ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τελέστηκε ο αγιασμός στο Ρέντη (video)

Τελέστηκε ο αγιασμός στο Ρέντη (video)

21/08/2014

Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν, τελέστηκε στο Ρέντη ο καθιερωμένος αγιασμός, από τον πάτερ Δημήτριο. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν φυσικά παρών, όπως πάντοτε.


Παρόντα ήταν και μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Βρέντζος, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Θεοδωρίδης και Αγραφιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Καραπαπάς. Παρών ήταν και ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης.
Ο αγιασμός δεν διήρκεσε πολλή ώρα, με τον πατέρα Δημήτριο να εκφράζει τις θερμές ευχές του προς την ομάδα μας για υγεία και επιτυχίες. Ευλόγησε έναν-έναν τους παρευρισκομένους και έκανε το ίδιο με όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού μας. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν για να αρχίσουν την προπόνησή τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου