ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο Φουστέρ πήγε στην Ισπανία καθώς θα γίνει πατέρας

Ο Φουστέρ πήγε στην Ισπανία καθώς θα γίνει πατέρας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Νταβίδ Φουστέρ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Ολλανδία, καθώς ζήτησε άδεια που έγινε δεκτή από την διοίκηση, λόγω ότι γεννάει η γυναίκα του και επέστρεψε στην Ισπανία.
Έκανε αίσθηση σε αρκετούς η είδηση πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής για την Ολλανδία τον Νταβίδ Φουστέρ.

Το μυαλό όλων πήγε στο γεγονός πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός των Νταμπλούχων Ελλάδας δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του (τράβηγμα στη γάμπα), οπότε για αυτόν τον λόγο τον άφησε ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός ομάδας.Το γεγονός όμως πως ο Νταβίδ Φουστέρ δεν ακολούθησε την αποστολή των Πειραιωτών για το τρίτο σκέλος της προετοιμασίας τους στο Έρμελο της Ολλανδίας έχει μία λογική εξήγηση: ο ποδοσφαιριστής ζήτησε άδεια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του, λόγω ότι μέσα στην εβδομάδα θα γεννήσει η γυναίκα του το πρώτο τους παιδί και ο Ισπανός χρειαζόταν να σταθεί στο πλευρό της εγκυμονούσας συζύγου του, η οποία βρίσκεται στο μαιευτήριο.

Διοίκηση και προπονητής, βέβαια, έδειξαν απόλυτη κατανόηση στο θέμα του Νταβίδ Φουστέρ και σαφώς του έδωσαν άδεια για τις επόμενες ημέρες.

Πατέρας θα γίνει σύντομα, λοιπόν, ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος εκτός από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο που κράτησε πανευτυχής στα χέρια του πριν λίγους μήνες, ετοιμάζεται να βάλει στην αγκαλιά του και το πρώτο του παιδί. Αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι δεν το ξέρουμε, αλλά να του ζήσει και πάνω απ' όλα να είναι υγιέστατο. Καρπερός, πάντως, ο... Ολυμπιακός, καθώς μετά την κυρία Μιραλάς, θα γεννήσει και η κυρία Φουστέρ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου