ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Σημαντικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα

Σημαντικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα

Το ερυθρόλευκο χρώμα θα κυριαρχεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα το απόγευμα (19:30) της Τρίτης (14/11). Φουντούλης: "Περιμένουμε τον κόσμο μας".
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 19:30 (Novasports3) τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β Ομίλου του L.E.N. ChampionsLeague.

Το παιχνίδι σαφώς και έχει ιδιαιτερότητες λόγω των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων αλλά για 4 οκτάλεπτα ο στόχος του Ολυμπιακού θα είναι αποκλειστικά η νίκη.

Οι  Πειραιώτες, που την 3η αγωνιστική είχαν ρεπό, μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες της διοργάνωσης και με το παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου ξεκινούν μία τετράδα αγώνων,  μέσα από την οποία θα κριθεί η κατάταξη της πρώτης τριάδας του βαθμολογικού πίνακα.

"Έχουμε μπροστά μας το δυσκολότερο, έως τώρα, παιχνίδι της περιόδου. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενισχυθεί σημαντικά και προέρχεται από μία μεγάλη νίκη επί της Παρτιζάν. Είναι μία ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε αυτή την περίοδο. Μόνο καλό κάνουν στην ομάδα αναμετρήσεις αυτού του επιπέδου.

Όπως σε κάθε μεγάλο παιχνίδι περιμένουμε πολύ κόσμο στο κολυμβητήριο. Είναι αυτονόητο ότι η παρουσία των φιλάθλων μας και η συμπαράστασή τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Αγωνιστικά θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας αντάξιος της αξίας των δύο ομάδων και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν" τόνισε στο www.olympiacos.org ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ., Γιάννης Φουντούλης.

Μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (28/11 Κροατία, 19/12 Πειραιάς) και  η αναμέτρηση στο Βελιγράδι στις 9 Ιανουαρίου 2013.

Φιλοδοξία των παικτών μας είναι η συγκομιδή όσων περισσότερων βαθμών ώστε να τερματίσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στον Β Όμιλο που θα τους εξασφαλίσει –θεωρητικά-  καλύτερη διασταύρωση στη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πόλο.

*Εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα θα διατίθενται την Τρίτη από τις 09:00 από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και τα εναπομείναντα πριν από την έναρξη του αγώνα από τη θύρα εισόδου του Κολυμβητηρίου Πειραιά.

Η συνέχεια των αγώνων του Β’ Ομίλου του L.E.N. Champions Leauge


13 Νοεμβρίου 2012
OlympiakosSCPIRAEUS(GRE)vsBVCCrvenaZvezdaBELGRADE(SRB)

14 Νοεμβρίου  2012

MONTPELLIER Waterpolo (FRA) vs Jug CO DUBROVNIK (CRO)

SC KREUZLINGEN (SUI)Rest

28 November 2012

MONTPELLIER Waterpolo (FRA) vs SC KREUZLINGEN (SUI)

Jug CO DUBROVNIK (CRO) vs Olympiacos SC PIRAEUS (GRE)

BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB) Rest


19 Δεκεμβρίου2012

SC KREUZLINGEN (SUI)vs MONTPELLIER waterpolo (FRA)

Olympiacos SC PIRAEUS (GRE) vs Jug CO DUBROVNIK (CRO)

BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB) Rest


9 Ιανουαρίου2013

Jug CO DUBROVNIK (CRO) vs MONTPELLIER Waterpolo (FRA)

BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB) vsOlympiacos SC PIRAEUS (GRE)
SC KREUZLINGEN (SUI)Rest

23 Ιανουαρίου2013

MONTPELLIER Waterpolo (FRA) vs BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB)

SC KREUZLINGEN (SUI)vs Jug CO DUBROVNIK (CRO)

Olympiacos SC PIRAEUS (GRE) Rest

6 February 2013

Olympiacos SC PIRAEUS (GR)vs MONTPELLIER Waterpolo (FRA)

BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB) vs SC KREUZLINGEN (SUI)

Jug CO DUBROVNIK (CRO) Rest

27 Φεβρουαρίου2013

SC KREUZLINGEN (SUI)vs Olympiakos SC PIRAEUS (GRE)

Jug CO DUBROVNIK (CRO) vs BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB)

MONTPELLIERWaterpolo(FRA) Rest

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου