ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κλέιζα: "Η διαιτησία ήταν πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού"(videos)

Κλέιζα: "Η διαιτησία ήταν πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού"(videos)

ΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού (2009-10), Λίνας Κλέιζα, αγωνίζεται αυτή την περίοδο με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Ο "ΠιστοΛίνας", ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Euroleague φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του απ' την Ελλάδα μιλώντας στο Sport24.gr και μεταξύ άλλων τόνισε: "Είναι μυστικό; Η διαιτησία ήταν πάντα με μία πλευρά, πάντα υπέρ του Παναθηναϊκού".

Ο Λίνας Κλέιζα αναφέρθηκε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, σχολιάζοντας τα εξής: "Αυτό που έζησα στην Ελλάδα με τους αγώνες και το πάθος που υπήρχε, ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναζήσει στην καριέρα μου. Πέρασα ωραία και έγιναν καλοί αγώνες. Το πρόβλημα, όμως, ήταν οι διαιτητές, οι οποίοι ήταν πάντα υπέρ μίας πλευράς. Αν δεν ήταν αυτοί, θα τα είχαμε πάει καλύτερα με τον Ολυμπιακό".  Όταν ρωτήθηκε ο Λιθουανός σουτέρ για το τι ακριβώς εννοεί, απάντησε: "Είναι μυστικό; Τι με ρωτάς; Οι ρέφερι ήταν πάντα με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Οι διαιτητές σφύριζαν συνεχώς υπέρ του Παναθηναϊκού".

Για το τι του έχει μείνει γενικά σαν ανάμνηση από την Ελλάδα, σχολίασε: "Το πολύ καλό φαγητό και φυσικά οι θάλασσες της. Η ωραία ζωή εκεί, αλλά και οι καλοί άνθρωποι. Πέρασα πολύ ωραία στην Ελλάδα και έχω πολύ καλές αναμνήσεις".

Όσο για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα για να ξαναπαίξει  μπάσκετ, τόνισε: "Δεν ξέρω και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Αν εκείνοι με θέλουν, τότε ναι θα επιστρέψω. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα θα θα επέστρεφα αν μου δινόταν η ευκαιρία. Και φυσικά μιλάω μόνο για την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα για εμένα στην Ελλάδα".

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του:


Ο Λίνας Κλέιζα για όσα έζησε με τον Ολυμπιακό... από ebouz

Ο Λίνας Κλέιζα για τα ντέρμπι Ολυμπιακός -... από ebouz

Ο Λίνας Κλέιζα και οι αναμνήσεις του από την... από ebouz  

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου