ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

31/7/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

 

«Ο Καραγκούνης θα κρίνει το ματς», γράφουν οι Σκωτσέζοι 

31/7/2012

«Ο Καραγκούνης θα κρίνει το ματς», γράφουν οι Σκωτσέζοι
Σαΐνια του… σκάουτινγκ αποδείχτηκαν οι ρεπόρτερ της Scottish Daily Mail. Στο ρεπορτάζ τους για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα στη Μάδεργουελ και τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ξεχωρίζουν τις μονομαχίες που θα κρίνουν την αναμέτρηση στο «Φερ Παρκ». Ανάμεσα σε αυτές, εκείνη του Κιθ Λάσλεϊ με τον… Γιώργο Καραγκούνη!

«Πρόκειται για δύο ηγέτες. Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας είναι ισχυρή προσωπικότητα και παρότι το μέλλον του στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως στον 35χρονο μέσο αρέσουν τέτοιες μάχες. Είναι μια μονομαχία που θα κρίνει πολλά», γράφουν οι Σκωτσέζοι.

Μέσα έπεσαν!

Ανακοινώθηκε ο Αντίλοβιτς 

31/7/2012

Ανακοινώθηκε  ο Αντίλοβιτς
Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανθρακικό πραγματοποίησε ο Άντι Αντίλοβιτς, ο οποίος σήμερα (Τρίτη, 31/7) ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κομοτηνής.

Μάλιστα, ο 29χρονος Βόσνιος τερματοφύλακας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση του Πανθρακικού κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του Βόσνιου τερματοφύλακα ADI ADILOVIC από την FK SARAJEVO. Ο Βόσνιος τερματοφύλακας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2012-2013) είχε αγωνιστεί και στους 4 αγώνες του Europa League όπου συμμετείχε η πρώην ομάδα του, έχοντας σημαντική συμβολή ώστε να προκριθεί στην 3η φάση του Europa League», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Ντεμπούτο με τους νεοφώτιστους αναμένεται να κάνουν σήμερα (Τρίτη, 31/7) και οι Κυβελίδης και Λαδάκης, παίκτες που αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση του Σοφιάν Σερφά, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα φτάσει στην Κομοτηνή για να δοκιμαστεί από τον Σάββα Παντελίδη. Τέλος, ο Μπαλού ενημερώθηκε πως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τη Μαρίτιμο με αποτέλεσμα να πρέπει να φύγει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να επιστρέψει εφόσον μείνει ελεύθερος.

Έρχονται Ντόε και Νούνιες 

31/7/2012

Έρχονται Ντόε και Νούνιες
Το «παρών» στις προπονήσεις του Πλατανιά αναμένεται να δώσουν τις επόμενες μέρες οι Λόρενς Ντόε (στόπερ) και Αγκιλέρα Νούνιες (μέσος).

Μάλιστα, αυτοί δεν είναι οι μοναδικοί παίκτες που θα δοκιμαστούν από τον τεχνικό της Κρητικής ομάδας, Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος τεστάρει και άλλους ποδοσφαιριστές, η τύχη των οποίων το θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, ο σύλλογος των Χανίων «έκλεισε» φιλικό αγώνα με την Κασσιόπη, ο οποίος θα γίνει στις 2 Αυγούστου και θα βοηθήσει τον Χατζηνικολάου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για τους νεοαποκτηθέντες, όσο και για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Προς το παρόν μένει… Ηράκλειο 

31/7/2012

Προς το παρόν μένει… Ηράκλειο
Άγνωστο παραμένει το αν και πότε θα αναχωρήσει η αποστολή του ΟΦΗ για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς ούτε την Τετάρτη (18/7) ο σύλλογος του Ηρακλείου θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Ο βασικός λόγος που ακόμη η αποστολή δεν έχει βρεθεί στο Καρπενήσι είναι πως το ρόστερ της ομάδας είναι μικρό, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να περιμένουν πρώτα την ενσωμάτωση νέων ποδοσφαιριστών και μετά να αναχωρήσουν.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και το οικονομικό κομμάτι, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ είναι γνωστά και δυσκολεύευται αρκετά, προκειμένου να βρει χρήματα ακόμη και για την προετοιμασία στο Καρπενήσι.Έτσι, αυτοί οι δύο παράγοντες δείχνουν ικανοί να οδηγήσουν τον ΟΦΗ σε προετοιμασία εντός Ηρακλείου.

Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, μετά από συνάντηση που είχε με τους Κώστα Τουγλή και Ανδρέα Μανουσάκη αποφάσισαν να εκδώσουν εισιτήρια διαρκείας για όλες τις θύρες του «Γεντί Κουλέ», ενώ αυτά οι φίλοι του ΟΦΗ θα μπορούν να τα προμηθευτούν από συγκεκριμένα σημεία πώλησης από τη νέα εβδομάδα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο:
Θύρα 1 – 100 ευρώ

Θύρα 2-3 - 300 ευρώ

Θύρα 4-5 - 120 ευρώ

Θύρα 7 - 400 ευρώ

Θύρα 8 – 300 ευρώ

Θύρα 9 – 1.000 ευρώ στα δερμάτινα

Θύρα 9 - 400 ευρώ στα πλαστικά καθίσματα

«Τσεκάρει» παίκτες 

31/7/2012

«Τσεκάρει» παίκτες
Με μοναδικό απόντα τον νεοαποκτηθέντα, Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, συνεχίζει το «χτίσιμο» του Πλατανιά στο Καρπενήσι, ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου δείχνει πως εξετάζει την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών των οποίων τα ονόματα δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει.

Επίσης, εμπορικός διευθυντής του Πλατανιά είναι και επίσημα ο Θεοφάνης Ξηνταβελόνης.

Βάλλας: «Αβαντάζ μας ο Ουζουνίδης» 

31/7/2012

Βάλλας: «Αβαντάζ μας ο Ουζουνίδης» 
Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα συνεχίσει στον πάγκο και την επόμενη χρονιά η Ξάνθη. Αυτό είναι και το πλεονέκτημά της σε σχέση με τις άλλες ομάδες σύμφωνα με τον Σπύρο Βάλλα. Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος είναι ο παλαιότερος παίκτης του συλλόγου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της και… καθόρισε τους στόχους της νέας σεζόν. «Ομάδα προς μίμηση», χαρακτήρισε την ομάδα για τον τρόπο λειτουργίας της.

Σπύρο, τα χρόνια έχουν περάσει, αυτή πλέον είναι η 10η προετοιμασία σου με την Skoda Ξάνθη. Είσαι ο πλέον… αρμόδιος για να μας πεις τις εντυπώσεις σου από την μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται στα Πηγάδια...

«Προσωπικά αισθάνομαι ότι είμαι σε μία πολύ ώριμη και καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνει η Skoda Ξάνθη όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Αναφορικά με την ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά και πολύ μεθοδικά και έχω την αίσθηση και την πεποίθηση ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Το κλίμα είναι πολύ καλό στην Skoda Ξάνθη, υπάρχει αισιοδοξία, όμως τι χρειάζεται να έχει μία ομάδα για να φτάσει ψηλά;

«Χρειάζεται έναν συνδυασμό πραγμάτων. Καταρχήν επιβάλλεται να έχει διοικητική ηρεμία (η οποία είναι γνωστή στην Ξάνθη), οργάνωση, «χημεία» μεταξύ των ποδοσφαιριστών, «οικογενειακό» κλίμα και σ’ αυτό συμπεριλαμβάνονται όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα. Πάνω από όλα όμως χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά από το σύνολο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Οι στόχοι της φετινής Skoda Ξάνθη ποιοι είναι;

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, μία ομάδα που θα έχει χαρακτήρα νικητή, θα είναι περήφανη και θα παίζει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Μια ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστεί τον κόσμο της και παράλληλα να ανταμείβονται οι κόποι των προπονήσεων και οι κόποι όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην ομάδα».

Σαν αρχηγός της ομάδας που είσαι, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τα πρώτα φιλικά που έχει δώσει η Skoda Ξάνθη;

«Προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάμε την χρονιά με ένα μεγάλο αβαντάζ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία του ίδιου προπονητή. Έτσι κερδίζουμε χρόνο καθώς οι περισσότεροι γνωρίζουμε την φιλοσοφία του Μαρίνου Ουζουνίδη και το τι ζητά στο γήπεδο. Αυτό κάνει τα πράγματα πιο απλά φέτος, συγκριτικά με τις περασμένες σεζόν. Σίγουρα το αβαντάζ αυτό, θα είναι αρωγός της προσπάθειάς μας για να καταφέρουμε πιο γρήγορα αυτό που θέλουμε, να αποκτήσουμε γρήγορα ομοιογένεια και φυσικά να μας εμφυσήσει ο προπονητής τα δικά του «θέλω» πολύ πιο εύκολα».

Συγκριτικά με τις περασμένες σαιζόν η προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια προετοιμασίας είναι μεγαλύτερη. Δείχνει κάτι αυτό;

«Ο κόσμος δείχνει ότι έχει την διάθεση να στηρίξει την ομάδα και φέτος κι αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας».

Στο video προώθησης των καρτών μελών της Skoda Ξάνθη το κεντρικό σύνθημα είναι η φράση «δίπλα μας»...

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο. Δεν πρέπει να υποσχόμαστε πολλά πράγματα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθούμε πάντα για τη νίκη κάνοντας έτσι περήφανο τον κόσμο γι’ αυτό που θα βλέπει κάθε Κυριακή. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Η διάθεση των καρτών μελών συνεχίζεται και ο αριθμός του αυξάνεται καθημερινά. Περιμένεις ο κόσμος να στηρίξει περισσότερο φέτος, την προσπάθεια της Skoda Ξάνθη;

«Οι φίλαθλοί μας πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα έχει γίνει πιο ελληνική κι έχει πολλά νέα παιδιά που ήρθαν από την Ακαδημία. Αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια».

Και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν νέοι παίκτες στο ρόστερ αλλά φέτος η παρουσία τους είναι ακόμη περισσότερη. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

«Πέρα από την ικανοποίηση και την χαρά που δίνει η παρουσία αυτών των παιδιών και σε μένα - που είμαι πιο παλιός - αλλά και στους ίδιους, πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν στις πλάτες τους πλέον μία μεγάλη ευθύνη καθώς επιβάλλεται να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα και να ανταποκριθούν στο βάρος της δυναμικής της Skoda Ξάνθη. Από την πλευρά μας εμείς οι... παλιότεροι αλλά και η ομάδα στο σύνολό της θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν».


Υπάρχει κάτι που ξεχωρίζεις από την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας;

«Αυτό που έχω παρατηρήσει φέτος, είναι πως έχουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια από την αρχή της προετοιμασίας. Ξέρουμε τι ζητάμε και πως θα το πάρουμε σε κάθε αγώνα κι αυτό φάνηκε κάπως στα πρώτα φιλικά.

Ο πλέον σημαντικός λόγος, επαναλαμβάνω πως είναι η παρουσία του προπονητή - που βρίσκεται για 2η διαδοχική χρονιά στο τιμόνι της ομάδας - κι αυτό φέτος πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και φανεί περισσότερο στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Skoda Ξάνθη έχει μεγαλύτερη ηρεμία και περισσότερη σιγουριά. Και σ’ αυτό συμβάλλει επίσης ότι ο «κορμός» της ομάδας είναι ίδιος».

Τα αγωνιστικά σου καθήκοντα είναι γνωστά. Σαν πρώτος αρχηγός της Skoda Ξάνθη ποιες άλλες είναι οι αρμοδιότητές του και τι προσπαθείς να πετύχεις μαζί με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας;

«Προσωπικά οφείλω να δώσω να καταλάβουν, ειδικά στους νέους παίκτες ό,τι είναι τυχεροί που έχουν μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα τους. Παράλληλα, η ευθύνη που έχουν αυτά τα παιδιά φορώντας τη φανέλα της Skoda Ξάνθη είναι μεγάλη και θα πρέπει να δουλεύουν σκληρά, να έχουν επιμονή, υπομονή και την «φλόγα» για διάκριση για να έρθουν οι επιτυχίες».

Πέρσι η σαιζόν για την Skoda Ξάνθη είχε και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Ο Σπύρος Βάλλας τι κρατάει από την περσινή αγωνιστική περίοδο;

«Θεωρώ πως υπήρξε πρόοδος στην περσινή περίοδο όσο αφορά την εικόνα της ομάδας και πιστεύω ότι έπρεπε να είχαμε πολλούς περισσότερους βαθμούς και να μην κινδυνεύσουμε προς το τέλος. Ακόμη και μέσα και από τα αρνητικά όμως, μπορείς να μαθαίνεις. Κέρδος είναι το γεγονός πως οι παίκτες που πέρσι πήραν παιχνίδια, φέτος είναι πιο πλούσιοι σε εμπειρίες. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία σαν ομάδα κι αυτό θα φανεί στο γήπεδο».

Φέτος η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι ακόμη πιο ζοφερή συγκριτικά με το παρελθόν κι αυτό δεν αφήνει ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρό μας. Η Skoda Ξάνθη ωστόσο είναι μία από τις τρεις ομάδες που έλαβαν πρώτες την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και ανταπεξέρχεται πλήρως στις υποχρεώσεις της…

«Η Skoda Ξάνθη εδώ και χρόνια είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο λειτουργίας της και δεν είναι λίγες οι καινοτομίες της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είχαν ακολουθήσει το πρότυπό της και τον τρόπο οργάνωσής της κι άλλες ομάδες τώρα δεν θα είχαμε αυτό το χάλι κι αυτές τις απαξιωτικές καταστάσεις για όλους».

Με 195 συνολικές συμμετοχές με τη φανέλα της Skoda Ξάνθη βρίσκεσαι στην 6η θέση του σχετικού πίνακα πίσω από τους Παπαδημητρίου (389), Κεχαγιά (362), Λαμπριάκο (211), Μαρτσέλο (207), Μπούτσεκ (202). Φέτος προσωπικά, μπορείς να κάνεις το μεγάλο άλμα φτάνοντας μέχρι την 3η θέση...

«Αυτό που εύχομαι είναι να είμαι υγιής και να μπορώ βοηθάω την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα είμαι περήφανος που ανήκω σ’ αυτήν την ομάδα. Το μόνο που ξέρω είναι πως θα κάνω τα πάντα και θα δίνω το καλύτερο δυνατό για την Skoda Ξάνθη».

Κλείνοντας θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο αναφορικά με το πρόγραμμα της Skoda Ξάνθη (1η ΟΦΗ εκτός, 2η ΑΕΚ εντός, 3η Κέρκυρα εκτός, 4η ΠΑΟΚ εντός ,5η Πλατανιά εκτός);

«Έχει αποδειχθεί όλα τα χρόνια ό,τι δεν παίζει και τόσο ρόλο το πρόγραμμα. Σημασία έχει σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς. Δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι. Η διάρκεια είναι αυτή που σε καθιερώνει. Γνωρίζουμε πως η πορεία μας πρωτίστως εξαρτάται από εμάς τους ίδιους και λιγότερο από το πρόγραμμα των αγώνων».

Μετοχή με ένα ευρώ

 31/7/2012
 

Τιμή μετοχής ένα ευρώ αναμένεται να ορίσουν οι μέτοχοι στην αυριανή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Θα προκηρυχτεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μην χρειαστεί έγκριση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, ώστε να γίνει άμεσα η διαδικασία, ενώ ακολούθως κι αναλόγως με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, θα μπορεί νέα γενική συνέλευση να ορίσει ΔΣ με πρόσωπα της επιλογής του Θωμά Μαύρου.

Στην Καρπάτι ο Γκρμπιτς 

31/7/2012

Στην Καρπάτι ο Γκρμπιτς 
Στην Καρπάτι της Ουκρανίας θα συνεχίσει την καριέρα του, με την μορφή δανεισμού, ο Πέταρ Γκρμπιτς. Ο Μαυροβούνιος άσος παραχωρήθηκε δανεικός αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τη νέα σεζόν.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και αφού ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, παραχωρήθηκε δανεικός στο Λεβαδειακό μέχρι τον Δεκέμβρη και στη συνέχεια στην Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Όταν ολοκληρώθηκε και εκεί ο δανεισμός του, επέστρεψε όμως και πάλι δεν υπολογίζεται, αυτή την φορά από τον Ζαρντίμ. Έτσι παραχωρήθηκε εκ νέου, αυτή την φορά στην ουκρανική Καρπάτι.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις συνθήκες στην Ουκρανία και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει επίπεδο», είπε ο Μαυροβούνιος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις.

Τέλος, ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός, αναζητεί και ο Αλεξάντερ Κάταϊ.  

Στο πλευρό του Θωμά ο Ντέμης

31/7/2012
Στο πλευρό του Θωμά ο Ντέμης 
Επιθετικό… δίδυμο με τον Θωμά Μαύρο συνθέτει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ επικοινώνησε με το θρύλο της ομάδας και αφού συμφώνησε με όσα ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου -όπου κάλεσε τους μετόχους να αποχωρήσουν από τη στιγμή που δεν χρηματοδοτούν παραδίδοντας τις μετοχές τους στον κόσμο της ομάδας- προθυμοποιήθηκε να παραχωρήσει το μικρό ποσοστό μετόχων που εξακολουθεί να διατηρεί.Ο Θωμάς Μαύρος φέρεται να ευχαρίστησε τον Ντέμη Νικολαΐδη για τη στήριξή του και είναι βέβαιο πως οι δύο άνδρες θα έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας στην προσπάθεια που γίνεται για τη σωτηρία της ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται, δε, εφόσον περάσει το σχέδιο του Θωμά Μαύρου για εταιρεία λαϊκής βάσης, να ενεργοποιηθεί και με άλλους τρόπους ο Ντέμης Νικολαΐδης. Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως είχε κάνει επαφές για την εξασφάλιση χρηματοδότησης της ΠΑΕ, εφόσον ρυθμιστούν τα χρέη και καταστούν βιώσιμα.

Πήρε ασφαλιστική, ελπίζει για φορολογική… 

31/7/2012

Πήρε ασφαλιστική, ελπίζει για φορολογική…
Αίσιο τέλος είχε η μία από τις δύο σημαντικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που είχε η ΠΑΕ Άρης προκειμένου να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. Η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα και πλέον θα δώσει… μάχη για την φορολογική που αποτελεί σαφώς πολύ πιο δύσκολη περίπτωση.

Με ένα ποσό της τάξεως των 73 χιλιάδων ευρώ που κατέβαλε η ΠΑΕ, εξασφάλισε την ασφαλιστική ενημερότητα αλλά αυτό ήταν η εύκολη υπόθεση… Το μεγάλο πρόβλημα για τους «κίτρινους» αλλά και πολλές ακόμα ομάδες, είναι η φορολογική ενημερότητα.

Η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει ουσιαστικά να δώσει συνολικά 600 χιλιάδες ευρώ, τις 200 εκ των οποίων μέχρι την Παρασκευή για να μην χαθεί η ρύθμιση στην Εφορία. Βέβαια, όπως και άλλες ΠΑΕ, στον Άρη ελπίζουν ότι θα δοθεί κάποια λύση από το Υπουργείο ώστε να πάρουν αυτές οι ομάδες με τα πολλά οικονομικά προβλήματα, προσωρινή ενημερότητα.

Διαφορετικά, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον Άρη…

Δοκιμάζει Γιάνζικ ο «Ελέ» 

31/7/2012

Δοκιμάζει Γιάνζικ ο «Ελέ»
Ο Πολωνός Νταβίντ Γιάνζικ θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και εάν πείσει θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο διεθνής επιθετικός ανήκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα τελευταία χρόνια είχε παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού σε αρκετές ομάδες, ειδικότερα του Βελγίου.

Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Μόσχας πήγε το 2007 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί μόλις 14 φορές έχοντας ένα γκολ.

Παράλληλα αγωνίστηκε στους

Λόκερεν έχοντας 31 συμμετοχές και 14 γκολ, Γκέρμιναλ 11 συμμετοχές 3 γκολ, στην Κορόνα Κιέλσε έχοντας 7 συμμετοχές, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλεξάντρια με μόλις 3 συμμετοχές.

Ο παίκτης θα προπονηθεί τις επόμενες ημέρες με τον Πανιώνιο και αν πείσει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανάψει το πράσινο φως, τότε θα αποκτηθεί.

Η ίωση καθήλωσε τον Αργυρόπουλο 

31/7/2012

Η ίωση καθήλωσε τον Αργυρόπουλο
Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Λεωνίδα Αργυρόπουλου συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά στο Καρπενήσι. Ο νεαρός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση και έχασε κάποιες προπονήσεις αφού ο οργανισμός του ήταν ιδιαίτερα καταπονημένος.

Ο Αργυρόπουλος αναμένεται σύντομα να είναι και πάλι έτοιμος και να συνεχίσει κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο έμπειρος τεχνικός δουλεύει καθημερινά στο Καρπενήσι, πάνω στο «μοντάρισμα» προκειμένου να είναι η ομάδα του έτοιμη όταν θα κληθεί να δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στην Σούπερ Λίγκα, το οποίο θα είναι και το πρώτο στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ενωμένοι να βοηθήσουμε την ΑΕΚ» 

31/7/2012

«Ενωμένοι να βοηθήσουμε την ΑΕΚ»
Κάλεσμα για ενότητα στην ΑΕΚ ενόψει και της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης απηύθυναν οι Supporters.

Με ανακοίνωσή του, ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ επιβεβαιώνει την πρόθεση να παραχωρήσει το μερίδιο του στα τέλη Αυγούστου αν έχει συγκεντρωθεί το ποσό της ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί.

Τονίζει, δε, ότι άπαντες είναι αναγκαίοι στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και προτρέπει μετόχους, παλαιμάχους και φιλάθλους να βοηθήσουν ενωμένοι στη σωτηρία της ομάδας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Supporters

«Ενόψει της αυριανής Γ.Σ και λόγω της κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, το Δ.Σ των Supporters συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. να προχωρήσει σε έκτακτη Γ.Σ των μετόχων του στις 30/08/2012 με μοναδικό θέμα: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ και διαδικασία παραχώρησης των μετοχών μας της ΠΑΕ

2. να καλέσει όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν ενεργά σε όλες τις ενέργειες που αποσκοπούν στη σωτηρία του μεγάλου και ιστορικού μας Συλλόγου.

3. Να ζητήσει από όλες τις πλευρές-βασικούς μετόχους, ποδοσφαιριστές που κατά καιρούς λάμπρυναν το ρόστερ της ομάδας μας, τους παλαίμαχους μας, τους επώνυμους και μη φιλάθλους μας να σταθούν αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα στην ΑΕΚ και ενωμένοι να βοηθήσουμε όλοι για τη σωτηρία της ομάδας μας.

Τέλος διευκρινίζουμε ότι οι Supporters δημιουργήθηκαν από την ανάγκη να συνδράμουν οικονομικά οι οπαδοί της ομάδας μας στην ΠΑΕ σε δύσκολες στιγμές της. Είμαστε δε διατεθειμένοι να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίζουν την ενότητα και τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ, όπως και στο παρελθόν μαζί με πολλούς άλλους πραγματικούς Αεκτζήδες έχουμε πράξει, μακριά από υστεροβουλίες και δεύτερες σκέψεις.

Η αγάπη μας για την ΑΕΚ μας ενώνει και κοινός μας στόχος είναι η σωτηρία της αλλά και η αναγκαιότητα που αισθανόμαστε να είμαστε δίπλα της.

Supporters Club AE»


«Τιμή να διεκδικώ θέση στην ΑΕΚ» 

31/7/2012

«Τιμή να διεκδικώ θέση στην ΑΕΚ» 
Πλήρη επίγνωση του ποια ομάδα εκπροσωπεί έδειξε ο Ανδρέας Σταματής.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως οι συζητήσεις με τον πατέρα του (παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ) τον έχουν βοηθήσει να καταλάβει ακόμα καλύτερα το πόσο βαριά είναι η φανέλα της «Ένωσης».

Αφού χαρακτήρισε τιμή λοιπόν το να διεκδικεί μια θέση σ’ αυτήν, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως (με μια ενίσχυση στην επίθεση) η ομάδα θα καταφέρει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σταματής

«Σίγουρα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα. Αλλά όπως είδαμε και στα ματς, είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική και έτσι θα είμαστε και στο πρωτάθλημα».

Για τα όσα έχουν συζητήσει με τον πατέρα του:

«Μιλάμε με τον πατέρα μου. Μου έχει πει για την ιστορία της ΑΕΚ και για το βάρος της φανέλας. Μου λέει να είμαι συγκεντρωμένος, να ακούω τον προπονητή μου και να δουλεύω σκληρά. Με χαροποιεί που ο πατέρας μου έπαιξε στην ΑΕΚ και θέλω να ακολουθήσω την πορεία του».

Για την έλλειψη αστεριών στην ομάδα:

«Έφυγε ένα μεγάλο ποσοστό των έμπειρων παικτών. Έχουμε όμως κάποιους παίκτες με εμπειρία και είναι πρότυπα συμπεριφοράς».

Για το επιθετικό πρόβλημα:

«Πιστεύω πως χρειάζεται ενίσχυση. Και κάποιον πιο έμπειρο επιθετικό, καθώς εμείς δεν έχουμε δυνατές παραστάσεις από την Σουπερ Λίγκα. Αλλά βέβαια εμείς γι αυτό είμαστε εδώ, για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για άλλες θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί στην επίθεση:

«Μπορώ να αγωνιστώ και πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι μια θέση δύσκολη και το ξέρω. Ωστόσο νομίζω μπορώ να ανταποκριθώ».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι για μένα η ομάδα μου. Και είναι τιμή για μένα που είμαι εδώ και θα διεκδικήσω κάτι σ' αυτή την ομάδα».

«Θα τιμήσουμε ακόμα περισσότερο τη φανέλα του Άρη» 

31/7/2012

«Θα τιμήσουμε ακόμα περισσότερο τη φανέλα του Άρη»
Τα προβλήματα για τον φετινό Άρη είναι πάρα πολλά, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να παραμερίσει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες.

Ένας από αυτούς ο Στέλιος Τσουκάνης με δηλώσεις τόνισε, ότι και αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα τη νέα σεζόν για να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά αυτό που υποσχέθηκε είναι ότι θα τιμήσουν τη φανέλα του Άρη.

Ο νεαρός μέσος, σχολίασε επίσης, την προετοιμασία, τους δικούς του στόχους ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και τους πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ των «κίτρινων».

Όσον αφορά τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου, είπε:

«Θα δούμε έναν Άρη που τα παιδιά θα τιμάνε τη φανέλα, όχι ότι πέρσι δεν συνέβαινε αλλά φέτος ακόμα παραπάνω, γιατί το νιώθουν. Είναι παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία κι εμείς που παλέψαμε για να έρθουμε σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δούμε μία ομάδα που θα πρεσάρει στο γήπεδο και προσπαθεί να κερδίζει κάθε ματς».

Αναφορικά με τους δικούς του στόχους την δεύτερη σεζόν του στους «κίτρινους», αλλά και την θέση που μπορεί να προσφέρει περισσότερο μέσα στο γήπεδο, σχολίασε:

«Να μπορέσω να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα. Σίγουρα περιμένω τη δεύτερη καλύτερη από την πρώτη. Τα παιδιά είναι όλα νέα. Μπορούμε να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει αλλά χρειάζεται δουλειά, υπομονή και τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Δεν θα πω κι εγώ ότι είμαι στρατιώτης του Άρη. Νομίζω ότι φέτος θα παίξω πιο μπροστά αλλά μπορώ να βοηθήσω και πίσω».

Τέλος για την προετοιμασία και τα συμπεράσματα από τα φιλικά, αλλά και την παρουσία των νέων παικτών, ο Τσουκάνης δήλωσε:

«Κυλάει όμορφα. Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Είδαμε πολύ καλή αμυντική τακτική. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε μπροστά αλλά όταν έχεις μία καινούρια ομάδα θέλει χρόνο. Σιγά-σιγά θα βελτιωθούμε. Τα παιδιά πάνε πολύ καλά. Προσπαθούμε κι εμείς να τους βοηθήσουμε. Θα τα πάμε μια χαρά. Γιατί στο εξωτερικό να προσαρμόζονται κι εδώ όχι; Κι εμείς είμαστε νέοι, αυτοί είναι ακόμα νεότεροι αλλά τους πιστεύουμε».

Φιλικό… ευρωπαϊκών προδιαγραφών! 

31/7/2012

Φιλικό… ευρωπαϊκών προδιαγραφών! 
Φιλικό με ευρωπαϊκό αέρα θα δώσει ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Τρίπολης στις 17 Αυγούστου στο Περιστέρι στις 20:00. Οι Αρκάδες και οι «κυανόλευκοι» έχουν δώσει και άλλες φορές φιλικά παιχνίδια και έτσι θα γίνει και φέτος, προκειμένου οι δύο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Μάλιστα, το φιλικό θα γίνει πριν τα παιχνίδια για τα πλέι οφ, με την ελπίδα, βέβαια να είναι και ο Αστέρας στην κλήρωση, καθώς οι Αρκάδες κοντράρονται με την Μαρίτιμο στον τρίτο προκριματικό.

Παράλληλα στην εθνική Φινλανδίας κλήθηκε ο Νιάζι Κούτσι για την αναμέτρηση με την Βόρειο Ιρλανδια στο Μπέλφαστ. Τέλος με την μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε στην Γλυφάδα ο Φώτης Καϊμακαμούδης.

Γύρισε… μονταρισμένος 

31/7/2012

Γύρισε… μονταρισμένος 
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επέστρεψε στην βάση του, μετά την παραμονή του στη Νάουσα και τα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι παίκτες του παρέμειναν εκεί, όλο το τελευταίο διάστημα προκειμένου να δουλευτεί η φυσική κατάσταση της ομάδας αλλά και η τακτική που θα ακολουθηθεί τη νέα σεζόν.

Ο ΠΑΣ έδωσε και κάποια φιλικά στα οποία έδειξε πως υπάρχει υλικό και μπορούν να γίνουν… ωραία πράγματα στο σύλλογο. Βέβαια δεν έλειψαν και οι κακές εμφανίσεις, οι οποίες, πάντα, τέτοια εποχή επαναφέρουν στην πραγματικότητα τον προπονητή αλλά και τους παίκτες.

Επόμενο φιλικό, είναι κανονισμένο για τις 3 Αυγούστου κόντρα στην Κέρκυρα.

Σε σώμα το ΔΣ του ΟΦΗ 

31/7/2012

Σε σώμα το ΔΣ του ΟΦΗ
Έφτασε η ώρα να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ το ΟΦΗ την Τρίτη. Οι Κρητικοί είχαν ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες ποιοι θα το στελεχώσουν και απέμενε μόνο ο ορισμός του σε σώμα. Πρόεδρος θα είναι ο Μάνθος Πουλινάκης.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνθος Πουλινάκης
Α' Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος: Νίκος Μαχλάς
Β' Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Διοίκησης, Οργάνωσης και Οικονομίας: Κώστας Τουγλής
Γ' Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Ασφαλείας - Υπεύθυνος Επικοινωνίας με τους φιλάθλους: Ανδρέας Μανουσάκης
Δ' Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Γηπεδικών Εγκαταστάσεων: Νίκος Τσαμπουράκης
Μέλος & Αναπληρωτής Υπεύθυνος Ασφαλείας: Χάρης Γεωργακάκης
Μέλη: Κώστας Κλάδος, Μιχάλης Λελεδάκης

Ακόμα έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, αναλαμβάνει υπεύθυνος ακαδημιών και τμημάτων υποδομής.

Επίσης, με νέα ανακοίνωση, οι «ασπρόμαυροι» ενημερώνουν για τον τρόπο διάθεσης και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρα 1: 100 ευρώ
Θύρα 2 – 3: 300 ευρώ
Θύρα 4 – 5: 120 ευρώ
Θύρα 7: 400 ευρώ
Θύρα 8: 300 ευρώ
Θύρα 9 (VIP): 1000 ευρώ
Θύρα 9: 400 ευρώ

Περίοδοι Πώλησης:

1η Περίοδος Πώλησης

Από την Πέμπτη 2 Αυγούστου μέχρι και το Σάββατο 11 Αυγούστου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2011-12 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας, είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα, διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερομένους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

2η Περίοδος Πώλησης

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί και θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης :

Το γραφείο της διαχείρισης εισιτηρίων στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" (είσοδος από την οδό Καντάνου δίπλα στη Θύρα 9 ).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2810254674.

Ώρες λειτουργίας

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00 και Σάββατο από 10:00 έως 14:00.

Το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 15/08/2012». 

Πάει Σπάτα ο Μαύρος 

31/7/2012

Πάει Σπάτα ο Μαύρος 
Παρών στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ θα είναι ο Θωμάς Μαύρος.

Μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες του -και ενισχυμένος επιπλέον από τη στήριξη του Ντέμη Νικολαΐδη- ο θρύλος της «Ένωσης» αποφάσισε να παραστεί την Τετάρτη στα Σπάτα και να θέσει και επισήμως την απαίτησή του να ορίσει δικό του Δ.Σ. στην ΠΑΕ.

Μετά το ξέσπασμά του εναντίον των μετόχων στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ο Θωμάς Μαύρος δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση.

Κι αυτό διότι είχε ήδη κάνει σαφή την πρόθεσή του να συνεχίσει την προσπάθεια για διάσωση της ΑΕΚ μόνο εφόσον του επιτραπεί να σχηματίσει δικό του Δ.Σ.

Σε συνάντηση που είχε λοιπόν με τους ανθρώπους που προορίζει για να στελεχώσει αυτό το Συμβούλιο (Σταυρόπουλο, Ηλιόπουλο, Ιερόπουλο, Βούρο και Γαντζούλα) συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να βρεθεί την Τετάρτη στα Σπάτα και να διατυπώσει και επισήμως τους όρους του.

Αυτούς που θα παραμείνουν αμετάβλητοι σε σχέση με αυτά που είπε τη Δευτέρα και θα προβλέπουν περιθώριο το πολύ ενός μήνα στους μετόχους (εφόσον συνεχίζουν να μη χρηματοδοτούν) ώστε να του παραδώσουν τη διοίκηση.

Η παρουσία του Μαύρου στα Σπάτα την Τετάρτη επικυρώθηκε και τυπικά, πάντως, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του και αναφέρει λιτά:

«Κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης του Θωμά Μαύρου και των συνεργατών του, αποφασίστηκε στην αυριανή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος να είναι παρών».

Ατομικό για δύο 

31/7/2012

Ατομικό για δύο 
Πολύ τρέξιμο περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της Τρίτης για τους παίκτες του Άρη στο Πράτο της Ιταλίας, αφού πρώτα πέρασαν από την αίθουσα με τα βάρη. Ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης και τακτική περιελάμβανε το απόγευμα την ίδια μέρα από τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Καπετάνος, ενώ "ανεβάζει" ρυθμούς ο Ανδρέας Ηρακλής. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Ρούμπεν Πουλίδο, που ενσωματώθηκε αργότερα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην προετοιμασία.

Εν τω μεταξύ, οριστικοποιήθηκε η ώρα του αγώνα της Πέμπτης με την Καϊσέρισπορ που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζονται οι «κιτρινόμαυροι».

Μένει ο Μουλόπουλος 

31/7/2012

Μένει ο Μουλόπουλος 
Στροφή 180 μοιρών για την παραμονή του Θανάση Μουλόπουλου, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για έκτη σεζόν στον Λεβαδειακό, καθώς τα δεδομένα στην υπόθεσή του φαίνεται πως άλλαξαν θεαματικά.

Μέχρι πρότινος, ο Έλληνας αμυντικός δεν υπολογιζόταν καν από τον προπονητή του, Γιώργο Παράσχο, ωστόσο, ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στο Ελατοχώρι και, μάλιστα, προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Όλα πλέον δείχνουν παραμονή του Μουλόπουλου και, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα πράσινα και στο νέο πρωτάθλημα.

Μόνο πρόβλημα ο Μπαξεβανίδης 

31/7/2012

Μόνο πρόβλημα ο Μπαξεβανίδης
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ την Τρίτη. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές των ακριτών τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, βρέθηκαν στα Πηγάδια και ακολούθησαν τις ασκήσεις που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Νωρίς, το πρόγραμμα περιελάμβανε μυϊκή ενδυνάμωση και αερόβιο τρέξιμο, ενώ το απόγευμα σειρά είχαν οι ασκήσεις τακτικής και τεχνικής με μπάλα. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Μάκης Μπαξεβανίδης, που αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο και δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη η απόφαση για Εργοτέλη, Παναιτωλικό 

31/7/2012

Την Τετάρτη η απόφαση για Εργοτέλη, Παναιτωλικό
Το πρωί της Τετάρτης 1 Αυγούστου αναμένεται –σύμφωνα με πληροφορίες- να ανακοινωθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η απόφαση για την έφεση που έχουν υποβάλει ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός, κατά της απόφασης της Ε.Ι.Μ. υπέρ Πανιωνίου και Κέρκυρας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η απόφαση θα είναι απορριπτική, γεγονός που ουσιαστικά καθιστά άνευ αντικειμένου την εκδίκαση της ίδιας υπόθεσης το μεσημέρι της Τετάρτης στην Επιτροπή Εφέσεων της ομοσπονδίας.

Ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός δεν θα καταφέρουν –σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν το βράδυ της Τρίτης- να δικαιωθούν στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα σε βάρος του Πανιωνίου και της Κέρκυρας, τους οποίους έχουν καταγγείλει για πραγματοποίηση παράνομων μεταγραφών και για χρέη που ψευδώς δηλώθηκε ότι καλύφθηκαν.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναμένεται το πρωί της Τετάρτης να απορρίψει τις εφέσεις κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών που δικαίωνε Κέρκυρα και Πανιώνιο. Γεγονός που θα αποτελέσει πρόκριμα και για την αντίστοιχη εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου οι δύο ομάδες έχουν προσβάλει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Με την απορριπτική απόφαση του Διαιτητικού, η εκδίκαση στην Εφέσεων καθίσταται ουσιαστικά άνευ αντικειμένου.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες έχουν δηλώσει ανοιχτά πως θα κυνηγήσουν την υπόθεση με διάφορους τρόπους (πολιτικά δικαστήρια, ευρωπαϊκά δικαστήρια κτλ), συνεπώς αναμένονται εξελίξεις.

Θυμίζουμε πως η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας έχει επικυρωθεί, ωστόσο ο συνεταιρισμός έχει ανακοινώσει πως θα σεβαστεί την όποια απόφαση θα διαφοροποιήσει την κατάσταση. Ο Εργοτέλης πάντως έχει προσφύγει δικαστικά και κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας.

ΑΕΚ (ξανα)καλεί πρίγκιπα 

31/7/2012

ΑΕΚ (ξανα)καλεί πρίγκιπα
Βοήθεια από έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο σκέφτηκε να ζητήσει η ΑΕΚ.

Μήνες μετά τον δανεισμό -μέσω του οποίου είχε περάσει την πρώτη φάση αδειοδότησης της UEFA- η «Ένωση» θα απευθυνθεί και πάλι στον Αλ Σουνταΐρι.

Σε νέα επικοινωνία που είχε λοιπόν ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Ντέμη Νικολαΐδη του ζήτησε να μεσολαβήσει, ώστε ο πρίγκιπας να διευκολύνει την ΠΑΕ στην προσπάθεια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Mετά την απόφαση η πληρωμή του άρθρου 44 να μετατραπεί σε προτεραιότητα, η ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση των χρημάτων που απομένουν για να πληρωθεί η δόση και η απαιτούμενη προκαταβολή για τη φορολογική ενημερότητα.

Ένα ποσό το οποίο (μετά και τη ρευστοποίηση της περσινής εγγυητικής από τον Ανδρέα Δημητρέλο που έφτασε τα υπάρχοντα χρήματα στο ταμείο στο 1,1 εκατ. ευρώ) εκτιμάται πλέον στις 400.000.

Στην προσπάθεια λοιπόν να τα βρει ο Ανδρέας Δημητρέλος απευθύνθηκε και στον Ντέμη Νικολαΐδη. Έχοντας νέα τηλεφωνική επαφή μαζί του και ζητώντας του να μεσολαβήσει, ώστε ο Τούρκι Αλ Σουνταΐρι να διευκολύνει εκ νέου την ΑΕΚ. Όχι με δανεισμό αυτή τη φορά, αλλά δεχόμενος να αποδεσμεύσει τη δόση των 350.000 ευρώ που του έχει εκχωρηθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό από τη δόση του προσεχούς Μαρτίου.

Ωστόσο ο πρώην πρόεδρος τόνισε στον… νυν πως οποιαδήποτε σχετική συζήτηση με τον πρίγκιπα δεν μπορεί να γίνει μέσω του ίδιου, αλλά μέσω του Χάρη Οικονομόπουλου. Το κατά πόσο, λοιπόν, το αίτημα της ΑΕΚ μπορεί να δρομολογηθεί θα φανεί μετά την επικοινωνία που θα έχει ο Δημητρέλος με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ στην υπόθεση Ψωμιάδη.

«Πριβέ» το φιλικό της ΑΕΚ 

31/7/2012

«Πριβέ» το φιλικό της ΑΕΚ
Για… λίγους θα είναι το τρίτο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ επί αγγλικού εδάφους.

Κι αυτό διότι, όπως αποφασίστηκε σήμερα, το ματς με τη Ρέξαμ (που αγωνίζεται στην Κόνφερανς) θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ανεξάρτητα απ’ αυτό πάντως οι φίλοι της «Ένωσης» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παιδιών του Βαγγέλη Βλάχου, αφού το παιχνίδι θα μεταδοθεί κανονικά από το NovaSports στις 14:00.

Χάνει Μπουγαΐδη 

31/7/2012

Χάνει Μπουγαΐδη 
Μια απρόοπτη απώλεια (τουλάχιστον για το φιλικό με τη Ρέξαμ) προέκυψε για την ΑΕΚ.

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης υπέστη τράβηγμα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και όπως είναι λογικό θα απουσιάσει από το τρίτο τεστ των «κιτρινόμαυρων» επί αγγλικού εδάφους.

Το μέγεθος του προβλήματος, δε, (στον δεξιό λαγονοψοΐτη) το οποίο θα φανεί προσεχώς θα κρίνει αν και πόσο θα χρειαστεί να λείψει από τις επόμενες προπονήσεις.

Εκτός του Μπουγαΐδη, πάντως, από το απογευματινό πρόγραμμα απουσίασαν επίσης οι Τσεβάς και Τομαράς, που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και κάκωση έσω πλαγίου αντίστοιχα.

Όσο για τον Δημήτρη Σιαλμά, το πρόβλημα με τη μέση του δεν του επέτρεψε να γυμναστεί ούτε την Τρίτη, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπολογίζεται από τον Βαγγέλη Βλάχο ούτε για το φιλικό με τη Ρέξαμ.

«Ψαλίδι» στην ΑΕΚ 

31/7/2012

«Ψαλίδι» στην ΑΕΚ 
Πάνω στη μίνι-έκρηξή του στην προπόνηση της Δευτέρας ο Βαγγέλης Βλάχος «απείλησε» τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ πως κάποιοι θα γυρίσουν πίσω.

Μπορεί την Τρίτη, λοιπόν, να εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά τους στην προπόνηση, ωστόσο αυτό που είπε θα το κάνει πράξη.

Έτσι, τέσσερις παίκτες που δεν ικανοποίησαν τον προπονητή της «Ένωσης» με τη συνολική τους παρουσία ως τώρα «κόπηκαν» και θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, λοιπόν, οι Νικόλτσης, Τσεβάς, Γαρουφαλιάς και Τομαράς ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον Βλάχο ότι πλέον δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Οι τέσσερις νεαροί θα ταξιδέψουν απευθείας την Τετάρτη για την Ελλάδα κι έτσι το ρόστερ με το οποίο θα συνεχίσει να δουλεύει ο Έλληνας προπονητής στο Τσέστερ (το οποίο είχε αυξηθεί ακόμα περισσότερο μετά την άφιξη των Παυλή και Κατσέτη) θα μειωθεί πλέον στους 27 ποδοσφαιριστές.

Ο αγαπημένος έγινε αρχηγός! 

1/8/2012

Ο αγαπημένος έγινε αρχηγός! 
Ο αγαπημένος παίκτης της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας, ο Πάμπλο Γκαρσία, θα είναι ο πρώτος αρχηγός του «Δικεφάλου» τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως αποφάσισε ο Γιώργος Δώνης την Τρίτη, λαμβάνοντας υπόψη την προσωπικότητα και το έρεισμα του 35χρονου Ουρουγουανού μέσου.

Δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και τρίτος ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ραντεβού στη Νιόν 

1/8/2012

Ραντεβού στη Νιόν 
Ως ευκαιρία για να δώσει μια… παράσταση για τον κόσμο του και να τονώσει το ενδιαφέρον για εισιτήρια διαρκείας και Παναθηναϊκή Συμμαχία αντιμετωπίζουν πλέον στο «τριφύλλι» τη ρεβάνς με τη Μάδεργουελ. Μετά το 2-0 στη Σκωτία, οι «πράσινοι» στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην κλήρωση της επόμενης φάσης του Champions League που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν στις 10 Αυγούστου.

Βέβαια, μέχρι τότε μεσολαβεί το δεύτερο ματς κόντρα στη σκωτσέζικη ομάδα, στην οποία εφόσον οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εμφανιστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι, μόνο να κερδίσουν μπορούν.

Οι «πράσινοι» οφείλουν να κρατήσουν –επαναλαμβάνοντας αντίστοιχη εμφάνιση- τους φίλους της ομάδας «ζεστούς» και να «χτίσουν» οι ίδιοι αυτοπεποίθηση, η οποία έρχεται μέσα από νίκες και επιτυχίες.

Ταυτόχρονα και η διοίκηση σίγουρα τρίβει τα χέρια της μετά το 2-0 επί της Μάδεργουελ που ουσιαστικά βάζει από τώρα την ομάδα στην κληρωτίδα της επόμενης φάσης, αλλά και κοντά στα 6 εκατ. ευρώ στα ταμεία. Με αυτό το ποσό, μπορεί να μην δίνεται η δυνατότητα για αλλαγή σελίδας, εξασφαλίζει όμως την επιβίωση και στις μέρες μας ακόμη κι αυτό είναι ζητούμενο. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως –είτε στο Champions League είτε στο Europa- θα έχει ευρωπαϊκή παρουσία και προοπτική μέχρι τον Δεκέμβρη.

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο του «τριφυλλιού», σίγουρα πήρε ένα θετικό δείγμα από την κατάσταση της ομάδας την οποία είδε να συνδυάζει τη συμπλήρωση 250 ευρωπαϊκών αγώνων με μια νίκη. Κάτι που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε κανόνα για τον Παναθηναϊκό, τα τελευταία χρόνια όμως, είχαν δεν αρκετές… μουντζούρες και επώδυνους αποκλεισμούς.

Σχετικά με το ρόστερ τώρα, κανείς δεν αμφισβητεί ότι προσθήκες πάντα απαιτούνται, φάνηκε όμως πως παίκτες με ποιότητα υπάρχουν ακόμη. Ο Σισοκό σίγουρα θάμπωσε με την εξαιρετική του παρουσία και αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τους συμπαίκτες του. Και όχι μόνο τους νέους, αλλά και άλλους που βρίσκονται καιρό στην ομάδα και οφείλουν να αντιληφθούν πως όσο δύσκολη κι αν είναι η παρούσα κατάσταση στην ομάδα, για ορισμένους αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για προσωπική διάκριση μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες.

Οι επόμενες 48 ώρες 

1/8/2012

Οι επόμενες 48 ώρες
Σε αγώνα δρόμου για την έκδοση φορολογικής ενημερότητας ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, έχει επιδοθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος. Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες. Τρίτο φιλικό επί αγγλικού εδάσφους κόντρα στη Ρέξαμ (14:00, Novasports 1).

Βέβαια στην «Ένωση», το θέμα είναι πως τρέχουν παράλληλα πολλά καυτά ζητήματα, με αποτέλεσμα ακόμη και οι οπαδοί της να δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Στο σημείο που βρίσκεται όμως ο σύλλογος, για τους περισσότερους δεν προέχει ούτε η προσπάθεια του Βαγγέλη Βλάχου με τα πιτσιρίκια του ώστε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, ούτε οι διοικητικές εξελίξεις με τις πρωτοβουλίες του Θωμά Μαύρου και τα αποτελέσματα που αυτές έχουν, είτε πρόκειται για κόντρες που προκύπτουν, είτε για τοποθετήσεις όπως εκείνη του Ντέμη Νικολαΐδη που επιτρέπουν αισιοδοξία.

Η απόλυτη προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του «OK» για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα και είναι λογικό η προσπάθεια του κ. Δημητρέλου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» στηρίζουν πολλά στο να προλάβει να κατατεθεί στη Βουλή –πριν κλείσει τη Δευτέρα μέχρι τις 21 Αυγούστου- τροπολογία η οποία θα προβλέπει την έκδοση προσωρινής φορολογικούς ενημερότητας για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα οικονομικής φύσης, καταβάλλοντας βέβαια ένα διόλου ευκαταφρόνητο πόσο.

Πάνε καλά! 

1/8/2012

Πάνε καλά!
Ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του Άρη δηλώνουν στη «SportDay» τόσο ο βοηθός του Μάκη Κατσαβάκη, Κώστας Παπαδόπουλος, όσο και ο γυμναστής της ομάδας, Ηλίας Καρακώστας. Και οι δύο τονίζουν ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά ιδιαίτερα από τα νέα παιδιά που καλούνται να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπαν στη «SportDay»:


Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ομάδα;


Κ.Π.: «Η ομάδα προετοιμάζεται κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση και σταδιακά μπαίνουμε στο κομμάτι της τακτικής. Μέχρι τώρα η προετοιμασία βαίνει καλώς. Αυτό που θέλουμε με τον κόουτς είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ακόμη έχουμε δρόμο…».

Από το επίπεδο ετοιμότητας των νεαρών που για πρώτη φορά κάνουν προετοιμασία σε τέτοιο επίπεδο, είστε ικανοποιημένοι;

Κ.Π.: «Προσπαθούν πολύ. Οι ελλείψεις είναι πολλές σε θέματα τακτικής αλλά και φυσικής κατάστασης. Ο κόουτς επέλεξε τους συγκεκριμένους γιατί διέκρινε ένα ταλέντο. Από 'κει και πέρα, αυτοί τώρα είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του».

Ποιες είναι οι αρμοδιότητες που έχετε σαν τιμ;


Κ.Π.: «Με τον Μάκη είμαστε μαζί 7 χρόνια. Υπάρχει πάντα μια προετοιμασία πριν από την προπόνηση. Καθόμαστε όλοι μαζί συζητάμε, υπάρχει ένας σωστός καταμερισμός και η δουλειά γίνεται πιο εύκολη».
Η.Κ: «Είμαστε ένα τιμ. Δεν θα μπούμε στον χαρακτηρισμό ο βοηθός, ο συνεργάτης, ο γυμναστής. Ο δάσκαλος καθορίζει πάντα τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουμε στις επιμέρους εργασίες. Υπάρχει μία άριστη συνεργασία μεταξύ μας».
Δίνετε μεγάλη έμφαση ως τιμ στην παρακολούθηση βίντεο…


Η.Κ.: «Η καταγραφή του βίντεο γίνεται για δύο λόγους. Ο ένας είναι να δούμε εμείς σαν τιμ αν αυτά που σχεδιάσαμε βγήκαν καλά στο γήπεδο και ο άλλος για να δούμε ποια παιδιά δουλεύουν σωστά και ποια παιδιά θέλουν βελτίωση σε κάποια κομμάτια».

Θα ήθελα ένα σχόλιο για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι λόγω ανάγκης ήρθαν στο προσκήνιο…


Κ.Π.: «Ταλέντο υπάρχει. Αυτοπειθαρχία δεν υπάρχει. Υπάρχει έλλειψη υποδομών, αλλά κυρίως λείπει ο σεβασμός. Είμαστε λίγο στο… "δεν βαριέσαι" σαν Ελληνες».

Φεύγει αισιόδοξος ο ΠΑΟΚ 

1/8/2012

Φεύγει αισιόδοξος ο ΠΑΟΚ 
Τα ψέματα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ.

Τα φιλικά αποτελούν παρελθόν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς το πρωί της Τετάρτης (1/8) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για το Τελ Αβίβ, για το ματς με την Μπνέι Γεχούντα (2/8), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Για μετά την επιστροφή από το Ισραήλ μετατίθεται η απόκτηση του στόπερ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον ΠΑΟΚ, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ωστόσο άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν χάνουν την πίστη τους, πως μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Θέλει να χτυπήσει από τα άκρα

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα χτυπήσει την Μπνέι Γεχούντα. Με βάση από αυτά που παρακολούθησε στο DVD αλλά και την έκθεση του Μίοντραγκ Μένταν (παρακολούθησε το ματς Μπνέι-Σιράκ), ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει περισσότερο βάρος άκρα. Αυτό γιατί, οι τρεις επιθετικοί των Ισραηλινών, στο 4-3-3 που παίζουν, δεν μαρκάρουν σχεδόν καθόλου, με αποτέλεσμα να περιμένει τους Λίνο και Έτο να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο.

Μετά το Ισραήλ ο αντι-Μαλεζάς

Μπορεί όλα να έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα τελείωνε μέχρι χθες την υπόθεση «στόπερ», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Οι Γεωργιάδης και Δώνης έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Στέλιου Μαλεζά, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι πολύ εύκολη. Παρ' όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ.

Κωνσταντόπουλος: «Δεν το βάζω στα πόδια» 

1/8/2012

Κωνσταντόπουλος: «Δεν το βάζω στα πόδια»
Ξεχωριστό ρόλο στη φετινή ΑΕΚ έχει πλέον ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, αφού από τη μία οφείλει να υπερασπίζεται τα δίχτυα της ομάδας του και παράλληλα να βοηθά τα πολλά νέα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ. Σε συνέντευξή του ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε πως δεν είναι από τους τύπους που το βάζουν στα πόδια όταν έρχονται τα δύσκολα και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στην «Ένωση».

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο «Goal»:

«Δεν το βάζω στα πόδια. Προσπαθώ να πάρω και να δώσω ό,τι μπορώ σε όποια ομάδα κι αν είμαι. Η ομάδα θα βγει από το αδιέξοδο. Έτσι δείχνουν τα πράγματα κι έτσι ελπίζουμε. Και δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα έφερναν την ομάδα σε δύσκολη θέση».

Το ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν με φοβίζει. Παντού γίνεται ανανέωση. Πολλές ομάδες το έχουν κάνει με επιτυχία έχοντας στραφεί στις Ακαδημίες. Αλλά αγχώνεσαι αν δεν ξέρεις το αν θα υπάρχει ομάδα σε ένα μήνα. Διότι αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Καλό είναι να μην συμβαίνουν αυτά σε μεγάλες ομάδες, όταν όμως συμβούν, πρέπει να ανταποκρίνεσαι.

Είναι λογικό να χρειάζεται να βοηθήσεις τα νέα παιδιά. Έτσι είναι ο κύκλος. Είναι πρόκληση για μένα αφού είναι παιδιά που δεν έχουν ξανακάνει προετοιμασία σε αυτό το επίπεδο… Είναι στο χέρι τους το αν θα πετύχουν ή όχι. Είναι καλά παιδιά που έχουν αρχίσει να πατάνε στα πόδια τους… Έχουν δείξει πως έχουν διάθεση και θέλησ
η».

Θέλει Ατρόμητο ο Σουμπίνιο 

1/8/2012

Θέλει Ατρόμητο ο Σουμπίνιο
Δεν κρύβει την προτίμησή του προς τον Ατρόμητο, στην περίπτωση που δοθεί δανεικός, ο Σουμπίνιο. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αντιλαμβάνεται τη δυναμική της ομάδας των δυτικών προαστίων και καταλαβαίνει πως εκεί θα μπορέσει να έχει το ρόλο που επιθυμεί.

«Θέλω να παίξω στον Ατρόμητο, αν δεν μείνω στον Ολυμπιακό. Έχει εξαιρετική ομάδα, σπουδαίο προπονητή και θα παίξω Ευρώπη», φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον του ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος και την περασμένη σεζόν έκανε τη διαφορά τόσο στον ΟΦΗ όσο και στο Λεβαδειακό το διάστημα που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τις αποφάσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού από αυτες θα κριθεί και το μέλλον του Βραζιλιάνου.

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου