ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Οι εραστές του θρόνου και οι μέρες οργής στην ΕΠΟ

Οι εραστές του θρόνου και οι μέρες οργής στην ΕΠΟ

31/7/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Μέρες οργής ζει η ΕΠΟ στο δρόμο προς τις εκλογές του Οκτωβρίου από τις οποίες θα αναδειχθεί η νέα κυβέρνηση του ποδοσφαίρου.
Οι εραστές του θρόνου και οι μέρες οργής στην ΕΠΟΉδη έχει διαμορφωθεί ένα σκηνικό με τέσσερις υποψήφιους προέδρους (ή υποψήφιους να είναι υποψήφιοι), πρώην «συντρόφους» που τώρα αλληλοκαρφώνονται και με την ομοσπονδία να σπαράσσεται από… «εμφύλιο πόλεμο».
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος έπεσε απότομα από «ροζ συννεφάκι» στο οποίο ζούσε όταν είδε τους στενούς του συνεργάτες να τον εγκαταλείπουν και να στηρίζουν για πρόεδρο της ΕΠΟ, τον επίσης στενό συνεργάτη του, Γιώργο Σαρρή.
Ο Σαρρής που δεν έχει διαψεύσει σωρεία δημοσιευμάτων και δηλώσεων αντιπάλων του, σύμφωνα με τα οποία στηρίζεται από τον Ολυμπιακό, περιμένει από τον Πιλάβιο να ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία ώστε να επισημοποιήσει την κάθοδό του χωρίς να χρεωθεί ότι «άδειασε» τον άνθρωπο που τον είχε ως δεξί του χέρι.
Ο Πιλάβιος προς το παρόν εμφανίζεται αναποφάσιστος, «μετράει» φίλους και εχθρούς αν και κλείνει προς το να μην διεκδικήσει ξανά την προεδρία.
Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο λόγω της επιθυμίας του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία.

Ο Γκαγκάτσης φαίνεται συσπειρώνει έναν ικανοποιητικό αριθμό ενώσεων λόγω των προσωπικών σχέσεων που είχε αναπτύξει με τους προέδρους στην εποχή της παντοδυναμίας του. Επίσης πλαισιώνεται από παλαιούς παράγοντες της ομοσπονδίας όπως ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Οικονομίδης και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου οι οποίοι δεν αποδέχονται τον Γιώργο Σαρρή.
Οι αντίπαλοί του Γκαγκάτση υποστηρίζουν ότι η κίνησή του γίνεται για να δείξει ότι έχει δύναμη και να τη διαπραγματευθεί, αφού λόγω της επαγγελματικής σχέσης με τον Ολυμπιακό, θα πειθαρχήσει και δεν θα διεκδικήσει την προεδρία.
Κάτι τέτοιο όμως δεν φάνηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε γι’ αυτό το θέμα.
Οι «σύμμαχοί» του Γκαγκάτση «απαντούν» ότι ακόμη και σ’ αυτήν την περίπτωση θα προκύψει νέος αρχηγός και αποκρούουν οποιαδήποτε συμμαχία με την πλευρά του Σαρρή και τους συνοδοιπόρους του.
Στο πλαίσιο αυτής της κόντρας ο Μανώλης Παλάσκας, πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, που στηρίζει την υποψηφιότητα Γκαγκάτση ζήτησε έλεγχο στα οικονομικά της ομοσπονδίας και ιδιαίτερα σε ποσά που πήγαν σε μέλη του ΔΣ και σε διευθυντικά στελέχη.

Η πλευρά των θιγμένων ερμήνευσε την κίνηση Παλάσκα ως casus belli και ετοιμάζεται να ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο όχι μόνο για το 2011 αλλά και για προηγούμενα έτη.
Τα μαχαίρια βγήκαν, ο πόλεμος άρχισε…
Ο μόνος που επισήμως έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα είναι ο εκτελών χρέη περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, όμως είναι αμφίβολο αν θα βρει οκτώ ενώσεις για να τον προτείνουν ώστε να μπορέσει να κατέβει στις εκλογές…


www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου