ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Το προφιλ του Κανου (video)

  Το προφιλ του Κανου (video)
4/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Tο μεγάλο φαβορί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό ειναι ο Kanu.

Ο σέντερ μπακ της Standar Liege είναι πολύ κοντά  να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Βέλγιο, ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, από τη στιγμή που ο Heinze φέρεται να ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί.
Εξ αρχής, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήταν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Τον παίκτη γνωρίζει άριστα ο Jardim, καθώς οι δυο τους συνυπήρχαν τη σεζόν 2009/10 στην Beira Mar.

 Το προφιλ του Κανου

Ο Antonio Eduardo Pereira dos Santos, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1984 στο Salvador της Βραζιλίας. Έχει ύψος 1.88 μ., βάρος 80 κιλά, και στην Ευρώπη αγωνίζεται από το 2008. Την τριετία 2008-2011 αγωνίστηκε στην Beira Mar, ενώ την περσινή σεζόν ανήκε στο δυναμικό της βελγικής ομάδας.



Δείτε σε δράση τον Kanu:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου