ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Στην τελική ευθεία και το ταξίδι στην Ολλανδία

Στην τελική ευθεία και το ταξίδι στην Ολλανδία

Την Τρίτη (31/7) το πρωί θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ολλανδία και θα μείνει εκεί έως τις 5 Αυγούστου. Στην απογευματινή (19:00) προπόνηση θα ανακοινωθούν ποιοι θα "κοπούν".
Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (31/7) για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιήσει το τρίτο και τελικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (2012/2013).

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο εξωτερικό είναι έτοιμο να ξεκινήσει, λοιπόν, και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (31/7) για το Έρμελο της Ολλανδίας. Εκεί θα παραμείνει για τις επόμενες πέντε ημέρες, ώστε να συνεχίσει το "χτίσιμό" του για τη νέα σεζόν. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει στην διάθεση του τους Κέβιν Μιραλάς, Νταβίδ Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα απουσίασαν λόγων προβλημάτων με τραυματισμούς.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν στην Ολλανδία από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, οπότε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Κατά την παραμονή τους εκεί θα κάνουν μία σειρά προπονήσεων, ενώ έχει προγραμματιστεί να δώσουν και μία φιλική αναμέτρηση, με αντίπαλο τη Βίλεμ, στο γήπεδο "Κόνινγκ Βίλεμ ΙΙ Στάντιον", το Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 19:00 (18:00 τοπική).

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (30/7) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, θα γίνουν γνωστά τόσο τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στο Έρμελο, όσο και τους ποδοσφαιριστές που θα τεθούν εκτός ρόστερ.

Από τον Ολυμπιακό τόνισαν πως ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών του, απλά, "πρέπει" κάποιους να "κόψει", διότι δουλεύει με συγκεκριμένο αριθμό παικτών, ο οποίος φτάνει τα 24 με 25 άτομα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου