ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Παλι στην Πολιτεια για να μας φιαξει γηπεδο?

Παλι στην Πολιτεια για να μας φιαξει γηπεδο?

18/08/2014 

 

Ενταξει, δεν λεω...η Πολιτεια θαπρεπε να ειχε μεριμνησει εδω και δεκαετιες να ειχε φτιαξει αθλητικες εγκαταστασει για ΟΛΕΣ τις ομαδες τονιζω,και οχι μονο του ποδοσφαιρου αλλα και του μπασκετ που τοσα εχει προσφερει σε αυτην την χωρα.

Θα μπορουσα να γραψω οπαδικα,αλλα δεν θα κανω αυτα που κανουν οι αλλοθρησκοι,η Πολιτεια σας εφιαξε το Καραισκακης και μπλα..μπλα..μπλα...

Και αυτο το λεω για να μην μου κολησετε την ρετσινια του κακοπροαιρετου και του εμπαθη σε ζητηματα του Παναθηναικου,εχω ξαναπει πολλακις και θα το λεω...ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΗΠΕΔΑ...

Αλλα..οχι μονο ο Παναθηναικος να γυριζει σε καθε Κυβερνηση και σε καθε Περιφερειάρχη Αττικής η καθε Δημαρχο Αθηνων και να ζηταει ιδιοκτησια στην Λεωφορο που δεν του ανηκει αλλα η εκταση εχουμε ξαναπει ειναι παραχωρητηριο της Ιερας Μονης Πετρακη, το αρχαιο και ακαταληλο πλεον γηπεδο το εχτισε ο Παναθηναικος αλλα αυτο δεν του δινει ιδιοκτησια.

Δυο πραγματα θαπρεπε να γινουν..

Η να ερχοταν ενας σοβαρος Προεδρος στον Παναθηναικο ναβαζε λεφτα και να ειχε βασει νομου της Πολιτειας οποιος αναλαμβανει μια ομαδα της SUper League να εχει και την υποχρεωση εκτος απο το να ξεχρεωσει οσα χρωσταει η ομαδα αλλα και να φιαχνει γηπεδο, κατι που στον οριζοντα δεν φαινεται και παραμενουμε στον καθε γυρολογο Αλαφουζο να πεφτει στα παρακαλια στον καθε Κρατικο παραγοντα να βγαλει κονδυλι για να του φιαξουν γηπεδο..και το κονδυλι ποιος θα το πληρωσει?ο Ελληνικος λαος. ποιος αλλος..

Για τον ψευτη Σαβιδη τι εχετε να πειτε?Να μην αποφυγουμε να βαλουμε στην λιστα και αυτον τον ψευτη που το παιζει μεγιστανας και ταζει Ροναλντινιους και αηδιες και δεν βαζει μια..ουτε λογος για γηπεδο..για να στησουν ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ...ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

Δεν λεω..να το πληρωσει ο Ελληνικος λαος αλλα οχι μονο για το γηπεδο τυου Παναθηναικου...να βγει ενα κονδυλι για ολες τις ομαδες για να φιαχτουν συγχρονα και ασφαλη γηπεδα,βλεπεις την εποχη που ριχτηκαν κονδυλια και φιαχνονταν αθκλητικες εγκαταστασεις στν Ελλαδα για τους Ολυμπιακους αγωνες , μονο ο Ολυμπιακος πηρε το ποσο που του αναλογουσε και τα υπολοιπα τα εβαλε ο Κοκκαλης και απο το δανειο που πηρε.Ολοι οι αλλοι απλα ασχολουνταν με...την παραγκα του Κοκκαλη αντι να κοιταξουν τα χαλια τους και να φιαξουν αθλητικες εγκαταστασεις.

Δεν ξερω που θα καταληξει η υποθεση του γηπεδου για τον Παναθηναικο ,το σιγουρο ειναι οτι η Super League ειναι απο τις πιο υποβαθμισμενες διοργανωσεις στην Ευρωπη και ο λογος? γιατι πρωτα απολα δεν εχει ΓΗ-ΠΕ-ΔΑ πως θα το κανουμε τωρα?

Και γιατι με νοιαζει εμενα και δεν κοιταω την ομαδαρα μου και τιποτε αλλο? Γιαστι θα μπορουσα να εχω ακομα μεγαλυτερες μεταγραφες στην ομαδαρα μου που δεν ερχονται γιατι δεν εχει γηπεδα...που να παει να παιξει ο καθε μεγαλος ποδοσφαιριστης? στην Λεωφορο? η στην Τουμπα? ειναι ασφαλη και συγχρονα γηπεδα...?

Με λιγα λογια οι αθλητικες εγκαταστασεις ειναι το Α και το Ω στην αποδοση των ομαδων αλλα και στην μεταγραφικη περιοδο.

Ας δουμε τα πραγματα λιγο χωρις οπαδικα γυαλια για το συμφερον του Ελληνικου ποδοσφαιρου που γενικα παει πολυ καλα στην Ευρωπη σε ολα τα επιπεδα και τις διοργανωσεις και να φτιαξουμε ολοι μαζι αυτο το μπουρδελο που λεγεται Super League για καλυτερο θεαμα και αξιοπιστια.

Ολοι βιωσαμε την μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας τον Ολυμπιακο να μην εχει γηπεδο και να εχει καταντησει γυρολογος και να φιαχνει τα γηπεδα που πηγαινε για να παιξει και πως μεσα σε μια 10ετια εκτιναχθηκε η αποδοση της ομαδας στα υψη με την συνδρομη σωστης και αξιοπιστης Διοικησης βεβαια,και εφτασε εδω που εφτασε σημερα...

Αθλητικες εγκαταστασεις σε ολην την Ελλαδα για ολους...Παει και τελειωσε..

Ιδου τι ειπε λοιπον ο Αλαφουζος ...

Κινήσεις για τη σύγκλιση Αλαφούζου και Δούρου

Εδώ και λίγο καιρό επιχειρείται προσέγγιση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα κυλήσουν όλα ομαλά για την εκταμίευση του κονδυλίου για το "Απόστολος Νικολαΐδης".
Ο Δεκαπενταύγουστος πέρασε και η 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Ρένα Δούρου θα αναλάβει τα καθήκοντα της ως Περιφερειάρχης Αττικής για την επόμενη πενταετία, πλησιάζει.
Συνεπώς, ζυγώνει η στιγμή κατά την οποία η νεοεκλεγείσα επικεφαλής της Περιφέρειας θα αποκαλύψει τις σκέψεις αναφορικά με το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο προορίζεται για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" κατόπιν αιτήματος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Η διάθεση του ποσού είχε εγκριθεί στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου υπό την απερχόμενη διοίκηση. Από την οποία είχε αποχωρήσει η σύμβουλος η οποία πρόσκειται στη Ρένα Δούρου και είχε καταγγείλει μεθοδεύσεις προκειμένου η νέα διοικούσα αρχή να βρεθεί προ τετελεσμένων...
Προσπάθειες προσέγγισης
Η ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" εξαρτάται από τα χρήματα της Περιφέρειας Αττικής και είναι αναγκαίο να εκταμιευθούν, ώστε να προχωρήσει το πλάνο που παρουσίασε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Με δεδομένο ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφά για την... ενθρόνιση της Ρένας Δούρου, άνθρωποι οι οποίοι έχουν σχέσεις με τη νέα Περιφερειάρχη αλλά και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιχειρούν να προωθήσουν ένα φιλικό κλίμα και να καλλιεργήσουν συνθήκες συνεννόησης και αλληλοκατανόησης.
Όπως εκτιμούν, ούτε η Δούρου, ούτε και ο Αλαφούζος έχουν να κερδίσουν το παραμικρό εφόσον διαμορφωθεί μία κατάσταση όπως αυτή που έχει παγιωθεί ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και την επικεφαλής της Περιφέρειας. Για αυτό προσπαθούν να το αποτρέψουν και να προλάβουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ήδη, αυτοί οι άνθρωποι έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να ανοίξουν ένα κανάλι απ' ευθείας επικοινωνίας μεταξύ του Αλαφούζου και της Δούρου και μέχρι τώρα, έχουν τύχει θετικής ανταπόκρισης...
Αναμένεται συνάντηση
Έως τώρα η Ρένα Δούρου δεν έχει τοποθετηθεί για τα κονδύλια που έχει δεσμεύσει ο Γιάννης Σγουρός, προτιμώντας τις αόριστες αναφορές ότι επιθυμεί να συνδράμει στην επίλυση των γηπεδικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αρκεί να κινηθεί εντός του πλαισίου της νομιμότητας.
Ωστόσο, ορισμένες δηλώσεις στελεχών του συνδυασμού της, αλλά και μερικά... κρυφά νοήματα δικών της λεγομένων, έχουν δημιουργήσει την πεποίθηση ότι ενδέχεται να εμποδίσει τη διάθεση των κονδυλίων.
Από την άλλη, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφύγει να σχολιάσει οτιδήποτε έχει σχέση με τη Ρένα Δούρου, κρατώντας χαμηλούς τόνους. Είναι προφανές ότι δεν σκοπεύει να κλιμακώσει την ένταση και θα χειριστεί προσωπικά το θέμα, προσδοκώντας να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το πιθανότερο είναι ότι πριν συμπληρωθεί ο Αύγουστος, ο Αλαφούζος θα συναντηθεί με τη Δούρου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με στόχο τη σύγκλιση των απόψεων τους. Σαφέστατα υπάρχουν διαφορές, αλλά υπάρχει η διάθεση για να γεφυρωθεί το χάσμα και να επιτευχθεί μία αμοιβαία αποδεκτή λύση.
Συγκρατημένα αισιόδοξος
Ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά αναφορικά με τα χρήματα για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης". Θεωρεί ότι με συναίνεση και με διάλογο θα προσπεράσει τα εμπόδια και θα πετύχει το σκοπό του, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει στην υιοθέτηση "πολεμικών" πρακτικών.
Άλλωστε, μέχρι στιγμής στη σταδιοδρομία του στον Παναθηναϊκό έχει καταφέρει να επιλύει τα περισσότερα ζητήματα ενεργώντας με τους δικούς του ρυθμούς και αποφεύγοντας τους κλυδωνισμούς και τις αντιπαλότητες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου