ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Με Κοντρέρας και… Πίνο

Με Κοντρέρας και… Πίνο 

12/11/2012

Με Κοντρέρας και… Πίνο
Σε εξαιρετικό κλίμα μετά τη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και αρκετές απουσίες διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμπιακού τη Δευτέρα. Η ευχάριστη είδηση είχε να κάνει με την επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στις προπονήσεις, καθώς ο Χιλιανός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι έλαβε μέρος ακόμη και στο διπλό. Σε αυτό συμμετείχε και ο Χουάν Πίνο για πρώτη φορά. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θα αξιολογηθεί από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ προτού αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί το Δεκέμβρη.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Τοροσίδης, Μανιάτης, Μήτρογλου και Χολέμπας. Ο Κώστας Μανωλάς ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής, αλλά επειδή ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην δεξιά κνήμη δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Δουβλίνο για το φιλικό με την Ιρλανδία και στη θέση του κλήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας. Ο Μανωλάς θα παραμείνει στου Ρέντη για να ακολουθήσει θεραπεία, με την ελπίδα να προλάβει το ματς με τη Σάλκε την επόμενη εβδομάδα.

Οι υπόλοιποι διεθνείς που θα επιστρέψουν στη βάση τους την Πέμπτη είναι οι Μασάντο (Πορτογαλία), Μέγιερι (Ουγγαρία), Κάρολ (Ιρλανδία), Τζεμπούρ (Αλγερία) και Φέισα (Σερβία).

Το προσωπικό του πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί, εξάλλου, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Την Τρίτη οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα αρχίζει ουσιαστικά την Τετάρτη με προπόνηση στις 16:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου