ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Θέλει 15 «χαρτιά» για Σάμαρη

Θέλει 15 «χαρτιά» για Σάμαρη

19/08/2014
 
 Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που αφορούν το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ανδρέα Σάμαρη. Τι γίνεται με τον Κώστα Μανωλά.

Θέλει 15 «χαρτιά» για Σάμαρη
Ψηλά παραμένει στην Πορτογαλία το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη. Συγκεκριμένα, η «A'Βola» έγραφε ότι έχει κατατεθεί πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή χαφ του Ολυμπιακού και, μάλιστα, ανέφερε ότι οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.


Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν ότι έχουν στα χέρια τους πρόταση από τους «αετούς», αλλά το ενδιαφέρον είναι γνωστό και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν πρόταση.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο πορτογαλικός σύλλογος προσφέρει 10 εκατ. ευρώ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» τον κοστολογούν 5 εκατ. περισσότερα.

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για Μανωλά

Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την πώληση του Κώστα Μανωλά, αν και ο βρετανικός τύπος υποστήριζε ότι ο διεθνής στόπερ βρίσκεται στο Λονδίνο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει στα 11 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Λονδρέζοι είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 23χρονο άσο, αφού η Μπάγερν Μονάχου προχωράει για την απόκτηση του Γκοντίν της Ατλέτικο Μαδρίτης και οι «ροχινμπλάνος» εξετάζουν τον Μανωλά ως εναλλακτική λύση.

Παράλληλα, υπάρχει και η Ρόμα που πουλάει τον Μπενατία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Πειραιώτες δεν «καίγονται» να πουλήσουν τον Μανωλά, τον οποίο κοστολογούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου