ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα, ατομικό Μιραλάς-Γκρέκο

Προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα, ατομικό Μιραλάς-Γκρέκο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
 
Ο Ιμπαγάσα προπονήθηκε για ένα διάστημα μαζί με τους συμπαίκτες του, ενώ έκαναν ατομικό οι Μιραλάς και Γκρέκο. Η ομάδα δούλεψε πάνω στην τακτική, αλλά και στην τεχνική των ποδοσφαιριστών.
Στο γήπεδο της Χορστ συνέχισαν και το απόγευμα (18:30) της Τετάρτης (1/8) την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Αφού ξεκουράστηκαν για λίγο το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στο Έρμελο, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στις 17:30 (τοπική ώρα, 18:30 Ελλάδας) στο γήπεδο της Χορστ, προκειμένου να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Το πρόγραμμα είχε ξανά αρκετή ποικιλία στις ασκήσεις που οι παίκτες εκτέλεσαν. Δούλεψαν , όπως πάντα, με την μπάλα στα πόδια, επάνω στην τεχνική τους, αλλά και την τακτική.

Χωρίστηκαν σε γκρουπ και έπαιξαν με την κατοχή της μπάλας, την ανάπτυξη του παιχνιδιού με στόχο το γκολ (σε ένα τέρμα), αλλά και τη σωστή αμυντική αντίδραση. Οι ποδοσφαιριστές που αμύνονταν δεν απομάκρυναν απλώς την μπάλα, αλλά την έβγαζαν με πάσες από την περιοχή τους, σαν να αρχίζουν νέα επίθεση.

Στο άλλο μισό του γηπέδου, όσοι δεν συμμετείχαν σε αυτή την άσκηση, δούλεψαν πάνω στα τελειώματα των φάσεων, με μπαλιές από τα πλάγια.

Οι Κέβιν Μιραλάς, Λεάντρο Γκρέκο και Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν επίσης στο γήπεδο. Οι δύο πρώτοι δούλεψαν ατομικά, ενώ ο δεύτερος συμμετείχε στις ασκήσεις κατοχής με τους συμπαίκτες του, ενώ έκανε και ατομικό.

Το επόμενο ραντεβού των «ερυθρολεύκων» στο γήπεδο είναι προγραμματισμένο για τις 9:30 τοπική ώρα (10:30 Ελλάδας) την Πέμπτη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου