ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Μια… ανάσα από Κανού και Μασάδο!

Μια… ανάσα από Κανού και Μασάδο! 

4/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

Μια… ανάσα από Κανού και Μασάδο!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κανού και του Πάουλο Μασάδο φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Κλείνει άμεσα ο 28χρονος στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, ενώ την ίδια ώρα απομένει η συγκατάθεση της Τουλούζ για την αντίστοιχη υπόθεση του Πορτογάλου χαφ. Τα τελευταία του συμπεράσματα βγάζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ρόστερ των Πειραιωτών στο σημερινό φιλικό με τη Βίλεμ (19:00, Novasports 1 και sport-fm.gr).

Στρέφεται στον Κανού

Περισσότερο χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση του Ολυμπιακού φέρεται να ζήτησε ο Γκάμπριελ Χάιντσε (λόγω του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Μίλαν), για αυτό τον λόγο η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στρέφεται στον Κανού.

Όπως γράφουν από χθες οι Βέλγοι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, τον οποίο είχε παίκτη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και στη Μπέιρα Μαρ.

Η SportDay αναφέρει ότι οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον 28χρονο παίκτη έναντι του 1,5 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται, μάλιστα, ακόμα και στο Σαββατοκύριακο να υπάρχει αίσιο τέλος στο όλο ζήτημα.

Προχωράει για Μασάδο

Το «oui» της Τουλούζ περιμένουν στον Ολυμπιακό για να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Πάουλο Μασάδο. Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Πορτογάλου χαφ και ήδη έχουν ξεκινήσει νέο γύρο διαπραγματεύσεων με τον γαλλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η πρώτη πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας ανέρχεται στα 2,25 με 2,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, προσφέρουν τα μισά χρήματα τώρα και το εναπομείναν ποσό μέσα στο επόμενο καλοκαίρι και το μόνο που θέλει η διοίκηση της Τουλούζ είναι τραπεζικές εγγυήσεις.

Όλα δείχνουν και σε αυτή την υπόθεση ότι ενδέχεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις, με τις αντίστοιχες του Μπελούτσι και του Τσάβες να είναι πιο πίσω από εκείνη του Μασάδο.

Τα τελευταία συμπεράσματα…

Αρκετά είναι τα συμπεράσματα που μπορεί να προκύψουν όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν από το σημερινό φιλικό με την Βίλεμ στο Έρμελο (19:00, Novasports 1 και sport-fm.gr).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα δείξει ποιον από τους Παπάζογλου ή Μανωλά προτίθεται να χρησιμοποιήσει δίπλα στον Σιόβα. Επίσης, θέλει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ανδρέας Τάτος, αν και έκανε ατομικό πρόγραμμα προχθές.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Μήτρογλου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου και είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού. Πολύ καλή γνώμη για τον Μπάμπη Λυκογιάννη έχει σχηματίσει ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος όλα δείχνουν ότι εξετάζει να τον χρησιμοποιήσει ως εξτρέμ αυτή τη στιγμή και όχι ως μπακ.

Τέλος, δεδομένης της απουσίας του Μιραλάς, τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης έχει κερδίσει με το «σπαθί» του ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος λογίζεται βασικός από τον Ζαρντίμ.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου