ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η "πρώτη" του Θρύλου στο Έρμελο

Η "πρώτη" του Θρύλου στο Έρμελο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Η αποστολή του Ολυμπιακού αφίχθη στο Έρμελο της Ολλανδίας και οι ποδοσφαιριστές έκαναν το πρώτο τους χαλάρωμα.
Μετά από μία τρίωρη πτήση από την Αθήνα προς το Ντίσελντορφ και ακόμα δύο ώρες στο δρόμο με το πούλμαν, η αποστολή του Ολυμπιακού αφίχθη στο Έρμελο της Ολλανδίας, όπου για τις επόμενες πέντε ημέρες θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό.

Ο καιρός στην ολλανδική πόλη είναι φθινοπωρινός, με τα σύννεφα να κυριαρχούν και τη θερμοκρασία να είναι σε εξαιρετικά επίπεδα για προπονήσεις.

Μάλιστα, λίγη ώρα αφότου οι ποδοσφαιριστές τακτοποιήθηκαν στα δωμάτιά τους, έκαναν ένα χαλάρωμα στο ξενοδοχείο. Ουσιαστικά ξεμούδιασαν από το ταξίδι, με διατατικές ασκήσεις, ενώ έκαναν και μία επίσκεψη στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Από το πρωί της Τετάρτης (1/8) θα μπουν σε πλήρη ρυθμό, αρχίζοντας τις προπονήσεις. Το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο είναι προγραμματισμένο για τις 9:30 το πρωί, τοπική ώρα (10:30 Ελλάδας).

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο...













www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου