ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μένει Αθήνα ο Τζεμπούρ

Μένει Αθήνα ο Τζεμπούρ 

12/11/2012

Μένει Αθήνα ο Τζεμπούρ
Η επανεμφάνισή του με τα χρώματα της Αλγερίας μπορεί να περιμένει. Ο Ράφικ Τζεμπούρ –τελικά- δεν θα ταξιδέψει για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

«Ο προπονητής είχε την Κυριακή συνομιλία με τον Ραφίκ Τζεμπούρ και έκρινε ότι δεν έχει τη φυσική κατάσταση για να παίξει κατά της Βοσνίας. Ως αποτέλεσμα αυτού ο προπονητής επέτρεψε στον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα του», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Φυσικά και πρόκειται για μια εξέλιξη που μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Όμως και για τον Τζεμπούρ… Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων μέσω του προφίλ του στο twitter ανέφερε για την παράταση που παίρνει η επανεμφάνισή του στην εθνική ομάδα της Αλγερίας.

«Είμαι αρκετά απογοητευμένος. Όμως είναι καλύτερα για την εθνική και την ομάδα μου καθώς θα παραμείνω στην Αθήνα και επιστρέψω δυνατός»

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου