ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Συνεχίζεται η παραλαβή των καρτών διαρκείας

Συνεχίζεται η παραλαβή των καρτών διαρκείας

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι συνεχίζεται η παράδοσή τους, καθημερινά και ώρες 10:00 – 17:00, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Να σημειωθεί ότι την προσεχή Τρίτη (7/8), που θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας με τη Μάλαγα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θα παραδίδονται οι κάρτες διαρκείας από τις 10:00 μέχρι τις 16:00. Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με την υποχρεωτική επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας άλλου κατόχου, θα πρέπει να προσκομίσει φωτοτυπία ταυτότητας του κατόχου του εισιτηρίου διαρκείας που θέλει να παραλάβει, ή επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή εξουσιοδότηση.

Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει αγορά με την χρήση πιστωτικής κάρτας και δεν έχουν υπογράψει την αντίστοιχη απόδειξη, θα πρέπει να υπογράψουν το σχετικό παραστατικό, με την προσέλευση τους για την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας.

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας φίλου του που χρησιμοποίησε πιστωτική κάρτα χωρίς να υπογράψει σχετικό παραστατικό, θα πρέπει να προσκομίσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σχετική εξουσιοδότηση επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή, διαφορετικά η παραλαβή δεν θα είναι εφικτή.

Τηλ. πληροφοριών: 210-48 00 920.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου