ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Τo σκοτωσε το...ΘΕΡΙΟ !!! (video)

 Τo σκοτωσε το...ΘΕΡΙΟ !!! (video)

1/8/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Champions League εξασφάλισε κατά μεγάλο ποσοστό η Παναθα που νίκησε τη Motherwell στη Σκοτία με 0-2, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο.
Στο 250ο ευρωπαϊκό παιχνίδι του και υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Παο άνοιξε το σκορ στο 25′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου ο Boumsong πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με τακουνάκι έκανε το 0-1.
(1000 φορες να το δοκιμαζε ξανα δεν θα εμπαινε...)
Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Χάρης Μαυρίας στο 75′, μετά από ασίστ του Sissoko. O νεαρός επιθετικός μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι αντικαθιστώντας τον Toche. Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός δεν κινδύνευσε από τους Σκοτσέζους (αυτο ελειπε...) και με ελάχιστη προσοχή η ρεβάνς του ΟΑΚΑ θα είναι τυπική διαδικασία.
Τα γκολ: Boumsong 25′, Μαυρίας 75′
Οι συνθέσεις:
Motherwell: Randolph, Hammell, Ramsden, Hutchinson, Law, Lasley, Humphrey, Hateley, Higdon, Murphy, Ojamaa
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Boumsong, Βύντρα, Velazquez, Μαρίνος (67′ Κατσουράνης), Σπυρόπουλος, Vitolo, Zeca, Sissoko, Χριστοδουλόπουλος (Fornaroli 85′), Toche (75′ Μαυρίας)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου