ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

«Ανοιχτή για το κοινό η προπόνηση της Πέμπτης »

«Ανοιχτή για το κοινό η προπόνηση της Πέμπτης »

20/08/2014
 
Την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και τις… παλιοσειρές της ομάδας θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού καθώς η προπόνηση της Πέμπτης θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

«Έλα κόσμε να τους δεις»!
Ραντεβού στο «Γ.Καραϊσκάκης» έχουν το απόγευμα της Πέμπτης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Όπως ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» μετά τις 18.30 θα ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου για τον κόσμο που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, ενώ παράλληλα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου θα… παρελάσουν και θα συστηθούν με τον τρόπο τους στους οπαδούς αλλά και στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η ανακοίνωση:

«Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του Ολυμπιακού μας στην εφετινή Superleague και το ματς με τη Νίκη Βόλου, οι φίλαθλοι της ομάδας μας και τα ΜΜΕ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μια «ερυθρόλευκη» προπόνηση στο Καραϊσκάκη, καθώς και να δουν όλα τα νέα αστέρια του Ολυμπιακού να «παρελαύνουν» μπροστά τους!

Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, το απόγευμα, το ραντεβού όλων είναι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου το κοινό και οι εκπρόσωποι του Τύπου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους «ερυθρόλευκους» άσους σε δράση! Εξίσου σημαντική, είναι φυσικά η παρουσίαση και των μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου, καθώς ένας προς έναν οι νέοι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ θα έχουν την ευκαιρία να «συστηθούν» στους φιλάθλους, αλλά και τους δημοσιογράφους!

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των νέων παικτών μας, καθώς και την ανοικτή προπόνηση, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τις εισόδους των Θυρών 11 έως 17, οι οποίες θα ανοίξουν στις 18:30.

Για τους εκπροσώπους του Τύπου θα λειτουργήσουν τα δημοσιογραφικά θεωρεία (είσοδος δίπλα στις Θύρες 33, 34, 35), ενώ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα λειτουργήσει η Μεικτή Ζώνη για τα ΜΜΕ, όπου οι νέοι άσοι του Ολυμπιακού θα κάνουν δηλώσεις
».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου