ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Προειδοποιήσεις Ντάλας στους διαιτητές

Προειδοποιήσεις Ντάλας στους διαιτητές

"Εκείνοι που θα κάνουν λάθη τα οποία δεν θα είναι ανθρώπινα, δεν πρόκειται να έχουν δεύτερη ευκαιρία", ήταν το μήνυμα που πέρασε με το… καλημέρα στους διαιτητές της Super League, ο νέος αρχιδιαιτητής των επαγγελματικών κατηγοριών, Χιου Ντάλας.
Την πρώτη του ομιλία και μάλιστα με αυστηρές συστάσεις και μηνύματα πραγματοποίησε ο Χιου Ντάλας προς τους διαιτητές της Super League, στη διάρκεια του σεμιναρίου που έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής των επαγγελματικών κατηγοριών στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ανυποχώρητος απέναντι σε αυτούς που θα θεωρήσει ότι τα λάθη τους στους αγώνες δεν θα είναι ανθρώπινα και τους μετέφερε κατά την ομιλία του ότι ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαιρία και οι διαιτητές θα αποπεμφθούν.
Τους είπε δε, πως όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, ωστόσο αυτά θα πρέπει να είναι διαπιστωμένα στο πλαίσιο του ανθρώπινου.
Κατά τ’ άλλα, ο Χιου Ντάλας μετέφερε προς τους διαιτητές της Super League ότι είναι αρνητικός στο να διατηρούν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν τους το απαγόρευσε ρητά και είπε πως όποιος έχει τέτοιο λογαριασμό θα χρειαστεί να είναι πολύ προσεκτικός.
Παράλληλα, τους είπε σε αυστηρό τόνο πως δεν επιθυμεί να υπάρχουν σχέσεις οποιασδήποτε φύσεως μεταξύ των διαιτητών και των παραγόντων ομάδων.
Ο νέος αρχιδιαιτητής σε Super League και Football League, είχε παράλληλα και μια ολιγόλεπτη συνομιλία με κάθε έναν διαιτητή της μεγάλης κατηγορίας, με τους οποίους έθετε επί τάπητος και συζητούσε την έκθεση που είχαν από ένα παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος στο οποίο είχαν λάβει κακή βαθμολογία. Βάσει της έκθεσης, ο Σκωτσέζος ρωτούσε τους διαιτητές σχετικά με τα λάθη που έκαναν στον συγκεκριμένο αγώνα και συζητούσε μαζί τους για το τι πρέπει να διορθώσουν.
«Κόπηκαν» Κάμπαξης, Τοπούζης και τρεις βοηθοί
Δύο διαιτητές της Super League δεν κατάφεραν να περάσουν τα τεστ φυσικής κατάστασης που έγιναν στο ΟΑΚΑ, παρουσία του νέου αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας. Πρόκειται για τον Γιάννη Κάμπαξη (Ευβοίας) και τον Γιάννη Τοπούζη (Θράκης).

Οι υπόλοιποι διαιτητές της κατηγορίας που συμμετείχαν στα τεστ πέρασαν χωρίς πρόβλημα. Από τους βοηθούς διαιτητές δεν κατάφεραν να περάσουν οι Θανάσης Θανασακούδης (Μακεδονίας), Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιά) και Νίκος Καραϊσαρίδης (Πιερίας).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ο Χιου Ντάλας άφησε άριστες εντυπώσεις στους διαιτητές, τόσο με τον τρόπο δουλειάς του, όσο και με την ικανότητα του να εξηγεί αναλυτικά το τι ακριβώς θέλει.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου