ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Βρήκαν ομάδες οι Εβέρτον και Γκονσάλο

Βρήκαν ομάδες οι Εβέρτον και Γκονσάλο

ΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Δύο κεντρικοί αμυντικοί οι οποίοι απασχόλησαν τον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιάνος στόπερ της Μπράγκα, Εβέρτον, και ο Αργεντινός σέντερ-μπακ της Βιγιαρεάλ, Γκονσάλο, βρήκαν ομάδες.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε στο μυαλό του την περίπτωση του 23χρονου Βραζιλιάνου στόπερ της Μπράγκα, Εβέρτον (βλέπε φωτογραφία), με τον οποίο συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν στην Πορτογαλία.

Η Μπράγκα, όμως, όπως έγινε και επίσημα γνωστό, παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή της με κανονική μεταγραφή στη ρωσική ομάδα της Ανζί.

Παράλληλα, ο 28χρονος Αργεντινός σέντερ-μπακ, Γκονσάλο Ροντρίγκες, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Βιγιαρεάλ (η οποία υποβιβάστηκε), συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα, ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας του στα "κίτρινα υποβρύχια".

 Ο Λατινοαμερικανός αμυντικός βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, όπως και ο Εβέρτον, αλλά οι υποθέσεις τους δεν προχώρησαν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου