ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Οριστικά Football League Εργοτέλης και Παναιτωλικός

Οριστικά Football League Εργοτέλης και Παναιτωλικός

1/8/2012 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Οριστικά στην Football League θα παίζουν από τη νέα σεζόν Εργοτέλης και Παναιτωλικός, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των δύο ομάδων.
Το δικαστήριο απέρριψε τις εφέσεις κατά της πρώτης απόφασης που αφορούσαν των καταγγελίες των δύο ομάδων κατά της Κέρκυρας και του Πανιωνίου, αλλά και του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου με τις οποίες οι καταγγέλλουσες θεωρούσαν ότι κακώς έγιναν μεταγραφές τον περασμένο Ιανουάριο από τους Φαίακες και τους "κυανέρυθρους".
Οριστικά στη Football League Εργοτέλης και ΠαναιτωλικόςΜετά από αυτή την εξέλιξη Πανιώνιος και Κέρκυρα συνεχίζουν και με τη… βούλα στην Σουπερ Λίγκα.
Διαβάστε την απόφαση της ΕΠΟ:
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Αριθμός απόφασης: 43/31-7-2012
Υπόθεση: Έφεση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ κατά της υπ' αριθμόν 1465/2011-12 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ (καταγγελία εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.).
Απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσίαν την έφεση.
Αριθμός απόφασης: 42/31-7-2012
Υπόθεση: Εφέσεις ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά των υπ' αριθμών 1/2012-13 και 1467/2011-12, αντίστοιχα, αποφάσεων της της Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ (καταγγελίες εις βάρος ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ).
Απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσίαν τις εφέσεις.

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου