ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μαυροειδής: "Ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί ο Ολυμπιακός"

Μαυροειδής: "Ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί ο Ολυμπιακός"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RDIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε πως η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν ό,τι καλύτερο που θα μπορούσε να του συμβεί στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως μπορεί να επαναληφθεί η περσινή σεζόν.
Οι διοργανωτές του 8ου Kos Basketball Camp, που ειδικά φέτος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Ιπποκράτη Κω που ξεκίνησε στις 30 Ιουνίου, είχαν την χαρά να έχουνε στην συντροφιά τους τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Η παρουσία του διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού ήταν στην λογική των διοργανωτών του ΚΒC (Kos Basketball Camp) όπως αυτή ίσχυε από την πρώτη χρονιά της παρουσίας καταξιωμένων αθλητών προκειμένου τα παιδιά να τους γνωρίσουν από κοντά. Όπως ακριβώς είχανε την ευκαιρία να τον γνωρίσουνε από κοντά οι νεαροί σε ηλικία αθλητές και αθλήτριες του Ιπποκράτη.

Το ποδαρικό έγινε με τον Μαυροειδή που φρόντισε να ήταν αρκετά ορεξάτος και με τρομερή διάθεση όπως έδειξε από την πρώτη στιγμή των συνομιλιών του με τα παιδιά, ενώ έπαιξε μαζί τους διαγωνιστικά παιχνίδια, όπως και φωτογραφήθηκε και υπέγραψε στις φανέλες τους.

Στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού υπήρχε προβολή σε οθόνη καθ΄ όλη την παρουσία του διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού με στιγμιότυπα από αγώνες του και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όπως ήταν επόμενο τα παιδιά του Ιπποκράτη παρακολούθησαν με αρκετό ενδιαφέρον βιντεάκι που ξεκίνησε με την έναρξη της παρουσίασης του Μαυροειδή, από τον Αντιπρόεδρο και προπονητή της ομάδας Δημήτρη Δρόσο.

Ο Μαυροειδής στα όσα είχε να πει απευθυνόμενος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Ιπποκράτη Κω στάθηκε μεταξύ άλλων και στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αφήνοντας πίσω του την ισπανική ACB και την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη.

"Για μένα η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό ήταν ότι καλύτερο μου μπορούσε να μου συμβεί σε αυτό το χρονικό σημείο της καριέρας μου. Βέβαια πριν πάρω την απόφασή μου το σκέφτηκα σοβαρά και έκρινα ότι ήταν ότι καλύτερο για το μέλλον μου".

Κι όσο για τους στόχους του Ολυμπιακού στην νέα αγωνιστική περίοδο μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και του ελληνικού πρωταθλήματος ο Μαυροειδής είπε: "Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός με σκληρή δουλειά έχει τις δυνατότητες να επαναλάβει μία ανάλογη πορεία".

Ακόμη ο διεθνής σέντερ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου λέγοντας πως επί προσωπικού: "Ήταν μία από τις πιο άσχημες στιγμές της μπασκετικής μου ζωής", και πρόσθεσε για την απουσία της «επίσημης αγαπημένης» πως: "Είναι πολύ άσχημο που η Εθνική ομάδα του μπάσκετ που έχει φέρει τόσες επιτυχίες λείπει από αυτήν την μεγάλη γιορτή. Για αυτό και θα πρέπει όλοι μας να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και κοιτώντας μπροστά να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη".

Κι όσο για την συμβουλή του Μαυροειδή προς τους μελλοντικούς μπασκετικούς αστέρες τους επισήμανε πως: "Θα πρέπει πρώτα από όλα να κοιτάξετε να είστε συνεπείς στις σπουδές σας και να μην τις αμελήσετε και παράλληλα να δουλεύετε σκληρά την ώρα της προπόνησης", λέγοντας για τον εαυτό του: "Έτσι φρόντισα να κάνω και εγώ και τελείωσα την ιατρική".



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου