ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Δούλεψαν στην τακτική στο Έρμελο

Δούλεψαν στην τακτική στο Έρμελο

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Στη πρωινή προπόνηση της Παρασκευής οι Πειραιώτες δούλεψαν στη τακτική, ενώ πραγματοποιήθηκε και εσωτερικό διπλό, με σκόρερ τον Αμπντούν. Ατομικό Μιραλάς-Γκρέκο, προφυλάχθηκε ο Κάρολ, ειδικό πρόγραμμα ο Τάτος.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και το πρωί της Παρασκευής (3/8) την προετοιμασία τους στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Μετά το χθεσινό, απογευματινό ρεπό, που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του, αυτοί επέστρεψαν το πρωί στο γήπεδο της Χορστ και συνέχισαν την προετοιμασία τους.

Δούλεψαν ξανά πάρα πολύ με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις τακτικής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος, στα τελειώματα των φάσεων, έπειτα από σωστή κίνηση και ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Από το πρόγραμμα δεν έλειψε και το δίτερμα. "Κόκκινοι" και "κίτρινοι" δούλεψαν με αυτό τον τρόπο στην τακτική.

 Με τους "κόκκινους" ήταν οι Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Ντιελνά, Μανωλάς, Καραγκούνης, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Λυκογιάννης, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ. Με τους "κίτρινους" οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Ντιόγκο και Πάντελιτς.

Οι δύο ομάδες άλλαξαν, στη συνέχεια, συνθέσεις, ενώ για τους "κίτρινους" σκόραρε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Μιραλάς και Γκρέκο. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ γυμνάστηκε και μόνος του. Ειδικό πρόγραμμα έκαναν οι Ζαραδούκας και Τάτος (αιμάτωμα στο πόδι).

Ο Ρόι Κάρολ προφυλάχθηκε και γυμνάστηκε μόνος του στο ξενοδοχείο ενώ αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση. Αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 ώρα Ελλάδας (17:30 τοπική).

www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου