ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Θα μας βοηθήσει ο Πάουελ, θέλει χρόνο"

Μπαρτζώκας: "Θα μας βοηθήσει ο Πάουελ, θέλει χρόνο"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν κακός στην άμυνα, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη όταν σοβαρεύτηκε σε αυτή. "Θα μας βοηθήσει ο Πάουελ, θέλει χρόνο", είπε.
Διαβάστε το τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Ήταν προφανές από το πως πήγε το ματς ότι νομίζαμε ότι ήταν παιχνίδι διεκπεραίωσης. Το Περιστέρι ήταν ανταγωνιστικό και έπαιξε έξυπνα. Εμείς σοβαρευτήκαμε στο τέλος όταν βρεθήκαμε προ του φάσματος να κινδυνέψουμε. 

Ήμασταν κακοί στην άμυνα και όταν τα καταφέραμε, κερδίσαμε. Η νίκη είναι που μετράει. Το πρόγραμμά μας είναι αδυσώπητο. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε.

Πάντα παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Έπαιξε πολύ καλά το Περιστέρι. Εμείς κάναμε κακή εμφάνιση. Πάντα μετά από νίκη κάνεις χειρότερη προπόνηση παρά μετά από ήττα. Και δεν μιλάω για σήμερα".

Για τον Πάουελ, σχολίασε: "Θέλουμε να εντάξουμε ένα νέο παίκτη στο παιχνίδι μας να δούμε πως θα ταιριάξουμε είναι πολύ συγκροτημένος. Διαφορετικός παίκτης είναι ο Πάουελ από τον Ντόρσεϊ. Μπορεί να παίξει με όλους τους άλλους ψηλούς μας. Έχει να παίξει χρόνια στην Ευρώπη και χρειάζεται χρόνο να καταλάβει το παιχνίδι μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου