλαθοσφαιριστή να έχει αποφασίσει, λοιπόν, το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το θέμα, λοιπόν, είναι το που; Στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό; Και το άλλο ερώτημα είναι αφού οι Πειραιώτες έκαναν καλύτερη πρόταση από τους πράσινους, γιατί αργεί να αποφασίσει ο παίκτης; Η απάντηση είναι η εξής: o Στράτος Περπέρογλου καθυστέρησε το θέμα λόγω ότι περίμενε από το "τριφύλλι" να ανέβει οικονομικά ώστε, τουλάχιστον, να ισοφάριζε την καλύτερη πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Δεν το έκαναν όμως οι δευτεραθλητές και δεν πρόκειται να το κάνουν για τους λόγους τους. Ένας από αυτούς είναι το ότι θεωρούν πως από την στιγμή που στήριξαν τον παίκτη στον τραυματισμό του την περασμένη σεζόν, τους έχει και...υποχρέωση.

Ο 28χρονος σμολ-φόργουορντ, όμως, δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη τον Παναθηναϊκό και δείχνει να έχει πάρει απόφαση στο να μετακομίσει από το ΟΑΚΑ στο... ΣΕΦ. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, μάλιστα, ενημερώθηκαν πως ο Στράτος Περπέρογλου αναμένεται εντός της εβδομάδας να δεχτεί την πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, στον Ολυμπιακό έβαλαν... φρένο στο θέμα απόκτησης Αμερικανού για την θέση "3", καθώς θα περιμένουν την οριστική απάντηση του παίκτη μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά την άποψη που έχουν στον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, το προπονητικό-τιμ σαφώς και έχει θετική γνώμη για τις δυνατότητες του 28χρονος διεθνή, καθώς εκτιμούν πως έχει τα απαραίτητα στοιχεία τόσο για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, όσο και για να ταιριάξει στη νοοτροπίας και στη φιλοσοφία της ομάδας. Παράλληλα, αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν σμολ-φόργουορντ με δεδομένες ικανότητες (καλό σουτ, σχετικά γρήγορος και φιλότιμος στην άμυνα), ο οποίος διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, ενώ με την απόκτηση του οι ερυθρόλευκοι θα δυναμώσουν, αποδυναμώνοντας παράλληλα τον Παναθηναϊκό. Και σαν χαρακτήρας πρόκειται για έναν πειθαρχημένο επαγγελματία, για έναν παίκτη ήρεμο και χαμηλών τόνων. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο παίκτης σιγά-σιγά πλησιάζει στον Πειραιά, εκτός και αν αλλάξουν ξαφνικά τα δεδομένα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου