ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Καραγκούνης: «Τους χρειαζόμαστε»

Καραγκούνης: «Τους χρειαζόμαστε» 

12/11/2012

Καραγκούνης: «Τους χρειαζόμαστε»
Κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού απηύθυνε ο Βασίλης Καραγκούνης ενόψει του αγώνα της ομάδας Νέων με την αντίστοιχη της Μαρσέιγ για τη διοργάνωση Next Gen Series με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω κόσμο στο πλευρό μας, να φωνάζει και να στηρίζει και την ομάδα μας», τόνισε ο άσος των ερυθρολεύκων ο οποίος επεσήμανε ότι ανυπομονεί για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Καραγκούνη στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της ομάδας Νέων με την αντίστοιχη, της Μαρσέιγ:

-Πώς διαμορφώνεται στο μυαλό σου το ενδεχόμενο πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του NextGen Series;
«Είναι κάτι το οποίο όλοι μας πλέον σκεφτόμαστε. Με νίκη θα έχουμε μπει πλέον πολύ δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Αρχίσαμε ως αουτσάιντερ τη σεζόν σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση και πλέον είμαστε δυνατά στο «κόλπο» της επόμενης φάσης! Για να πω την αλήθεια μου, γουστάρω πάρα πολύ που έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει και περιμένω πως και πώς να έρθει το ματς της Πέμπτης. Ανυπομονώ»

-Προετοιμάζεσαι διαφορετικά για έναν τέτοιο αγώνα σε σχέση με ένα ματς του Πρωταθλήματος Νέων της Super League;
«Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Έχουν άλλο πρεστίζ, άλλη δυσκολία, άλλη σημασία, για όλους μας. Και εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου, αντιμετωπίζουμε διαφορετικά αυτό το ματς, αλλά όχι ως προς τον στόχο μας. Αυτός παραμένει απαράλλαχτος. Είναι μόνο η νίκη. Αγωνιστικά, το βλέπουμε διαφορετικά. Οι αντίπαλοι σε τέτοιο επίπεδο χρειάζονται περισσότερη προσοχή, γιατί μπορεί να είναι πιο δυνατοί και να μας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Πρέπει να αμυνόμαστε σωστά και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας σε αυτό το επίπεδο. Αυτό προσπαθούμε».

-Η εμπειρία σου από την παρουσία σου στην πρώτη ομάδα και το γεγονός ότι έκανες μαζί της την καλοκαιρινή προετοιμασία, πως σε βοηθάει;
«Είναι κάτι ξεχωριστό το να προπονείσαι με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Σου δίνει ώθηση, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα, γίνεσαι καλύτερος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να ωριμάσω αρκετά στο παιχνίδι μου και νομίζω ότι όποιο από τα παιδιά έχει τη δυνατότητα να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα το καταλαβαίνει αυτό. Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα το ότι είχα αυτή την εμπειρία της καλοκαιρινής προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα και με βοήθησε να γίνω πιο έμπειρος».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει του ματς της Πέμπτης, κόντρα στη Μαρσέιγ;
«Εύχομαι και ελπίζω να είναι όλοι στο γήπεδο! Θα ήθελα πάρα πολύ να δω κόσμο στο πλευρό μας, να φωνάζει και να στηρίζει και την ομάδα μας. Αυτό που θέλω να πω είναι πως τους χρειαζόμαστε, καθώς και εμείς, η ομάδα Νέων, όπως και η πρώτη ομάδα, αγωνιζόμαστε για το καλό του ίδιου μεγάλου συλλόγου, του Ολυμπιακού! Προσπαθούμε για το καλύτερο και σε αυτή μας την προσπάθεια τους θέλουμε δίπλα μας»

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου