ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Παπάζογλου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με ΠΑΟΚ»

Παπάζογλου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με ΠΑΟΚ» 

12/11/2012

Παπάζογλου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με ΠΑΟΚ»
Την πεποίθηση ότι εάν πιάσει την απόδοση που έχει στα τελευταία παιχνίδια τότε ο Ολυμπιακός δεν θα συναντήσει δυσκολίες και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εξέφρασε ο Τάσος Παπάζογλου μιλώντας στο Novasports. Ο άσος των ερυθρολεύκων μάλιστα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Σάλκε στη Γερμανία επισημαίνοντας ότι και σε αυτόν τον αγώνα ο στόχος της ομάδας θα είναι η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Παπάζογλου στην κάμερα του novasports:

Για τον ΠΑΟΚ και την προσεχή αναμέτρηση στην Τούμπα:
«Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Αν έχουμε την ίδια απόδοση που έχουμε έως τώρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν αρκετοί παίκτες:
«Το καλό είναι ότι στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί παίκτες σε κάθε θέση. Έτσι λοιπόν κάθε παιδί μπορεί μέσα από την προετοιμασία να γίνεται καλύτερος και να παίρνει τις ευκαιρίες του για να αποδείξει τι αξίζει. Στην ομάδα υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Φαινόμαστε και είμαστε μία οικογένεια. Ο Ιμπαγάσα είναι ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα της ομάδας, ωστόσο δεν στεκόμαστε στα άτομα αλλά συνολικά στην ομάδα».

Για τα ματς με τον ΠΑΟΚ και για τη Σάλκε:
«Ο καλός Ολυμπιακός δεν μπορεί να φοβηθεί κανέναν είτε αυτό είναι στην Τούμπα είτε κόντρα στην Σάλκε. Εμείς σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη».

Για ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική:
«Η Εθνική ομάδα είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ δουλεύω σκληρά για να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα αν έρθει και η κλήση από την Εθνική τότε θα είναι καλοδεχούμενη».

Για τη δήλωση που είχε κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε:
«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να μιλάει ένας προπονητής σαν τον Βαλβέρδε με τόσο καλά λόγια. Τον ευχαριστώ πολύ γιατί έμαθα πολλά την περσινή χρονιά υπό τις οδηγίες του».

Για τον Ζαρντίμ:
«Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες όμως αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια. Χρειάστηκε όπως ήταν λογικό χρόνο για να προσαρμοστεί και να μάθει τους παίκτες όμως πλέον όλα είναι καλά».

Για τις ομοιότητες Βαλβέρδε - Ζαρντίμ:
«Και οι δύο προπονητές έχουν την ίδια φιλοσοφία. Θέλουν να παίζουν θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά το σημαντικό είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι και οι δύο προπονητές αφού ήταν στον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλοί».

Για το ματς με την ΑΕΚ:
«Δεν ήταν τόσο εύκολο παιχνίδι όσο δείχνει το σκορ. Η ΑΕΚ παραμένει μία μεγάλη ομάδα, όμως εμείς καταφέραμε και βάλαμε τέσσερα γκολ και πήραμε τη νίκη».

Για τη διαφορά που υπάρχει σε Ελλάδα και Ευρώπη:
«Θα πρέπει να είμαστε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη διαιτησία:
«Μας επηρεάζουν εμάς τους ποδοσφαιριστές όλα αυτά που γίνονται. Ο καθένας ασχολείται με το τι έδωσε και τι δεν έδωσε ο διαιτητής και όχι με την απόδοση της ομάδας. Θα πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί αντί το ελληνικό ποδόσφαιρο να προχωράει πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.»

Για την φάση με τον Κατίδη:
«Υπάρχουν τέτοιες φάσεις σε όλα τα ματς. Έγινε μία φάση με τον Κατίδη, βριστήκαμε και αυτό τελείωσε εκεί. Αυτά είναι συχνά στους αγώνες και θα πρέπει να τελειώνουν στο γήπεδο».

Για τη θέση που παίζει:
«Εγώ δουλεύω σκληρά και όπου με χρειαστεί ο προπονητής είμαι έτοιμος να προσφέρω».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:
«Νιώθω ευλογημένος που αγωνίζομαι σε μία όμάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός μου τα προσφέρει όλα και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω εδώ. Για κάθε νέο παίκτη είναι όνειρο να αγωνιστεί στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου