ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κανονικά το φιλικό με Μάλαγα

Κανονικά το φιλικό με Μάλαγα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Η Μάλαγα ταξίδεψε στην Ιταλία για το φιλικό παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Έτσι, δεν τίθεται θέμα αναβολής του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, την προσεχή Τρίτη (7/8).
Ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για άρνηση των παικτών της Μάλαγα να ταξιδέψουν σε Ιταλία Ελλάδα για τα φιλικά παιχνίδια με Γιουβέντους και Ολυμπιακό, αντίστοιχα, εξαιτίας των χρημάτων που τους οφείλονται από τη διοίκηση του συλλόγου της Ανδαλουσίας.

Τελικά, όμως, η αποστολή της Μάλαγα ταξίδεψε κανονικά με προορισμό την Ιταλία για το φιλικό ματς με τη Γιουβέντους, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (4/8).

Κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται αμφιβολία για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός-Μάλαγα, που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (7/8).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου