ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τσάκας: «Ο κόσμος σου γυρνά την πλάτη, Αλαφούζο»

Τσάκας: «Ο κόσμος σου γυρνά την πλάτη, Αλαφούζο» 

31/7/2012

Τσάκας: «Ο κόσμος σου γυρνά την πλάτη, Αλαφούζο»
Όχι, που δεν θα απαντούσε… Μετά την τελευταία τοποθέτηση του Βλάση Τσάκα και τις προειδοποιήσεις του Γιάννη Αλαφούζου μέσω Twitter πως θα καταθέσει αγωγή εναντίον του, ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του πρίγκιπα Φεϊζάλ πέρασε στην αντεπίθεση. Προκαλεί τον εμπνευστή της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» να τον πάει στα δικαστήρια, χαρακτηρίζει αποτυχημένη προσπάθεια δίχως πλάνο αυτή με τα μέλη και τον κατηγορεί πως έκλεισε την πόρτα στον Άραβα υποψήφιο επενδυτή «μικραίνοντας» την ομάδα με τις επιλογές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε την αντίδραση του ανθρώπου που ηγείται της Παναθηναϊκής συμμαχίας, προς το πρόσωπό μου και τον προκαλούμε να προχωρήσει άμεσα σε αυτό που δημόσια προανήγγειλε: την αγωγή εναντίον μου!!

Αφού θελήσατε να αγριέψετε το παιχνίδι και να το στείλετε στις δικαστικές αρένες, να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εκεί θα ειπωθούν τα πάντα και η κάθε πλευρά θα ανοίξει τα χαρτιά της για να μπορέσουν να καταλογισθούν οι ευθύνες για το κατάντημα του Παναθηναϊκού μας.

Όταν το 1,7 εκατομμύρια φιλάθλων μας (σύμφωνα με τις δικές σας έρευνες) σας γυρνά την πλάτη και διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όλα τα φούμαρα που πουλούσατε τόσο καιρό, εσείς μάλλον νομίζετε ότι... κάνουν πλάκα. Το ποσοστό που ακολούθησε μέχρι στιγμής το εγχείρημα σας, αγγίζει το 0.2598%: ειλικρινά θυμίζει ποσοστά, του κατά τα άλλα συμπαθούς, Βασίλη Λεβέντη.

Αν είχατε ευθιξία και κάνατε replay τις δηλώσεις σας, ήδη θα είχατε μαζέψει τα μπογαλάκια σας. Εσείς όμως συνεχίζετε το παιχνίδι για την πλήρη απαξίωση της ομάδας. Χωρίς κανένα πλάνο δίχως τον παραμικρό σχεδιασμό η ομάδα μας πηγαίνει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν (κρισιμότατο για εσάς για οικονομικούς λόγους) χωρίς επίσημο φιλικό προετοιμασίας εδώ και 15 ημέρες.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας ομάδα να ντυθεί ευρωπαϊκά σήμερα και παρόλο που οι προσδοκίες μας, με το σχεδιασμό που έχει γίνει, δεν είναι μεγάλες, η καψούρα για την ομάδα μας αφήνει να πιστεύουμε για κάτι καλό.

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, επειδή κάποιοι επέλεξαν να μην ανοίξουν την Α.Μ.Κ, να εμποδίσουν την είσοδο του HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud στην ΠΑΕ και να συνεχίσουν να κάνουν δώρα στους απέναντι για άλλη μια χρονιά.

Βλάσης Τσάκας

Εκπρόσωπος- συνεργάτης

H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου