ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Τα κενά της Άρσεναλ οδηγούν σε Μανωλά


Τα κενά της Άρσεναλ οδηγούν σε Μανωλά

19/08/2014
 
 Προτεραιότητα αποτελεί για την Άρσεναλ η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, όπως γράφει η βρετανική «Telegraph» που αναλύει εκτενώς τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα κενά της Άρσεναλ οδηγούν σε… Μανωλά
Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί το «Νο1» στόχο της Άρσεναλ για να καλύψει το κενό στα μετόπισθεν, όπως γράφει σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα «Telegraph».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αρσέν Βενγκέρ στο κέντρο της άμυνας των Λονδρέζων και για ποιους λόγους εξετάζεται «ζεστά» η περίπτωση του διεθνούς στόπερ του Ολυμπιακού.

«Η ανάγκη του Βενγκέρ να κάνει μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της Άρσεναλ εντάθηκε μετά την ενημέρωση ότι ο Κίραν Γκιμπς θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες, αφού ο αριστερός μπακ τραυματίστηκε στη νίκη (2-1) επί της Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο.

Το πιθανότερο είναι ο προπονητής της ομάδας να καλύψει το συγκεκριμένο κενό με τον Νάτσο Μονρέαλ. Ωστόσο, τα προβλήματα με τους Λοράν Κοσιελνί και Περ Μερτεζάκερ εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο τελευταίος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί μετά την παρουσία του με τη Γερμανία μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ και για αυτό τον λόγο δεν ταξίδεψε στην Τουρκία για τον αγώνα με την Μπεσίκτας στο Champions League, ενώ ο πρώτος έχει έναν τραυματισμό στο πόδι…

Μετά την επιστροφή της Άρσεναλ από την Τουρκία ο Βενγκέρ θα τα βάλει κάτω για την ενίσχυση της ομάδας, με τον Μανωλά να αποτελεί μία σημαντική προσθήκη. Το κόστος υπολογίζεται στα 6 εκατ. λίγες (7.51 εκατ. ευρώ) για έναν παίκτη που ξεχώρισε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι εάν ο Μανωλάς θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και να ρισκάρει για να είναι τρίτη ή τέταρτη λύση στις επιλογές του Βενγκέρ
».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου