ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ελπίζουν για Αυλωνίτη

Ελπίζουν για Αυλωνίτη

20/08/2014
 
 Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι μεταγραφές του Ιμπαγάσα και του Φούντα στον Πανιώνιο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν την απόφαση του Μίτσελ για τον Αυλωνίτη.

Ελπίζουν για Αυλωνίτη
Τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τρέχουν να καλύψουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, σήμερα αναμένεται οι Νεοσμυρνιώτες να ανακοινώσουν τις συμφωνίες με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο Αργεντινός μέσος μετά το… σίριαλ με την εμπλοκή της Βέροιας θα υπογράψει για έναν χρόνο, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Παράλληλα, όμως, οι «κυανέρυρθοι» χρειάζονται ενίσχυση και στα μετόπισθεν και η καλύτερη δυνατή λύση θα είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τον Ολυμπιακό και έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ.

Ο Έλληνας αμυντικός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον Πανιώνιο και θα ήταν μία καλή λύση για φέτος, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένει την απόφαση του Μίτσελ για το αν τον υπολογίζει στους Πειραιώτες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου