ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η Μίλαν θέλει τον Χάιντσε!

Η Μίλαν θέλει τον Χάιντσε!

ΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Γκάμπριελ Χάιντσε βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν. Τονίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από Μπολόνια-Ολυμπιακό, αλλά σαφώς οι "ροσονέρι" τον εξιτάρουν.
Σας αναλύσαμε νωρίτερα το τι λένε απ' τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Γκάμπριελ Χάιντσε, καθώς οι ερυθρόλευκοι τόνισαν πως ο Αργεντινός έχει προταθεί στους Πειραιώτες, παραδέχτηκαν πως βρίσκεται όντως στην λίστα τους με τους υποψήφιους στόπερ, αλλά επεσήμαναν πως η υπόθεση του δεν έχει προχωρήσει.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως για τον Γκάμπριελ Χάιντσε ενδιαφέρεται η Μπολόνια από την Ιταλία και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, με τον Αργεντινό να έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από την Ρόμα, καθώς ο προπονητής των "τζαλορόσι" δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν. Και οι Ρωμαίοι επίσης, βέβαια, είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν.

Ιταλικό δημοσίευμα, όμως, αναφέρει πως ακόμη ένας σύλλογος (και μάλιστα πρωτοκλασάτος) ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκάμπριελ Χάιντσε, ο οποίος αν αποφασίσει να κάνει δικό του τον λατινοαμερικανό σέντερ-μπακ, πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τον κοντράρει. Ο λόγος για την Μίλαν!

Σύμφωνα με τους "γείτονες", λοιπόν, οι Ιταλοί έχουν τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Γκάμπριελ Χάιντσε, οι οποίοι προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ τους όσο καλύτερα μπορούν ύστερα από τις αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών τους.

Πρόσφατα, άλλωστε, έδωσαν με μεταγραφή τον βασικό κεντρικό τους αμυντικό Τιάγκο Σίλβα στη Παρί, και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Το δημοσίευμα τονίζει πως το ενδιαφέρον της Μίλαν εξιτάρει (όπως είναι λογικό) περισσότερο τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, αλλά οι "ροσονέρι" δεν έχουν ακόμη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους για τον Γκάμπριελ Χάιντσε. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Ρόμα και οι "τζαλορόσι" έχουν την διάθεση να τον παραχωρήσουν δίχως να έχουν μεγάλες αξιώσεις.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου