ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Europa League-οι Ελληνικες συμετοχες

Europa League-οι Ελληνικες συμετοχες

3/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Bnei Yehuda – ΠΑΟΚ 0-2 (video)

Καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στα play off του Europa League έκανε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε στο Ισραήλ τη Bnei Yehuda με 0-2, στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Τούμπας.
Η ομάδα του Γιώργο Δώνη ήταν ανώτερη εξαρχής και θα μπορούσε να έχει σκοράρει από το πρώτο μέρος, αν υπήρχε περισσότερη προσοχή στην τελική πάσα.
bnei yehuda paok 0-2 europa league 3os prokrimatikos gyrosΣτο δεύτερο μέρος το σκορ άνοιξε στο 63′ ο Γεωργιάδης, που μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 72′, μετά από εκπληκτική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Πέλκας βρίσκει αριστερά τον Robert, αυτός με τη μία βρίσκει τον Αθανασιάδη και ο Κλάους με πλασέ στην κενή εστία, διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Τα γκολ: Γεωργιάδης 63′, Αθανασιάδης 72′
Οι συνθέσεις:
Bnei Yehuda:
Aiyenugba, Azoz, Cohen, Mori, Ivaškevičius, Edri, Galván (Levi 81′), Menashe (Zaid 46′), Marinković, Nachum (Agaiev 66′), Ndlovu
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Etto, Lino, Khumalo, Κατσικάς, Garcia, Lazar (Κάτσε 75΄), Γεωργιάδης (Σαλπιγγίδης 82′), Robert, Αθανασιάδης, Γιάννου (Πέλκας 71΄).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για το Europa League, Bnei Yehuda – ΠΑΟΚ 0-2



Αστέρας Τρίπολης – Maritimo 1-1 (video)


Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε στην Τρίπολη ο Αστέρας με την πορτογαλική Maritimo στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και πλέον για να προκριθεί θα πρέπει να νικήσει στη ρεβάνς ή να πάρει ισοπαλία με 2-2 ή και μεγαλύτερο σκορ.
Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 48′ με τον Rayο, μετά από ωραία προσπάθεια του Navarro και τραγική έξοδο του Sahlin.
asteras tripolis maritimo 1-1 europa league tritos prokrimatikos gyrosO Αστέρας πίεσε για το δεύτερο γκολ, είχε μία καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Perrone, ωστόσο η Maritimo ήταν εκείνη που ισοφάρισε στο 71′, όταν ο Fidelis εκμεταλλεύτηκε λάθος του Usero, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-1
Τα γκολ: Rayo 48′ – Fidelis 71′
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης
: Μπαντής, Πιπίνης, Álvarez, Juanito, Φραγκουλάκης (Sankare 46′), Usero, Rayo (Μπακασέτας 66′), Τσαμπούρης, Κουρμπέλης (Hegon 66′), Perrone, Ximo Navarro
Maritimo: Salin, Briguel, João Guilherme, Roberge, Ruben, Μiranda, Luiz, Sami, Dias, Fidelis (Adilson 84′), Nhuck (Antonio 74′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για το Europa League, Αστέρας Τρίπολης – Maritimo 1-1.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου