ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Μένει ο Ντόρσεϊ!

Μένει ο Ντόρσεϊ! 

4/8/2012 KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Μένει ο Ντόρσεϊ!
Τέλος καλό, όλα καλά στην υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό!

Ο Αμερικανός σέντερ θα παραμείνει στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων", καθώς συμφώνησε για νέο διετές συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Η λιτή ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια».

Η παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ ήταν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου βασική προτεραιότητα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού σύμφωνος σε αυτό το ενδεχόμενο ήταν και ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο 29χρονος σέντερ που άλλαξε άρδην την αγωνιστική φιλοσοφία των «ερυθρόλευκων» πέρυσι, προσπάθησε τον προηγούμενο μήνα να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ, όμως δεν τα κατάφερε. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες εξέταζε όλο και πιο «ζεστά» το ενδεχόμενο της παραμονής του στους πρωταθλητές Ευρώπης που τον περίμεναν με… ανοικτές αγκάλες.

Στην Ακτή Θεμιστοκλέους τήρησαν υπομονετική στάση και ανταμείφθηκαν για αυτή τους την επιλογή. Και κάπως έτσι κατάφεραν να διατηρήσουν και τους τρεις Αμερικανούς του ρόστερ (Ντόρσεϊ, Λο, Χάινς), αλλά και απόλυτα αναλλοίωτο τον βασικό τους κορμό.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου