ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 8-14

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 8-14

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με 14-8, στην πρεμιέρα της Α1 πόλο Ανδρών. Κορυφαίος ο Γιάννης Φουντούλης με έξι γκολ.
Παρά το πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και πανηγύρισαν την πρώτη επιτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν.
Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ στο πλαίσιο της οποίας υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο κολυμβητήριο Πειραιά την Τρίτη στις 19:30. Οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου νίκησαν σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος την Παρτιζάν με 8-5.

"Είναι πολύ καλό για την ομάδα που πριν από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα δώσαμε ένα δυνατό ματς. Στα τρία πρώτα οκτάλεπτα παίξαμε συγκεντρωμένα, κάναμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, ενώ στο τέταρτο χαλαρώσαμε. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η νίκη, αλλά και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει Ευρώπης", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, και σε ερώτηση για το παιχνίδι που ακολουθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ είπε: "Ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει ότι βρίσκεται σε μία πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πέτυχε μία ιστορική για τον σύλλογο νίκη μετά από πολλά χρόνια επί της Παρτιζάν, αλλά ο Ολυμπιακός στην έδρα του δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο".

Ο Τάσος Σχίζας δήλωσε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: "Ήταν ένα εύκολο παιχνίδια για εμάς. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και με μεγαλύτερη διαφορά. Δοκιμάσαμε και κάποια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις για τον αγώνα της Ευρώπης και νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Μένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να τους πετύχουμε".

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 0-3, 3-4, 3-3.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ (Γούναρης): Βαχαρέλης 3, Σαρησάββας 2, Αλιχανίδης 1, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου 1.

Τα γκολ του Ολυμπιακού (Βλάχος): Γιάννης Φουντούλης 6, Ντόσκας 3, Μπλάνης 2, Μουρίκης 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου