ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Σκέφτεται την... σύνταξη ο Ντόρσεϊ

Σκέφτεται την... σύνταξη ο Ντόρσεϊ

Έγινε γνωστό πως ο Τζόι Ντόρσεϊ επιθυμεί διακαώς φέτος να παίξει στο ΝΒΑ, καθώς χρειάζεται μία αγωνιστική σεζόν ακόμη ώστε να συμπληρώσει τα χρόνια για να μπορεί να πάρει στο μέλλον σύνταξη.
Δεν υπάρχει απολύτως καμία εξέλιξη στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ. Δεν χρειάζεται να σας κουράζουμε, ούτε να γράφουμε κάθε μέρα τα ίδια. Η υπομονή του Ολυμπιακού εξαντλείται και ο Αμερικανός ακόμη δεν έχει φροντίσει να επικοινωνήσει με τους ερυθρόλευκους ώστε να τους δώσει μία τελική απάντηση, συνεχίζοντας να ψάχνει δίχως αποτέλεσμα ομάδα στο ΝΒΑ.

Απορία όλων ήταν το γιατί προσπαθεί τόσο πολύ φέτος ο 29χρονος σέντερ να βρει ομάδα στις ΗΠΑ. Η εξήγηση που δινόταν ήταν πως το να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ είναι το μεγάλο όνειρο του Τζόι Ντόρσεϊ, με τον παίκτη να θεωρεί πως φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία να συμβεί αυτό, λόγω ότι επέστρεψε στις Αμερική με την φήμη του ενεργού μέλους της Πρωταθλήτριας ομάδας της Ευρώπης, τίτλο τον οποίο θέλει να εξαργυρώσει βρίσκοντας σύλλογο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Παράλληλα, όμως, έγινε γνωστή και άλλη μία πληροφορία, την οποία έως τώρα δεν γνωρίζαμε, η οποία εν μέρει εξηγεί το γιατί ο 29χρονος σέντερ ψάχνει με μανία σύλλογο στο ΝΒΑ. Ποια είναι αυτή; Πως ο Τζόι Ντόρσεϊ επιθυμεί διακαώς φέτος να παίξει ξανά μπάσκετ στις ΗΠΑ, καθώς χρειάζεται μία αγωνιστική σεζόν ακόμη ώστε να συμπληρώσει τα απαιτούμενα χρόνια εργασίας εκεί για να μπορεί να πάρει στο μέλλον σύνταξη.

Θέλει να συμπληρώσει από τώρα το απαιτούμενο όριο και να ησυχάσει με αυτό το θέμα. Μα θα μας πείτε πως μπορεί να το κάνει κάποια άλλη σεζόν, στο μέλλον αυτό το πράγμα και όχι φέτος. Ο Τζόι όμως θέλει τώρα να το κάνει πράξη, τώρα που η καριέρα και η φήμη του βρίσκονται στην κορύφωση τους. Καλά κάνει και σκέφτεται το μέλλον του ο Ντόρσεϊ, αλλά θα πρέπει να δώσει σύντομα μία απάντηση στον Ολυμπιακό.

Διότι ο Αμερικανός έτσι όπως το πάει είναι ικανός να απαντήσει τον... Οκτώβρη, εξαντλώντας μέχρι και την τελευταία ελπίδα για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, έχοντας ως έσχατη λύση την επιστροφή στην Ευρώπη. Οι ερυθρόλευκοι όμως του αναγέννησαν την καριέρα του και θα πρέπει να αντιμετωπίζει τον πειραϊκό σύλλογο με μεγαλύτερο σεβασμό. Συμπαθής ο Τζόι και μακάρι να μείνει, αλλά δεν γίνεται να τον παρακαλάς για πολύ ακόμη...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου