ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

E,ρε κλαμα οι Κουλες...

 E,ρε κλαμα οι Κουλες...

11/11/2012

Δεν θα πω για τις πενταρες και εξαρες που σας εχουμε ριξει και σε εποχες που ειχατε και πολυ καλους ποδοσφαιριστες στην ομαδα σας αλλα σημερα θαπρεπε νασαστε και ευχαριστημενοι που δεν σας δωσαμε την μεγαλυτερη ηττα της ιστοριας σας...χαλαρα και τεσσαρα και νασαστε και ευχαριστημενοι χανουμια...βγηκε ο Γκεντζογλου ο καρπαζοεισπρακτορας και μιλαει για διατησια...για τις αλλες φαπες γιατι δεν εκανες δηλωσεις μωρη παικτουρα? 

Αντε κλαψτε καμμια εβδομαδα, θα το ξεπερασετε....

Τοσες φαπες εχετε φαει σε 10 αγωνιστικες η σημερινη σας ετσουξε ρε Κουλες...οι πουθεναδες αμπαλλοι καρπαζοεισπρακτορες ποδοσφαιριστες σου κανουν και δηλωσεις για διαιτησια και η ανυπαρκτη διοικηση του κολου κανει και δηλωσεις για αγωνα παρωδια...

Αρε Κουλα...παντα αεκακι θασαι...

Γκέντσογλου: «Ας μην μιλήσουμε για την διαιτησία» 

11/11/2012

Γκέντσογλου: «Ας μην μιλήσουμε για την διαιτησία» 
Ο Σάββας Γκέντσογλου μπορεί να έχει αποχωρήσει από την ΑΕΚ αλλά δεν άφησε ασχολίαστο το ντέρμπι ανάμεσα στην πρώην ομάδα του και τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης της Λιβόρνο (πλέον) έγραψε το δικό του σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Ρε μην πουλάτε παραμύθια στον κόσμο!!! Δεν γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός γιατί είναι άπαιχτος… Απλά όλοι οι άλλοι είναι δυστυχώς είναι μέτριοι! Και ας μην μιλήσουμε για διαιτησία».

Αγώνα-παρωδία καταγγέλει η ΑΕΚ 

11/11/2012

Την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Σιδηρόπουλου ζητεί με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτηρίζουν «αγώνα-παρωδία» την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ κάνουν λόγο για «ρεσιτάλ από έναν ακόμη εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαιρικου κατεστημένου».

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν ακόμη εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαιρικου κατεστημένου να δίνει ρεσιτάλ κακής διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας.

Η ΑΕΚ έχει πολλα και σοβαρά προβλήματα να επιλύσει και δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Έχει όμως τεράστιο όνομα και εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι κυριολεκτικά υποφέρουν παρακολουθώντας την να γίνεται βορά στις ορέξεις του οποιουδήποτε.

Ζητάμε την τιμωρία του διαιτητή Σιδηρόπουλου, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και απαιτούμε σεβασμό. Καλούμε τους αρμόδιους της ΕΠΟ να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους και να απομακρύνουν αυτούς που επιθυμούν το πισωγύρισμα του ποδοσφαίρου μας.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ΑΕΚ που στάθηκε δίπλα στην ομάδα απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτού του αγώνα - παρωδία».




Και δεν μας εφτανε αυτο...βγηκε και στην συνεντευξη τυπου και ειπε ο προπονητουρας ο Λινεν...

Λίνεν: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου» 

11/11/2012

Λίνεν: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου»
Υπερήφανος για την εικόνα της ΑΕΚ και τη νοοτροπία των παικτών του ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» πρόσθεσε πως για τη φάση στην οποία η ομάδα του ζήτησε πέναλτι ακόμη και ο αντίπαλος παραδέχτηκε ότι υπάρχει παράβαση και κατέληξε λέγοντας πως θεωρεί ότι ο «Δικέφαλος» θα ξεπεράσει αυτήν τη βαριά ήττα.

 Ε, αμα τους λες οτι εισαι υπερηφανος που φαγανε τεσσερα χαλαρα...τι περιμενεις ρε Λινεν? να γινουνε παικταραδες? αλλα οσο εισαι προπονηταρας εσυ αλλο τοσο ειναι παικταραδες αυτοι...ελα πολυ ασχοληθηκαμε με τους πεθαμενους...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΛΑΜΑ ΚΟΥΛΕΣ....


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου