ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Φημολογία για ανταλλαγή Σκόνδρα με Σουμπίνιο

Φημολογία για ανταλλαγή Σκόνδρα με Σουμπίνιο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Ολυμπιακός ως μόνο "καθαρόαιμο" δεξί μπακ έχει τον Τοροσίδη και η ομάδα θέλει και δεύτερο. Έντονη η φημολογία περί ανταλλαγής του Σκόνδρα με τον Σουμπίνιο. Γράφει ο Ερυθρός Κατάσκοπος.
Είναι γεγονός πως το ρόστερ του Ολυμπιακού διαθέτει για την θέση του δεξιού μπακ μοναχά έναν ποδοσφαιριστή: τον Βασίλη Τοροσίδη. Είναι ο μοναδικός "καθαρόαιμος" παίκτης των Πειραιωτών αυτή την στιγμή για το συγκεκριμένο πόστο στην ομάδα των ερυθρολεύκων. Τόσο ο Γιάννης Μανιάτης, όσο και ο Φρανσουά Μοδέστο, μπορούν να αγωνιστούν σε αυτόν τον ρόλο κατά συνθήκη.

Χρειάζεται, λοιπόν, ο Ολυμπιακός και έναν ακόμη δεξιό μπακ, ως εναλλακτική λύση στο ρόστερ του, είτε μείνει ο Βασίλης Τοροσίδης, είτε φύγει (αν γίνει αυτό αναμένεται να κινηθεί για τον Σαπουνάρου).Το ενδιαφέρον των Πειραωτών για την απόκτηση του 22χρονου (21/2/1990) δεξιού μπακ του Ατρομήτου, Γιάννη Σκόνδρα, δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς είναι γνωστό.

Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου απασχολεί εδώ και μήνες τους ερυθρόλευκους, αλλά η υπόθεση του δεν έχει προχωρήσει ακόμη.

Όμως, υπάρχει έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα, πως ενδέχεται ο Ολυμπιακός να κάνει ανταλλαγή με τον Ατρόμητο, παραχωρώντας, δηλαδή, στους Περιστεριώτες τον Σουμπίνιο, για να αποκτήσουν τον Γιάννη Σκόνδρα.

Ο Βραζιλιάνος χαφ, πάντως, μέχρι νεοτέρας, συνεχίζει στο ρόστερ των Πειραιωτών, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον πήρε μαζί του στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Το αν θα γίνει πράξη αυτή η μετακίνηση θα φανεί σύντομα. Πάντως, ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται "ζεστά" για τον Σουμπίνιο. Αυτό είναι γεγονός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου