ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Σαπουνάρου αν φύγει ο Τοροσίδης

Σαπουνάρου αν φύγει ο Τοροσίδης

Την περίπτωση του Ρουμάνου διεθνή της Πόρτο, Κρίστιαν Σαπουνάρου, έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, στο ενδεχόμενο που φύγει ο Βασίλης Τοροσίδης. Αρέσει ο παίκτης στον Λεονάρντο Ζαρντίμ
Στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν τον Βασίλη Τοροσίδη στο ρόστερ της ομάδας, ανανεώνοντας την συνεργασίας τους με τον 27χρονο δεξιό μπακ για τα επόμενα χρόνια. Στο ενδεχόμενο όμως που παραχωρηθεί ο Έλληνας διεθνής στην Ρόμα, η οποία επιθυμεί να τον αποκτήσει, στον Πειραιά έχουν ήδη... βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο λόγος για τον 28χρονο (5/4/1984) Ρουμάνο και υψηλόσωμο (1.87μ.) δεξιό μπακ της Πόρτο, Κρίστιαν Σαπουνάρου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ αν χρειαστεί.

 Τον ποδοσφαιριστή έχει ξεχωρίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τον γνωρίζει αρκετά καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Κρίστιαν Σαπουνάρου έχει συμβόλαιο με την Πόρτο ως το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ποδοσφαιριστή να έχει εκφράσει την διάθεση να αποχωρήσει από τους "Δράκους".

Το έδειξε και στην πράξη, άλλωστε, από το γεγονός πως απουσίασε αδικαιολόγητα από την πρώτη προπόνηση των "μπλε" ενόψει της νέας σεζόν, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκεια του.

Ο Ρουμάνος διεθνής, πριν μετακομίσει στην Πόρτο, αγωνιζόταν στην Ραπίντ Βουκουρεστίου. Πέρσι στην Πόρτο μέτρησε 15 συμμετοχές, σημειώνοντας δύο γκολ. Όσον αφορά τις προθέσεις των "Δράκων", έχουν ήδη τοποθετήσει τον Κρίστιαν Σαπουνάρου στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπολογίζεται για την ερχόμενη σεζόν. Αν φύγει, λοιπόν, ο Τοροσίδης, οι Πειραιώτες θα στραφούν στον Σαπουνάρου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου