ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

"Προχωρημένες διαπραγματεύσεις"

"Προχωρημένες διαπραγματεύσεις"

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τουλούζ για την απόκτηση του Πάουλο Μασάδο.
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η περίπτωση απόκτησης του Πάουλο Μασάδο από τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι μοιάζουν να καταλήγουν στις περιπτώσεις του Βραζιλιάνου Κανού της Σταντάρ Λιέγης για το κέντρο της άμυνας αλλά και του Πορτογάλου άσου της Τουλούζ, Πάουλο Μασάδο, για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αυτό πιστεύουν και αρκετά ΜΜΕ του εξωτερικού που τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται συνεχώς με τις επαφές που έχουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας με τον γαλλικό σύλλογο. Σε δημοσίευμα της το Σάββατο, η ιστοσελίδα "www.footmercato365.com" υποστηρίζει πως Ολυμπιακός και Τουλούζ βρίσκονται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Μασάδο.

"Έχοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2015, ο μέσος της Τουλούζ Πάουλο Μασάδο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό. Οι διαπραγματεύσεις κάνουν λόγο για ποσό της τάξεως των 2.25-2.5 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος του κλαμπ Ολιβιέ Σαντράν απαιτεί τραπεζικές εγγυήσεις για να ελευθερώσει τον πρώην παίκτη της Σεντ Ετιέν", αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο, όπου σημειώνεται πως οι Πειραιώτες προσφέρουν τα μισά χρήματα της μεταγραφής μετρητά και το υπόλοιπο 50% μέσα στη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου