ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αποχώρησε ο Κάρολ, "βροχή" τα γκολ στο δίτερμα

Αποχώρησε ο Κάρολ, "βροχή" τα γκολ στο δίτερμα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Ρόι Κάρολ ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Έβρεχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, "έβρεξε" και γκολ στο δίτερμα, που έληξε με το ισόπαλο 3-3.
Υπό βροχή δούλεψαν το πρωί της Πέμπτης (2/8) οι παίκτες του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Χορστ.

Ο καιρός στο Έρμελο της Ολλανδίας ήταν βροχερός. Η προπόνηση διεξήχθη υπό βροχή, η οποία άρχισε λίγη ώρα αφότου οι παίκτες μπήκαν το πρόγραμμά τους και με διακοπές συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος της προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και σήμερα πολλή δουλειά επάνω στην τακτική. Οι παίκτες είχαν ξανά την μπάλα στα πόδια, εκτελώντας ασκήσεις ελέγχου και κατοχής σε μικρό χώρο, χωρισμένοι σε πεντάδες. Οι τερματοφύλακες παρέμεναν σταθεροί, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες άλλαζαν.

Τι έγινε στο δίτερμα

Στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν και διπλό. Χωρίστηκαν σε κίτρινους και κόκκινους. Οι πρώτοι αποτελούνταν από τους Μέγκιερι, Ποτουρίδη, Μοδέστο, Ντιελνά, Φετφατζίδη, Μανωλά, Ντιόγκο, Αμπντούν, Τοροσίδη, Μανιάτη, Μήτρογλου. Τους κόκκινους αποτελούσαν οι Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Σιόβας, Καραγκούνης, Χολέμπας, Φέισα, Λυκογιάννης, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Πάντελιτς.


 
Ο Σιόβας σκόραρε πρώτος για τους κόκκινους, ενώ για τους κίτρινους ισοφάρισε ο Αμπντούν. Ο Πάντελιτς μετά από ωραία ενέργεια έστρωσε στον Βλαχοδήμο και εκείνος έκανε το 2-1 για τους κόκκινους. Ο Μοδέστο με πλασέ έκανε το 2-2. Ο Τζεμπούρ έκανε το 3-2 για τους κόκκινους και ο Ντιόγκο ισοφάρισε στο τελικό 3-3.

Ατομικό για Μιραλάς και Τάτο, έμεινε στο ξενοδοχείο ο Γκρέκο

Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως και ο Ανδρέας Τάτος. Μέρος του ομαδικού προγράμματος ακολούθησαν ο Ιμπαγάσα και ο Ζαραδούκας, ενώ ο Λεάντρο Γκρέκο έμεινε στο ξενοδοχείο και προπονήθηκε στο γυμναστήριο. Ο Ρόι Κάρολ ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, δίχως η κατάστασή του να εμπνέει κάποια ανησυχία.

Το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν ρεπό, πλην των Μιραλάς και Γκρέκο, οι οποίοι θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη το πρωί της Παρασκευής (3/8) στις 10:30 (09:30 τοπική ώρα).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου